Haberler

"Hak Ettiğimiz Sonucu Aldık"

Trabzonspor Teknik Direktörü Şenol Güneş, Kardemir Karabükspor karşısında hak ettikleri sonucu aldıklarını düşündüğünü söyledi.

Trabzonspor Teknik Direktörü Şenol Güneş, Kardemir Karabükspor karşısında hak ettikleri sonucu aldıklarını düşündüğünü söyledi.

Güneş, 3-1'lik galibiyetleri ile sona eren karşılaşmanın ardından yaptığı değerlendirmede, maça kazanmak için çıktıklarını belirterek, "Sonunda hak ettiğimiz sonucu aldığımızı düşünüyorum. Daha önce oynadığımızz 3 maçı da kazanabilirdik" dedi.

Maçın geneline baktıklarında sıkıntıları bulunduğunu, ancak skorun lehlerine olmasının sevindirici olduğunu dile getiren Güneş, "Diğer maçlarda oyunumuzun daha üstün olmasına rağmen beklenmeyen puan kayıpları yaptık. Bugün çok pozisyon bulduk, pozisyon da verdik ve biraz yorulduk. Bütün oyuncularımı kutluyorum. Oynayanlar da sonradan giren oyuncular da iyiydi" dedi.

Güneş, "Diğer maçlarda bazı takım taraftarları 61. dakikada Trabzonspor'a küfür ediyor. Bununla ilgili birşey söylemek ister misiniz?" sorusu üzerine,

"Küfür etmediğimize göre biz suçlu değiliz. Küfür edenlere sormak lazım. Kötü söz sahibine aittir derler. Şu anda Türkiye'de son dönemlerde konuşulanları, yazılanları sabırla beklemek lazım. Nereye gidiyor diye Türkiye, biraz da sorgulamak lazım" ifadesini kullandı.

-Kardemir Karabükspor cephesi-

Kardemir Karabükspor Teknik Direktörü Yücel İldiz, Trabzonspor karşısında yakaladıkları pozisyonları değerlendiremeyince mağlup olduklarını söyledi.

İldiz, Trabzonspor ile zorlu bir maç yaptıklarını belirterek, "Kardemir Karabükspor olarak her maçta olduğu gibi bu maçta da sahaya kazanmak için çıktık. İlk yarıda çok pozisyonumuz vardı, bunlardan yararlanamadık. Devre arasında oyuncularımıza ikazlarımızı yaptık ama hem sakatlıklardan hem de kontenjandan dolayı sıkıntı yaşadık" dedi.

Rakibin öne geçtiği 2-1'den sonra da pozisyonlar yakaladıklarına değinen İldiz, "Deplasmanda bu kadar pozisyona girip atamazsanız mağlup olursunuz. Biz atamayınca Trabzonspor atarak kazandı" diye konuştu.

-Burak Yılmaz-

Trabzonspor'da Kardemir Karabükspor'a 3 gol atarak gol sayısını 5'e çıkaran Burak Yılmaz ise maça ilişkin olarak, "Ne olursa olsun galip gelmemiz gerekiyordu. Manisaspor ve Samsunspor maçlarında kazanabileceğimiz puanları kaybettik. Bu puan kayıpları bizi biraz strese soktu, gerdi. Bugün ne olursa olsun kazanmamız gerektiği bilinciyle oynadık. Taraftarımızın desteği ile elimizden gelenin en iyisini yaptık. Lille maçı öncesi bu maç moral oldu" dedi.

Gol kralı olma gibi bir hedefinin bulunmadığını vurgulayan Burak, "Elimden geldiği kadar gol atmaya çalışıyorum. Sahada var olup mücadele ederek, gol attırarak da takıma katkı sağlamak istiyorum. Ama gol kralı olursam da bu benim için güzel olur" diye konuştu. - TRABZON

Kaynak: AA / Spor

Spor Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title