Haberler

    Gheorghe Hagi, Maçta Türk Teknik Adamla Kapıştı

    Güncelleme:

    Romanya Liginde Viitorul'un Astra'yı 1-0 yendiği maçta Gheorghe Hagi, Türk teknik adam Yüksel Yeşilova ile kavga etti.

    Romanya 1. Ligi'nde Viitorul'un Astra'yı ağırladığı ve 1-0 kazandığı karşılaşmada ev sahibi ekibin hocası Gheorghe Hagi ile Türk teknik adam Yüksel Yeşilova arasındaki kavga damgasını vurdu. Mücadelede uzatma dakikaları oynarken konuk ekip Astra'nın yardımcı antrenörlüğünü yapan Yeşilova, Hagi'ye "Hırsız" diye bağırdı. Olay sonrası sinirlerine hakim olamayan Rumen hocayı araya giren güvenlik görevlileri yatıştırdı.

    "TÜRKİYE'YE GÖNDERİN"

    Fanatik'in haberine göre; karşılaşmanın ardından söz konusu hadise hakkında konuşan Hagi, Yeşilova'yla ilgili olarak zehir zemberek ifadeler kullandı. "Romanya'ya çalışmak için geliyor ve beni hırsız ilan ediyor." diyen Galatasaray ve dünya futbolunun efsanevi ismi sözlerini şöyle sürdürdü:

    "Hadi şimdi bunu hoşgörüyle karşılayın! Bu beyefendiyi Türkiye'ye geri gönderin. Ben çok sakindim. Ancak yaptığı hareket, herkesi provoke etti. Hakeme gidip özür diledim. Sonra o, bana doğru geldi ancak reddettim. Maalesef çok kötü görüntüler oluştu. Şu anda Romanya'da çalıştığını ve kullandığı kelimenin alçakça olduğunu lütfen unutmayın."

    Kaynak: Skorer / Spor

    Spor Haberler

    Bakmadan Geçme

    ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
    500

    Yorumlar (21)

    SPORCU:

    HAGİ SEN ADAM MISIN?

    13
    6
    yanıtYanıtla
    gfb:

    CINGENE SENDE KIM OLUYORSUN KASNAKCI

    17
    1
    yanıtYanıtla
    ŞAPKACI:

    GFB. SENİ ANLIYORUM. KOLAY DEĞİL RUHUNDAN BU EZİKLİĞİ ATMAK. ZİRA GS. TÜM BAŞARILARI O VARKEN ALMIŞTIR. BENDE GALATASARAYLI OLMASAM SENLE AYNI EZİKLİKTE OLURDUM, TABİİ KOLAY DEĞİL BU KOMPLEKSLERİ YENMEK.

    yanıt2
    yanıt1
    VAHAP BEYAZ AHMET ÇAKAR:

    kaçakçı hagi galatasaraydan adam mı çıkmış ki şaşıralım yarısı hain yarısı hırsız

    6
    9
    yanıtYanıtla
    İNSAN OLMAK.:

    Türkiye gurur yaşatan türkiyenin adını uefa ya yazdıran bir türkten çok daha ükleye katkı sağlayan kişidir HAGİ. Siz asıl suçluyu eleştirmedikçe bu şekilde ırkçılık yaptıkça ingiltereye almanyaya isveçe bilmem nerelere maça gidip taşkınlık çıkarıp herkesten çok bağırıp herkesten çok gol yinenler oldukça dostumuz azalır düşmanımız çoğalır. Türkün türkten başka dostu yok demeye devam edersiniz.

    7
    7
    yanıtYanıtla
    melih:

    koyu bir gsli olarak yanlıs dusunuyorsun bizim vatandasımıza ülkesine gitsin diyecek kadar pişkin olamaz. ozaman oda türkiyeye girmesin oyle bir dunyamı var burda yeri geldi hamelere küfretti ozaman türkiyede ekmek yedi şimdi türkiyeyi terketsinmi deseydik hagi büyük futbolcuydu lakin bir ookadar egitimsiz saygısızdı. bir gsli olarak alex bu konuda ornek bir kişilik ve aİle babasıydı. hagi bu konuda yanlıs yapmıstır

    yanıt1
    yanıt0
    serkan:

    uefa finalinde sorumsuzca kırmızı kart yiyip takımı on kişi bıraktığını onun yüzünden az daha kupanın gideceğini izlemedin heralde banttan izle istersen

    yanıt1
    yanıt0
    Adınızı Yazın:

    SENİN YEDİĞİN HER TÜRK LOKMASI SANA HARAM ZIKKIM OLSUN TÜRKİYE SAYESİNDE ADIN SANIN DUYULDU ŞİMDİ ŞUNUN YAPTIĞINA BAKIN. BU NEYİN HIRSI NEYİN ÖFKESİ NEYİN DÜŞMANLIĞI

    5
    7
    yanıtYanıtla
    Togi:

    Yıllarca besle gözünü oysun işte

    7
    5
    yanıtYanıtla
    DÜNYA:

    adama hırsız demiyeceksin biraz efendi olacaksın türklükle alakası yok türk düşmanlığıyla alakası yok. dar zihinli olmayın bu kadar.

    6
    5
    yanıtYanıtla
    Tüm 21 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title