Haberler

    Hak eden kazansın, e mi!.

    Televizyonun 'Oscar'ı, 71'inci Emmy Ödül Töreni 22 Eylül'ü 23 Eylül'e bağlayan gece yani bu pazar gecesi beIN Series Comedy ve Digiturk 1 no'lu kanaldan tüm üyelere açık olarak yayımlanacak.

    Televizyonun 'Oscar'ı, 71'inci Emmy Ödül Töreni 22 Eylül'ü 23 Eylül'e bağlayan gece yani bu pazar gecesi beIN Series Comedy ve Digiturk 1 no'lu kanaldan tüm üyelere açık olarak yayımlanacak. Program 22 Eylül saat 02.00'de kırmızı halı ile başlayıp, 03.00'de ödül töreni ile devam edecek. Aslında tüm teknik dallardaki ödüller sahiplerini buldu bile; bu gecede Primetime Emmy Ödülleri'ni izleyeceğiz. Bir anlamda 'Game of Thrones'a veda gecemiz de denebilir. Bu yılın yarışında iddialı olan dizilerin ve adaylık sayılarının bazıları şöyle: 'Game of Thrones' 32 (Digiturk), 'Marvelous Mrs. Maisel' 20 (primevideo), 'Chernobyl' 19 (Digiturk), 'Barry' 17 (Digiturk), 'When They See US' 16 (Netflix), 'Russian Doll' 13 (Netflix), 'Escape at Dannemora' 12 (Digiturk), 'The Handmaid's Tale' 11 (BluTV). Tören ayrıca beIN Connect uygulamasından ve Digiturk Play üzerinden de canlı olarak izlenebilecek.

    HAFTANIN PROGRAMI

    Mucize Doktor

    (Fox, perşembe, 20.00)

    Farklı olan kendini gösteriyor. Odağına aşk ve/veya intikam hikayesini değil, otizmli genç bir doktoru alan 'Mucize Doktor'un ilk bölümünü izleyici de sevdi. İlerleyen bölümlerde üvey anne ve başhekim ikilisinin entrikaları ön plana çıkmazsa, aynı gece yayımlanan 'Bir Zamanlar Çukurova' yeni sezonda da top çevirmeye devam ederse, son yılların mucize dizisi olabilir.

    BEŞ PROGRAM

    1 - Yeni dizi: Hukuk dizilerine meraklı olanlar için 'All Rise' mübaşirinden sanığına, avukatından hakimine bir Los Angeles mahkemesi mensuplarının kaotik hayatını ele alıyor. (beIN Series Drama, salı, 22.00)

    2 - Yeni dizi: 'Salgın': Ölümcül Ebola virüsünü kontrol altına almayı başaran ve büyük bir salgına engel olan ekibin ilham verici ve gerçek hikayesinde başrolde Julianna Margulies var. (National Geographic, pazar, 21.00)

    3 - Yarışma: Ali İhsan Varol'un sunduğu ekran klasiği 'Kelime Oyunu' yeni bölümleriyle de meraklılarını eğlendirirken bilgilendirmeyi sürdürüyor. (teve2, hafta içi her gün, 19.45)

    4- Klasik film: Fransız 'Yeni Dalga'sının öncülerinden François Truffaut'nun kendi çocukluk anılarından esinlenerek çektiği, manifestosu niteliğindeki '400 Darbe'. (TRT 2, perşembe, 21.00)

    5 - Yemek: Şef Justine Schofield'in Fuji Dağı'nın eteklerinde yaşayan halkın gelenekleri, pişirme teknikleri ve lezzetleriyle tanıştığı 'Justine ile Fuji Tatları'. (24Kitschen, pazartesi, 11.00)

    Kaynak: Hürriyet / Magazin

    Digiturk Eylül beIN Magazin Haberler

    Bakmadan Geçme

    FACEBOOK CUMA MESAJLARI 2024: Resimli, en iyi, en yeni Facebook Cuma mesajları! Cuma mesajları, resimli Cuma mesajları! Kısa Cuma mesajları Fenerbahçe'de kimler penaltı kaçırdı, kaç penaltı kaçtı? Livakoviç kaç penaltı kurtardı? 19 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? Fenerbahçe elendi mi? Fenerbahçe Avrupa'dan elendi mi (UEFA Konferans Ligi 19 Nisan Cuma)? (Fenerbahçe -Olympiakos) 19 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 19 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 19 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 19 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 19 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 19 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 19 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 19 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 19 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 19 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? Fenerbahçe turu geçti mi, maç uzadı mı, penaltılara mı gitti?
    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title