Haberler

Hadise'nin Instagram hesabından paylaştığı cesur pozlarına beğeni yağdı

Güncelleme:

Son günlerde özel hayatıyla sürekli gündeme gelen şarkıcı Hadise, sosyal medya hesabından paylaştığı cesur pozlarına yenilerini ekledi. Hadise'nin derin yırtmaçlı kıyafetiyle verdiği pozlara beğeni yağdı.

Aktif olarak kullandığı sosyal medya hesabından paylaştığı her fotoğraf ve açıklaması haber olan başarılı şarkıcı Hadise, son olarak siyah derin yırtmaçlı kıyafetiyle verdiği pozları paylaştı.

POZLARINA BEĞENİ YAĞDI

Instagram'da 11 milyondan fazla takipçisi bulunan Hadise, "Off to..." notuyla derin yırtmaçlı pozlarını takipçileriyle paylaşmayı ihmal etmedi. Paylaşımlarını yoruma kapalı yapan Hadise'nin fotoğrafları kısa sürede 261 bin beğeni aldı.

KAAN YILDIRIM'LA AŞK YAŞIYOR

Birkaç gündür aşk hayatıyla gündeme gelen Hadise, oyuncu Kaan Yıldırım ile aşk yaşamaya başladı. İkilinin ilişkisini Hadise'nin Yıldırım'ın köpeğiyle çektirdiği pozları kalp emojisiyle paylaşmasıyla ortaya çıktı. İlişkileri hakkında açıklama yapmayan ikili, ailelerini de tanıştırdı.

Hadise'nin Instagram hesabından paylaştığı cesur pozlarına beğeni yağdı

İşte Hadise'nin beğeni yağmuruna tutulan pozları...

Hadise'nin Instagram hesabından paylaştığı cesur pozlarına beğeni yağdı

Hadise'nin Instagram hesabından paylaştığı cesur pozlarına beğeni yağdı

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Sosyal Medya Bora Füzesi Instagram Haberler

Bakmadan Geçme

FACEBOOK CUMA MESAJLARI 2024: Resimli, en iyi, en yeni Facebook Cuma mesajları! Cuma mesajları, resimli Cuma mesajları! Kısa Cuma mesajları Fenerbahçe'de kimler penaltı kaçırdı, kaç penaltı kaçtı? Livakoviç kaç penaltı kurtardı? 19 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? Fenerbahçe elendi mi? Fenerbahçe Avrupa'dan elendi mi (UEFA Konferans Ligi 19 Nisan Cuma)? (Fenerbahçe -Olympiakos) 19 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 19 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 19 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 19 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 19 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 19 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 19 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 19 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 19 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 19 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? Fenerbahçe turu geçti mi, maç uzadı mı, penaltılara mı gitti?
500

Yorumlar (57)

CONI:

DEVLETIN BUNA BIRSEY YAPMASI LAZIM AHLAKIMIZ BOZULUYOR

34
14
yanıtYanıtla
yuh:

bu şarkıcı değil mi? güzel bi eser şarkı yapmış olsun beğenme butonu öyle çöksün olsun vb. yok orasını burasını açıpta sapıklar gözü dönük vaziyette beğenme butonunu çöktürmüşler. bizene sapıkların ne yaptığından

36
7
yanıtYanıtla
DENSiZ:

Sen ne ariyorsun burada, corabinin tekini kaybettin de onu mu?

yanıt0
yanıt1
RAMIZ PARAYIYEN:

hiç allah korkusu yok mu sizde. ölüm var ölüm. oranı buranı acmayı bırak git allah için biraz iman et . yat kalk allahın seni af etmesi için dua et. allah yardımcınız olsun sizin gibilere üzülüyorum

26
12
yanıtYanıtla
Mkmkmfdfdjk:

Niye bakıyorsun o zmn

yanıt0
yanıt0
ARSIZ DiNBAZ:

Hic Allah korkusu yok mu sende, haberin basligini okuyup baliklama daldin buraya yirtmacli bacak, belki de baska seyler görebilmek icin. . .

yanıt1
yanıt0
ramız karaeski:

babacan sizlerede üzülüyorum umarım dogru yolu bulursunuz

yanıt0
yanıt0
TÜRK HALKI ARKANDA DURURUZ:

HADİSE 18 SEKTÖRÜNE GİRMELİSİN SENDE BU POTANSİYEL VAR, , , GİŞE REKORU KIRARSIN

21
5
yanıtYanıtla
COŞKUN ÇAKIROĞLU:

Lan anladık tamam anladık bacaklarında var göğüslerin de anladık lan züvaslu

21
3
yanıtYanıtla
ADIMI DAĞLARA YAZDIM:

YAHU BİR HABERDEN DE EKSİK KAL. SANA NE MİLLETİN BACAĞINDAN GÖĞSÜNDEN UTANMAZ. . . . . . BAK TARBZONDA BABASINI ÖLDÜRMÜŞ OKU O HABERİ

yanıt0
yanıt2
Tüm 57 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title