Haberler

Haftanın İlk Günleri, Yurdun Büyük Bölümünde Yağış Görülecek

Bugün Marmara'nın Batısı, Kıyı Ege ile Doğu Anadolu'nun Güneydoğusu Dışında Kalan Tüm Yurt Yağışlı Geçecek.

Marmara'nın batısı, Kıyı Ege ile Doğu Anadolu'nun güneydoğusu dışında kalan tüm yurt bugün yağışlı geçecek.

Bugün görülecek yağışların Orta ve Doğu Akdeniz (Mersin, Adana, Kahramanmaraş, Hatay) ile sabah saatlerinde Alanya başta olmak üzere, Antalya'nın doğu ilçelerinde; öğleden sonra ve akşam saatlerinde İç Anadolu'nun güney ve doğusu (Kırıkkale, Konya, Aksaray, Niğde, Karaman, Nevşehir, Kayseri, Kırşehir, Yozgat, Sivas) ile Doğu (Malatya, Erzincan, Tunceli, Elazığ, Bingöl) ve Güneydoğu Anadolu'nun batısında (Kilis, Gaziantep, Adıyaman) etkili olması bekleniyor.

Yarın, Karadeniz, İç Anadolu'nun kuzey ve doğusu, Doğu Akdeniz, Doğu ve Güneydoğu Anadolu yağışlı geçecek. Çarşamba günü; Karadeniz, İç Anadolu'nun kuzeydoğusu, Doğu Anadolu ve Güneydoğu Anadolu'nun doğusu ile zamanla Trakya, Kıyı Ege ve Batı Akdeniz kıyılarında yağış görülecek.

Yağışlar, aralıklı olmak üzere yağmur ve sağanak, güney bölgelerde gök gürültülü sağanak şeklinde olacak. Hava sıcaklığı, yağış alan yerlerde 2 ila 4 derece azalacak

Beş büyük ilde yarın hava durumu şöyle:

İstanbul 7/12

Ankara 2/8

İzmir 8/17

Adana 11/17

Antalya 10/19

(ANKA)

(FÇ/ZG)

Kaynak: ANKA / Güncel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title