Haberler

Hafik'te Muhtarlar Toplantısı Düzenlendi

Hafik ilçesinde mahalle ve köy muhtarlarına yönelik toplantı düzenlendi.

Hafik Kaymakam Vekili Ömer Sait Karakaş başkanlığında, Şehit Adem Çelik Anadolu Lisesi konferans salonunda düzenlenen toplantıda asayiş, köylerdeki çalışmalar görüşüldü.

Kaymakam Karakaş, yaptığı konuşmada, en önemli hedeflerinin vatandaşların huzuru ve mutluluğu olduğunu söyledi.

Muhtarlarla ve vatandaşlarla görüşmeler içinde olunduğunu dile getiren Karakaş, "Bazı köylerimizde içme suyu sorunu devam ediyor. Bu sorunları çözüme ulaştırmak için çalışmalar yapmaktayız. Hemen hemen her köyümüzde parke taş döşenmesi tamamlanmış durumda. Bu konuda ihtiyaç olan muhtarlarımız taleplerini bildirsin. Köy yollarımızın çok büyük bölümü asfaltlanmış durumda. Köylerimizdeki okullarımızda güvenlik kamarası çalışması da olacak." diye konuştu.

Karakaş, okuma yazma seferberliğine de değinerek, "Muhtarlıklarımızdan isteğimiz köylerinde yaşayan okuma yazma bilmeyen vatandaşlarımızı tespit edip bu seferberliğe dahil etmesi." dedi.

Toplantıya, İlçe Emniyet Amiri Eşref Güldemir, İlçe Jandarma Komutanı Üsteğmen Halil Korucu, İlçe Yazı İşleri Müdürü Abdurrahman Aslıvar, İlçe Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürü Sinan Okuyan, İlçe Köylere Hizmet Götürme Birliği Müdürü Hacı Mehmet Baykara ile köy ve mahalle muhtarları katıldı.

Kaynak: AA / Güncel

Hafik Politika Güncel Haberler

title