Haberler

Haftada Sadece 48 Kişi Kabul Ediyorlar! Sınırsız Özgürlükler Adası: Coco Plum

Güncelleme:

Belize'de bulunan Coco Plum adası, ziyaretçilerine özgürlükleri sonuna kadar yaşatmak konusunda oldukça iddialı. Her şeyin serbest olduğu adaya gidebilmek için sıraya girmek gerekiyor.

Orta Amerika'nın turizm ülkesi Belize'de bulunan Coco Plum adasına girmek için 21 yaşından büyük olmak gerekiyor. Adada, dünyanın pek çok yerinde yasak olan şeyler serbest. İsteyenlerin çıplak gezebileceği adada konaklamanın bedeliyse binlerce dolar.

KİŞİ BAŞI 6 BİN DOLAR

Belize'deki Coco Plum adası, dünyanın en lüks otellerinden birine sahip. Adada konaklamanın haftalık maliyeti kişi başı 6 bin doları aşıyor.

ZİYARETÇİ SAYISI SINIRLI

6 bin dolar vermek adaya girmek için yeterli değil. Tatil için başvuru yaptıktan sonra sıranın size gelmesini beklemeni gerekiyor. Çünkü adaya her hafta sadece 48 ziyaretçi kabul ediliyor.

ÇIPLAKLIK SERBEST

Adaya gelmek isteyenlerde aranan en önemli şartlardan biri de 21 yaşından büyük olmak. Sadece 21 yaşından büyüklerin girebildiği adada sınırsız özgürlükler lüksle birleşiyor. Adada dileyenler herhangi bir kıyafet giymeden gezebiliyor.

ÇOCUKLULAR ALINMIYOR

Ada balayı kutlamak isteyenler başta olmak üzere her yaştan çiftin tercihi. Çocuksuz olmak koşuluyla elbette. Otelde konaklayacağınız odalar ev tipi ve birbirinden epey uzakta. Ayrıca adaya gelenler, dalış, yüzme, sörf gibi etkinliklere de katılabiliyor.

Her yıl yoğun talep gören adada Haziran ayına kadar yer bulmak mümkün değil.

Kaynak: Haberler.com / Dünya

Orta Amerika Komik - İlginç Dünya Haberler

Bakmadan Geçme

Ekrem İmamoğlu ve Murat Kurum reklam harcamaları ne kadar? AK Parti ve CHP seçim kampanyalarına ne kadar harcadı? 2024 ANKET SONUÇLARI! İstanbul'u kim kazanacak? AK Parti'den son anket geldi Fundagül Demirkol kimdir? Türkiye İşçi Partisi Kırşehir Boztepe Belediye Başkan adayı Fundagül Demirkol kimdir? Yalçın Ertaş kimdir? AK Parti Konya- Ilgın Belediye Başkan adayı Yalçın Ertaş kaç yaşında, nereli? Mehmet Badem kimdir? AK Parti Konya- Kadınhanı Belediye Başkan adayı Mehmet Badem kaç yaşında, nereli? Mehmet Yaka kimdir? AK Parti Konya- Karapınar Belediye Başkan adayı Mehmet Yaka kaç yaşında, nereli? Hasan Kılca kimdir? AK Parti Konya- Karatay Belediye Başkan adayı Hasan Kılca kaç yaşında, nereli? Murat Ünver kimdir? AK Parti Konya- Kulu Belediye Başkan adayı Murat Ünver kaç yaşında, nereli? Nafiz Solak kimdir? AK Parti Konya- Sarayönü Belediye Başkan adayı Nafiz Solak kaç yaşında, nereli? Mustafa Kavuş kimdir? AK Parti Konya- Meram Belediye Başkan adayı Mustafa Kavuş kaç yaşında, nereli? Kasım Çelebi kimdir? Zafer Partisi Erzurum Yakutiye Belediye Başkan Adayı Kasım Çelebi kaç yaşında, nereli? Ahmet Pekyatırmacı kimdir? AK Parti Konya- Selçuklu Belediye Başkan adayı Ahmet Pekyatırmacı kaç yaşında, nereli? Mehmet Tutal kimdir? AK Parti Konya- Seydişehir Belediye Başkan adayı Mehmet Tutal kaç yaşında, nereli? Osman Arı kimdir? AK Parti Konya- Taşkent Belediye Başkan adayı Osman Arı kaç yaşında, nereli? Hasan Koçer kimdir? AK Parti Konya- Yalıhüyük Belediye Başkan adayı Hasan Koçer kaç yaşında, nereli?
500

Yorumlar (16)

Arif216:

Bu haberi begenenlerle, tecavüzcülerin idam edilmesini isteyenler aynı kişiler

14
2
yanıtYanıtla
oğuz:

özgürlükle ne alaka ya sanki zorunlu kısıtlı olan şeyler varmış gibi insanların ahlaki kuralları var onlara uyucan ben özgürüm diyip birini öldüreyim ozaman özgür olmak insanın canının istedigi herşeyi yapabilecegi anlamına gelmez zalimlik ve ahlaksızlıkdiye birşey vardı öncelikle bunları anlamak gerekir

11
0
yanıtYanıtla
Lak lak:

Mahşerin yaklaştığı habercisi olaylar çoğaldı. Ahlaksızlık, sapkınlık....

6
2
yanıtYanıtla
gercek:

fakir ile zenginin geliri arasindaki ucurum cogaldi ve kanunlar sadece maddi durumu iyi olanlar icin isliyor.

yanıt0
yanıt0
ERZURUMLU ERDİ:

Sınırsız özgürlük ne demek.?

6
1
yanıtYanıtla
Cibril 23:

EL Cevap , edepsizlik hayasizlik, namuzsuzluk , vicdansizlik, serefsizlik, edepsizlik , ve imansizlik vardir.

yanıt21
yanıt5
hasselt78:

imanlisida, imansizida yapiyor, senin bu anlattiklarini bence din ile bir alakasi yok, karekter meselesi.

yanıt2
yanıt0
Asayiş Berkemal:

Ah Ulan Ah

3
3
yanıtYanıtla
Elhamdulillah...:

Ah Ulan Ah ya cevaben: Dünya onlarin olsun bana Cennet yeter. . . Saygilarimla.

yanıt6
yanıt7
de echte:

elhamduliilah cevap. yokluk boyle bir sey maddi imkanin olmayayin isi oteki tarafa birakiyor gariban, yok ben bu dunyada isterim guzel seyleri iyi yasamayi, yani veresiyeyi bilmem en iyisi pesindir, elimde olan.

yanıt0
yanıt0
Tüm 16 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title