Haberler

Hadise'nin Coachella Fotoğrafları Photoshop Çıktı

Güncelleme:

ABD-Kaliforniya'daki Coachella Festivali'nden dönen Hadise, önceki akşam Maltepe'de konser verdi. Sosyal medya hesabından paylaştığı fotoğraflarla zayıfladığı görülen Hadise'nin, fotoğrafları photoshop çıktı.

YAKINDAN FOTOĞRAF ÇEKTİRMEDİ

Şarkıcının korumaları sahne önünden görüntü almak isteyen muhabirleri "Hadise Hanım yakın plan fotoğraf çektirmek istemiyor. Çıkan görüntülerden rahatsız oluyor. Bu konuda çok kesin talimatı var. Ama uzaktan görüntü alabilirsiniz" diye uyardı.

Hadise'nin Coachella Fotoğrafları Photoshop Çıktı

KİLOLARINI PHOTOSHOP İLE SAKLADI

Hadise'nin fotoğraflarda kilolu görünmemek için böyle bir önlem aldığı öğrenildi.

İşte Hadise'nin Coachella Festivali'nden paylaştığı fotoğraflar...

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Amerika Birleşik Devletleri Maltepe Magazin Haberler

Bakmadan Geçme

Çocuklar Duymasın'ın Duygu'su, Hayal Garip eski sevgilisinden şiddet mi gördü? Hayal Garip ne söyledi? Survivor Aysu Keskin kimdir? Aysu Keskin kaç yaşında, nereli? Berat Kandili ne zaman 2024? Berat Gecesi hani güne denk geliyor? Berat Kandili'nde oruç tutulur mu, hangi ibadetler yapılır? Mesut Turan kimdir? Zafer Partisi Hakkari- Çukurca Belediye Başkan adayı Mesut Turan kaç yaşında, nereli? Emekliye zam var mı? Emekliye zam yapılacak mı? Cumhurbaşkanı Erdoğan, Bakan Şimşek üzerinden emeklilere mesaj verdi! ZİRAAT BANKASI EMEKLİ PROMOSON ÖDEMESİ NE KADAR 2024? Ziraat Bankası, emekli promosyon ödemesi kaç TL oldu? 2024 YEREL SEÇİM OY KULLANMA SAATLERİ! 31 Mart oy kullanma saati ne zaman başlıyor, ne zaman bitiyor? Emeklilere promosyon ödemesi ne zaman yapılacak? Başvuru nereden yapılır? E- Devlet başvuru ekranı! Promosyon ödeme başvurusu nereden yapılır? Promosyon ödeme başvurusu nasıl yapılır? Yarın okullar tatil mi? 29 Mart Cuma günü okullar tatil edildi mi, kaç gün tatil edildi? SEÇİM GÜNÜ YASAKLARI 2024: Seçim yasakları nelerdir, ne zaman başlıyor, bitiyor? OY KULLANMAMA CEZASI! Yerel seçimde oy kullanmama cezası var mı, ne kadar? Seçim tarihi değişir mi? Seçim ertelenirse ne zaman, hangi tarihte yapılır? İptal durumunda yeni seçim tarihini duyuruldu! NİSAN AYI MEMUR MAAŞLARI ERKEN ÖDENECEK Mİ? 2024 Nisan ayı memur maaşları bayramdan önce yatar mı? 2024 seçim görevi iptal etme! Seçim sandık görevi iptal edilir mi? Sandık görevine gitmeyenlere ne ceza verilir?
500

Yorumlar (79)

Allah Allah:

Dünyanın bütün dertleri bitti zaten bu kaldı dimi

70
3
yanıtYanıtla
i:

istedni yapar kime ne haddine

34
15
yanıtYanıtla
Hadise:

Katılıyorum sana öyle birşey yok photoshop diye bir şey yapmadım sadece yakından çekinmek istemedim o kadar ben bunları soylediysem doğrudur

yanıt0
yanıt0
ramo:

lan bırakın kadınlarmzla ugrasmayı

33
11
yanıtYanıtla
s:

ya sizene si ze ne

35
7
yanıtYanıtla
Adınızı Yazınç:

gayet iyi

16
13
yanıtYanıtla
Nuray35:

Belçika da ses yarışmadında derece yapıyor, single çıkarıyor tutmuyor! Belçika radyolarında iki kez şarkısı dönüyor baktılar ki sallayan yok! Hemen memleketi aklına geliyor. Ne de olsa pazarlama ekibim sağlam, iki sağımı solumu sallarım orada tutarım diyor. Veee BİR DÜNYA STARI diye bize kakalıyorlar (nokta) Siz zengin edin o beğenilmediği yere yatırım yapsın, doyunca defolup gidecek inşallah. Zaten bize de böyle pazarlama zihniyetli vatandaş lazım değil!

24
1
yanıtYanıtla
a:

kıskanma nuray karısı

yanıt0
yanıt12
Adanaliwolf:

Ülke disina ciktilarmi kimse tanimiyor bunlari etrafdakilerin umrunda bile degil hahahahah ama maalesef bizim ülkemizde dünya yildizi yapiyoruz bu cuvallari . . . millet olarak cok aptaliz iyi yediriyorlar bize

22
1
yanıtYanıtla
TÜRK MAGAZİNİNİN DUAYEN İSMİ:

ULAN BOŞ BOŞ YORUM YAPIYORSUNUZ AMA SİZE SELAM DEMESİ İÇİN ÖMRÜNÜZDEN ÖMÜR VERİRSİNİZ. ERİK GİBİ HATUN. SAÇMASAPAN ŞARKILAR DA YAPIYOR OLSA DA İÇİMİZDEKİ SIĞIRLAR ZEVKLE DİNLİYOR.

6
16
yanıtYanıtla
Tüm 79 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title