Haberler

Haftalık Burç Yorumları (29 Ekim-4 Kasım)

Güncelleme:

Karma Astrolog Aysun Köşker Koç, burçların yeni haftadaki durumunu yorumladı.

KOÇ: Kadınlarla anlaşmakta zorlanabilirsiniz. Kariyerinizle ilgili olarak yoğun ve yorucu bir hafta olabilir. Evliliğe adım atabileceğiniz bir ilişkiye başlama şansınız var.

BOĞA: Maddi veya aşkla ilgili konularda aniden gizli şeyler ortaya çıkabilir.Ortağınızla veya eşinizle anlaşarak problemlerinizi aşabilirsiniz. Ani kazalara dikkat.

İKİZLER: İş yerinizde arkanızdan çevrilen işlere karşı dikkatli olmanızda fayda var. Sağlığınızla ilgili olarak bilmediğiniz bir sorun ortaya çıkabilir. Arkadaşlarınızdan destek alabilirsiniz.

YENGEÇ: Arkadaş çevreniz nedeniyle sevgilinizle sorun yaşayabilirsiniz. İşinizde beklediğiniz terfi fırsatını yakalayabilirsiniz. Duygularınızı ifade etmekte zorlanabilirsiniz.

ASLAN: Aile ve kariyer arasında kalabilirsiniz.Hukuki konularda, yurt dışı veya eğitim konularında şanslı etkilerle şifalanabilirsiniz. Sevgili ile iletişimde abartıdan kaçınmakta fayda var.

BAŞAK: Yakın ve uzak çevrenizden kaynaklanan dedikodular canınızı sıkabilir. Kadınlardan destek alabilirsiniz. Sorumluluklarınızı yerine getirmenin etkisiyle ödülünüzü alabilirsiniz.

TERAZİ: Yurt dışı bağlantılı ticaret yapanlar ortağınızla sorun yaşayabilirsiniz. Aile içinde eskileri ortaya dökmek sorun yaratabilir. İş ve sağlık konusunda ilahi destek yanınızda.

AKREP: Kendinizle ilgileneceğiniz ve gelen fırsatları değerlendirme şansınızın olduğu bir hafta olabilir. Çocuğunuzla veya sevgilinizle olan sorunlarınızı çözebilirsiniz.

YAY: Kendi kazancınızla ve değerlerinizle ilgili zorlanmalar yaşayabilirsiniz. Ancak ek gelirler, kredi, miras gibi konularda şanslı etkiler devrede. Ailede huzuru yakalayabilirsiniz.

OĞLAK: Kendi kendinizi eleştirebilir, hatalarınızdan ders çıkarabilirsiniz. Aşkta bu hafta en şanslı burçsunuz. Evliliğe dönük bir ilişki olma ihtimali de yüksek.

KOVA:Bu hafta yoğun çalışabilirsiniz.Yurt dışı, eğitim ve hukuksal konularda şanslı etkiler devrede.Ek gelirler, miras gibi konularda da olumlu gelişmeler olabilir.

BALIK:Eleştirel diyaloglara dikkat.Başkalarından size gelecek maddi destekler, prim ve benzer gelirlerden yana şanslısınız.Bir davanız olumlu sonuçlanabilir.

Kaynak: Haberler.com / Astroloji

Astroloji Haberler

Bakmadan Geçme

ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title