Haberler

Hadise, İngiliz Moda Ödüllerinde Dünya Yıldızları ile Boy Ölçüştü

Güncelleme:

Önceki akşam İngiltere'de düzenlenen 2017 İngiliz Moda Ödüllerine tek Türk olarak katılan Hadise, giydiği transparan elbise ile dünya yıldızlarıyla yarıştı.

2017 İngiliz Moda Ödülleri, önceki akşam İngiltere'de düzenlenen törenle sahiplerini buldu. Londra'daki Royal Albert Hall'de yapılan, Hadise'nin de konuklar arasında yer aldığı törende tüm davetliler şıklıklarıyla göz kamaştırdı.

TÖRENE KATILAN TEK TÜRK HADİSE OLDU

Hadise'nin dışında geceye katılanlar arasında dünyaca ünlü Rus model Irina Shayk, İngiliz şarkıcı ve oyuncu Rita Ora, Kanadalı manken Winnie Harlow, Amerikalı manken Hailey Baldwin, Amerikalı oyuncu ve şarkıcı Selena Gomez ve İngiliz model Poppy Delevingne de ödül gecesinde yer aldı.

SEÇİMİYLE TAM NOT ALDI

Hadise de görkemli gecenin davetlileri arasındaydı. Törende Nedret Taciroğlu'nun imzasını taşıyan transparan bir elbise giyen ünlü şarkıcı, seçimiyle otoritelerden tam not aldı.

EN İDDİALI İSİM IRINA SHAYK

Dünyaca ünlü Rus model Irina Shayk, derin göğüs ve bacak dekolteli Versace elbisesiyle törenin en iddialı isimlerinden biri oldu.

Ödül töreninden kareler;

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Londra Moda Magazin Haberler

Bakmadan Geçme

ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500

Yorumlar (9)

ref:

Hadise vergisini belcikaya verir Türkiyede para kazanır hic birşey olmayanı ihya eden tek ülke türkiye

25
1
yanıtYanıtla
Realist:

Hadisede boy yok ki boy ölçüştürebilsin. Ay bazen çok güldürüyorsunuz insanı. :D

11
3
yanıtYanıtla
AyNur:

Hoş olmuş.. saçını başka model yapabilirdi,,

yanıt0
yanıt1
Turk delikanlisi:

By karilar yay gibi duruyor hadise use minyon taygibi onlarin yaninda iskeleye cikarsa belki onlarin boyuna yaklasir

1
5
yanıtYanıtla
Eylül:

Öbürlerinin duruşa bak bi de bizimkinin ezik duruşuna bak ALLAAHHIIIMMMM!!!!

5
0
yanıtYanıtla
Noname:

Bence saclarini balerin topuz tarzi yapsa daha hos olabilirdi.. elbise zaten hali hazirda baya hareketli ve motifli saclari fazla bogmus ama geneden ben begendim tebrk ederim kendisini turk kadinlarini cok guzel temsil etmis kim ne derse desin!!!

0
2
yanıtYanıtla
zeynep nisa:

abi ne kadar salaksınız ülkemizi temsil etmiş kadın orda ona destek olucagınıza kötü yorumlar yaparak köstek oluyorsunuz k. bakmayın ama siz hadisenin yerinde olsaydınız yürümeyi bile beceremezdiniz o yüzden boş yapmayın siz anca gidin çakma mankenleri savunun iğrencsiniz devam edin siz böyle yapmaya. . . hadisenin tırnağı olamazsınız

0
0
yanıtYanıtla
Sevda:

Sağ tarafın''da Cindy Crawford sol tarafın''da Naomi Campbell olmalıydı daha da komik olurdu ya. . . .

0
0
yanıtYanıtla
Mal karşıtı:

Nesi ahlaksızlık yaa boş yapma allaa sen asıl ahlaksızlık olan ne biliyo musunuz? Su fotoğrafta bile belalti iğrenç muabbetlere girip dinden vurmaya çalışanların yaptığı. Çünkü insanları eledtirebilecek başka birşeyin iz yok

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title