Haberler

Haftanın Magazin Olayı: Mali'nin Kızı ve Sevgilisi

Güncelleme:

Magazin dünyasının usta kalemi Sinan Özedincik, geçtiğimiz haftaya damga vuran olaylarını değerlendirdi. İşte ünlüler dünyasından son dedikodular, perde arkasında yatan olaylar...

KIZIN AİLESİ RAZIYSA OLAY BİTMİŞTİR

Şovmen Mehmet Ali Erbil yine yaptı yapacağını! Kendisinden 34 yaş küçük sevgilisi Sevgi Sulak'la Alaçatı'da görüntülenen Erbil, 22 yaşındaki sevgilisiyle el ele dolaştı. Bir aydır birlikte olan çiftin, Sulak'ın doğum günü nedeniyle Alaçatı'ya gittiği öğrenildi.

Mali aşkı yine genç sevgilide buldu. Daha önce kızı Sezin Erbil'in yaşlarında olan Sedef Altuntaş ile evlenen şovmen, bu kez de neredeyse küçük kızı Yasmin'le aynı yaş grubundan birine gönlünü kaptırdı. Sizce Mali'nin genç sevgili takıntısının nedeni nedir?

Bu Mehmet Ali Erbil'in zaafı. 40 yaşındayken de gençlerden hoşlanıyordu, neredeyse 60'ına geldi ama bir şey değişmedi. Ben 25 yıldır bu işi yapıyorum. 25 yıldır Mehmet Ali Bey kendisinden oldukça küçük kişilerle ilişki yaşadı; ilk evliliği hariç. İnsanların özel hayatlarıyla ilgili bir durum bu. Doğru ya da yanlış, buna ben de dahil kimse karar veremez. O böyle yaşamak istiyor, herkese de saygı duymak düşer. Sonuçta kızın ailesi ve kız razı geliyorsa denecek bir şey yok.

KENDİSİNE SESLENİYORUM: BABA LÜTFEN SUS ARTIK

Rafet El Roman, başından beri kendisine karşı olan ve hakkında "Hizmetçisini hamile bırakan adam!" dediği için mahkemelik olduğu Atilla Kaplakarslan'ın kızı Ceren Kaplakarslan'la arasındaki buzları eritti. Bir süre önce ayrılan çift, yeniden barıştı ve bir restoran çıkışı görüntülendi. Roman, arkadaşlarıyla gittikleri yemek çıkışı kendilerini görüntüleyen gazetecilere "Her şey yolunda!" dedi. Gazeteciler, ünlü popçuya can alıcı soruyu da yöneltti. "Ceren Hanım'ın babası hakkınızda açıklama yapmış, siz de ona 100 bin liralık hakaret davası açmıştınız. O dava ne olacak?" Rafet El Roman, soruya şu ilginç yanıtı vermekle yetindi: "Amaaan, şimdi hiç açmayın o konuları, olur mu?"

Nasıl oluyor da onca şeyin ardından barışıyorlar? Rafet El Roman, Ceren Kaplakarslan'la ayrılığı sürecinde başka ilişkiler de yaşamıştı. Ceren, babasıyla davalık olan adamı affettiğine göre bu işin sonu kesin evlilik diyebilir miyiz?

Nasıl oluyor da onca şeyin ardından barışıyorlar gerçekten ben de anlamadım. Bu saatten sonra Atilla ağabey hiçbir şey söylemesin. Kendisini çok iyi tanırım. Buradan kendisine sesleniyorum, baba lütfen sus artık. Bu olay artık komediye dönüştü. Kızına yasaklar koydu, eve kilitledi, cep telefonunu elinden aldı ama hiçbir şey işe yaramadı, bir şekilde Ceren ile Rafet yine buluştu. Rafet'e de anlam veremiyorum. Hem dava açıyor, hem kızıyla barışıyor. Rafet'in hayatı, bundan önceki ilişkileri de belli. Rafet'in de bazı zaafları var. Ceren bunları bilerek hareket etsin. Sonra ağlamanın sızlamanın bir anlamı yok. Bu üçüncü denemeleri. ya evlenin ya da tamamen ayrılın.

"SADECE ARKADAŞIZ" DEDİ SONRA AŞIK OLDU

Keremcem, daha önce 'yakın arkadaşım' dediği rol arkadaşı Seda Güven'le Bodrum tatilinde samimi bir şekilde yakalandı. İstanbul gecelerinde birlikte görüntülenen ikili, her fırsatta sadece arkadaş olduklarının altını çiziyordu. Ancak arkadaşlığın boyutu değişti ve rol arkadaşları yaz tatiline baş başa çıktı. İkili Bodrum'da dudak dudağa yakalandı.

Keremcem hayranları bile bu habere şaşırdı. Üstelik Seda Güven ile Keremcem'in eski sevgilisi Belit Özükan arkadaştı... Çok yakın arkadaşlarken bir anda nasıl bu boyuta geldiler sizce?

Karmaşık bir ilişki var burada. Seda Güven ile Belit Özükan arkadaştı. Bunun yanı sıra Seda'yı en son hala nişanlı sanıyorduk. Keremcem'in de Belit'ten ayrıldıktan sonra dalgıç sevgilisi olmuştu. Ne ara ayrılıklar oldu da bu ilişki başladı ben de anlam veremedim. Anlaşılan her şey bir anda oldu. Yalnız eski sevgilisinin arkadaşına aşık olması bambaşka bir durum oluşturdu. Belit de böyle bir şeyi beklemiyordu herhalde. Daha önce bu gibi durumların örneklerini gördük. Bunlardan biri de Ece Erken-Davut Güloğlu-Yeliz Şar üçlüsüydü. Bu olay da ona benziyor. Başroldeki kişinin Keremcem olmasına şaşırdı bence insanlar. Efendiliğiyle ve düzgün hayatıyla tanınmış biri bunca zamandır. Nasıl eski sevgilisinin arkadaşıyla böyle bir duygusal ilişki içine girdi anlam vermek güç. Şimdilerde dizilerde ve lise gençliğinde sürekli görüyoruz bunları. Keremcem gençliğine döndü herhalde. Demek ki arkadaşken bir anda sevgili olunabiliyor. Bundan sonra kalabalık arkadaş grupları dikkatli olacaktır bu gibi durumlara karşı.

TATLISES ARTIK BU SESE KULAK VERSİN

İbrahim Tatlıses'in kızı olduğu iddia edilen Dilan Çıtak'ın Twitter'a yazdığı söz ortalığı karıştırdı. Çıtak, Twitter'da "Baba var Cem gibi çocuğuna kızınca sabaha kadar uyuyamayan, baba var çocuğundan haberi olmayan..." notunu paylaştı.

Kendisini nüfusuna alan üvey babası merhum Cem Çıtak'a olan sevgisinin altını çizen Dilan, bir yandan da İbrahim Tatlıses'e gönderme yaptı. Tatlıses'in sessiz kalması nedeniyle bu tarz haberlerin sonu gelmeyecek. Dilan'ın da bu konudan yana dertli olduğu aşikar. Bu konu böyle havada mı kalacak?

Bu konu gerçekten havada kaldı. İbrahim Bey'in artık konuşması gerekiyor. Ne Dilan'ın ne de annesinin kendisinden maddi anlamda bir beklentisi yok. Ancak Dilan bir kız çocuğu olarak babasına manevi anlamda ihtiyaç duyuyor. Ünü Türkiye'yi aşmış bir babası var ama ona herkesten daha uzak. Dilan da müzikle iç içe. Belki babasına bu konuda danışmak istediği şeyler vardır, ona bu yüzden de ihtiyaç duyuyor olabilir. Defalarca söyledik, bu anne-kızın para pulla işi yok. İbrahim Bey'in peşine para yüzünden düşecek insanlar değiller. Annenin bunlarla alakası bile yok. Sadece Dilan babasından manevi destek bekliyor. İbrahim Tatlıses'in de artık bu sese kulak vermesi gerekiyor.

MALİ'NİN KÜÇÜK KIZI YASMİN'İN SON FOTOĞRAFI OLAY YARATTI

Mehmet Ali Erbil'in Nergis Kumbasar'dan olan 18 yaşındaki küçük kızı Yasmin Erbil, Türkbükü'nde arkadaşlarıyla gezerken objektiflere takıldı. Yasmin düzgün fiziği ile mankenlere taş çıkarttı.

Hülya Avşar'ın kızı Zehra'nın aksine Yasmin bugüne kadar çok fazla göz önünde değildi. Artık bir genç kız ve güzelliğiyle de şimdiden ilgi odağı. Babası Mali'nin işi zor mu bundan sonra?

Çok net hayır diyorum çünkü Nergis Kumbasar'ı iyi tanıyorum. Çok disiplinli ve acayip sert bir annedir. Mali'den çok anne Nergis Hanım Yasmin'e nefes aldırmıyordur. Her şeyiyle ilgileniyordur. Son çıkan fotoğrafları bile annenin tüylerini diken diken etmiştir. Bu gibi durumlara karşı hemen önlem almıştır. Bunlardan dolayı Yasmin'i herhangi bir skandalın içinde göreceğimizi sanmıyorum. Gece kulüplerinde görme ihtimalimiz çok az olacaktır. Sonuçta her genç kız gibi eğlenmeye çıkacaktır ama yerini ve zamanını iyi ayarlayacağını düşünüyorum.

KIZLARI İÇİN BİR ARADALAR

Aşkın Nur Yengi, 7 yaşındaki kızı Nazlı ile tatil yapıyor. Bodrum-Turgutreis'teki evlerine yerleşen anne-kız, önceki gün plajdaydı. Bu arada Haluk Bilginer'in de kızıyla zaman geçirmek için Turgutreis'e geldiği öğrenildi.

Magazin basını gün boyu Bilginer'in yolunu gözledi ancak usta oyuncu plaja inmedi. Bilginer eski eşiyle görülmek mi istemiyor? Çıkacak "Barışıyorlar mı?" haberlerinin önüne geçmeye mi çalışıyor?

Haluk Bilginer magazin adamı değil. Bu tarz haberlerle de anılmaktan hiç hoşlanmaz. Bu piyasayı çok iyi tanıyor. Nerede nasıl fotoğraflanır, o fotoğrafın altına neler yazılır gayet iyi biliyor. Olası bir "Barıştılar mı, çocuk için bir araya mı geldiler" haberinin önüne geçmek için önlem alıyor. Aşkın Nur Yengi'yle de çocukları için medeni bir şekilde görüşüyorlar. Kızları için tatil sürecinde bir aradalar o kadar.

Sabah : http: //www.sabah.com.tr

Kaynak: Sabah.com.tr / Magazin

Rafet El Roman Yasmin Erbil Keremcem Magazin Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title