Haberler

Haftalık Burç Yorumları (3-9 Eylül 2018)

Güncelleme:

Karma Astrolog Aysun Köşker Koç, burçların yeni haftadaki durumunu yorumladı.

KOÇ:İş ve evle ilgili olarak istediğiniz düzene ulaşabileceksiniz.İşle ilgili konularda aldatılma ve yanılmaya müsaitsiniz.Hafta sonu aşk ilişkilerinde tansiyon yükselebilir.Dikkat.

BOĞA:Uzak yerlere yerleşmek veya seyahat etmek, hukuki konular ve uluslararası ilişkiler, eğitim ve öğretim konularıyla bu haftayı geçireceksiniz.Aşk veya çocuk konularında olumlu sonuçlar alacaksınız.

İKİZLER:Aile büyükleriyle ilgili olarak ufak sorunlar yaşayabilirsiniz.Ev, aile ve kariyer konularında duygularla değil mantıkla hareket etmelisiniz.Hafta sonu aşk ve çocuklarla ilgili gerilim olabilir.

YENGEÇ:Yakın çevreniz, kardeşiniz, iletişim, elektronik, eğitim gibi konularda hayal kırıklığına uğrayabilirsiniz.Evlilik ve ortaklıklarla ilgili konularda daha kararlı ve net adımlar atabileceğiniz bir süreç.

ASLAN:Maddi konularla ilgili aldanmaya, yanlış kararlar vermeye müsait olacaksınız.İş ve günlük hayatınızla ilgili sorumluluklarınızı yerine getirdiğinizde verimli sonuçlar alacaksınız.

BAŞAK:Evlilik ve ortaklıklarla ilgili konularda hayal kırıklığı yaşayabilirsiniz.Aşk veya çocuklarla ilgili konularda sorumluluklarınız artacak.Hafta sonuna doğru tartışmaya girmekten kaçınmalısınız.

TERAZİ:Kendinizi kısıtlanmış hissedebilirsiniz.İşyerinizle veya iş arkadaşlarınızla ilgili olarak hayal kırıklığı olabilir.Aile, yuva veya kariyerle ilgili sorumluluklarınız artacak.Sağlığa dikkat.

AKREP:Aşk konularında mantıklı davranmak yararınıza olacaktır.Yakın çevrenizdeki insanlardan dost kim, düşman kim göreceksiniz.Hafta sonu sizden gizlenen şeyleri öğrenebilirsiniz.

YAY:Bu hafta hayatın sizi her konuda zorladığını hissedebilirsiniz.İş ve kariyer konularında titiz ve sorumlulukla, aynı zamanda gerçekçi ve akılcı yaklaşımla olumlu sonuçlar alabilirsiniz.

OĞLAK:Hukuki, uluslararası, uzak yolculuklar veya eğitimle ilgili hayal kırıklıkları söz konusu olabilir.Bu hafta enerjinizi daha iyi yansıtabileceksiniz.Hafta sonuna doğru tartışmalara dikkat.

KOVA:Maddi konularla ilgili olarak yanılma ve hayal kırıklığı yaşama ihtimaline karşı tedbirli olmalısınız.İç dünyanızda duygusal patlamalar yaşayabilirsiniz.Ruh sağlığı her şeyden önemli, dikkat.

BALIK:Ruh ve beden sağlığınıza dikkat etmeniz gereken bir hafta.Ortağınız veya partnerinizle ilgili konularda daha titiz olabilirsiniz..Hafta sonu sosyal çevrenizle anlaşmazlık olabilir.

Kaynak: Haberler.com / Astroloji

Astroloji Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title