Haberler

Hadise, Beyazıt Öztürk'le Aşk Yaşadığı İddialarına Son Noktayı Koydu: Eğleniyoruz, Aşk Olsa Söylerim

Güncelleme:

'O Ses Türkiye'de jüri üyeliği yapan Hadise, Beyazıt Öztürk'le çıkan aşk dedikodularına önceki akşam bir alışveriş merkezinden çıkarken son noktayı koydu. Hadise, "Güzel anlar yaşıyoruz, eğleniyoruz böyle bir şey olsa söylerim" dedi.

Ünlü şarkıcı Hadise, O Ses Türkiye'de birlikte jüri üyeliği yaptığı Beyazıt Öztürk ile aşk dedikodularına son noktayı koydu. Şarkıcı, aşk iddiaları için "Beni Murat'la da yazdınız şimdi de Beyaz'la. Böyle bir şey olsa söylerim." dedi.

"ÖYLE BİR ŞEY OLSA ANLARSINIZ"

O Ses Türkiye'de jüri olan Hadise ve Beyaz'ın samimiyeti aşk dedikodularına yol açmıştı. Uçankuş'un haberine göre, Hadise, Beyazıt Öztürk ile hakkında çıkan aşk iddialarına da son noktayı koydu. Bir AVM'den çıkarken magazin muhabirlerinin sorularını yanıtlayan Hadise, Beyazıt Öztürk ile hakkında çıkan aşk iddialarıyla ilgili de şöyle konuştu: 'Yok hayır öyle bir şey yok arkadaşlar. Öyle bir şey olsa anlarsınız.

Hadise, Beyazıt Öztürk'le Aşk Yaşadığı İddialarına Son Noktayı Koydu: Eğleniyoruz, Aşk Olsa Söylerim

"GÜZEL ANLAR YAŞIYORUZ, EĞLENİYORUZ"

Yıllardır beni Murat Boz ile yazdınız şimdi Beyaz gelince onunla yazdınız. Güzel anlar yaşıyoruz, eğleniyoruz. İster istemez böyle şakalar çıkıyor. Öyle bir şey olsa gerçekten söylerim"

Hadise, Beyazıt Öztürk'le Aşk Yaşadığı İddialarına Son Noktayı Koydu: Eğleniyoruz, Aşk Olsa Söylerim

ACUN'UN VİDEOSU KAFALARI KARIŞTIRMIŞTI

TV8 ekranlarının sevilen yarışması O Ses Türkiye, tüm hızıyla çekimlerine devam ederken Acun Ilıcalı'nın Instagram hesabından yayınladığı bir video ortalığı fena karıştırdı. Hadise ile Beyazıt Öztürk'ün yakınlaştığı anların kaydedildiği görüntü, 'Ufukta yeni bir aşk mı var?' sorusunu akıllara getirdi.

Hadise, Beyazıt Öztürk'le Aşk Yaşadığı İddialarına Son Noktayı Koydu: Eğleniyoruz, Aşk Olsa Söylerim

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Beyazıt Öztürk O Ses Türkiye Magazin Haberler

Bakmadan Geçme

Yavaş mı Altınok mu? Ankara anket sonuçlarında hangi aday önde? Ekrem İmamoğlu ve Murat Kurum reklam harcamaları ne kadar? AK Parti ve CHP seçim kampanyalarına ne kadar harcadı? 2024 ANKET SONUÇLARI! İstanbul'u kim kazanacak? AK Parti'den son anket geldi Fundagül Demirkol kimdir? Türkiye İşçi Partisi Kırşehir Boztepe Belediye Başkan adayı Fundagül Demirkol kimdir? Yalçın Ertaş kimdir? AK Parti Konya- Ilgın Belediye Başkan adayı Yalçın Ertaş kaç yaşında, nereli? İrfan Karaca kimdir? AK Parti Konya- Kadınhanı Belediye Başkan adayı İrfan Karaca kaç yaşında, nereli? Mehmet Yaka kimdir? AK Parti Konya- Karapınar Belediye Başkan adayı Mehmet Yaka kaç yaşında, nereli? Hasan Kılca kimdir? AK Parti Konya- Karatay Belediye Başkan adayı Hasan Kılca kaç yaşında, nereli? Murat Ünver kimdir? AK Parti Konya- Kulu Belediye Başkan adayı Murat Ünver kaç yaşında, nereli? Nafiz Solak kimdir? AK Parti Konya- Sarayönü Belediye Başkan adayı Nafiz Solak kaç yaşında, nereli? Mustafa Kavuş kimdir? AK Parti Konya- Meram Belediye Başkan adayı Mustafa Kavuş kaç yaşında, nereli? Kasım Çelebi kimdir? Zafer Partisi Erzurum Yakutiye Belediye Başkan Adayı Kasım Çelebi kaç yaşında, nereli? Ahmet Pekyatırmacı kimdir? AK Parti Konya- Selçuklu Belediye Başkan adayı Ahmet Pekyatırmacı kaç yaşında, nereli? Mehmet Tutal kimdir? AK Parti Konya- Seydişehir Belediye Başkan adayı Mehmet Tutal kaç yaşında, nereli? Osman Arı kimdir? AK Parti Konya- Taşkent Belediye Başkan adayı Osman Arı kaç yaşında, nereli?
500

Yorumlar (23)

as:

reyting tutmuyor

8
2
yanıtYanıtla
ali:

bize ne sizin aşkınızdan işinizden gücünüzden tv sekizi izlemiyoruz sevmiyoruz bu programlar ilgi alanımız değil dört kişi para kazanacak diye gözlerimizi yoramayız

3
4
yanıtYanıtla
EBULHAYRLI:

BEYAZCIGIM BU KADAR ZEVKSİZ OLAMAZSIN

6
0
yanıtYanıtla
yumoş minik:

Beyaz, Hadise''nin babası yaşında. . Bunu kırsal kesimde biri yapsa, adına ne derler bilirsiniz. . .

4
1
yanıtYanıtla
Mustafa:

Hadiseyle de aşk yaşanır . Beyaz ın ömrü uzar. Şanslı adam. Böyle bir afet nasip olmuş bırakırmı. . Hakkını ver Beyaz. .

1
4
yanıtYanıtla
ahmet:

gereksiz programlar

3
1
yanıtYanıtla
POYRAZ:

PARAN ŞÖHRETİN VARSA YAŞ 50 DE OLSA AŞKIM PARA YOKSA AMÇA. . . . . . . . . . . . . . .

3
1
yanıtYanıtla
yerli mülteci:

yani karnımızı doyuruyoruz ama yemek yemiyoruz demek istiyor. . artık edepsizliği iyice ele aldılar bu medya dünyası. . bunlar mı gençlere örnek olacak vay halimize. .

2
2
yanıtYanıtla
deli sultan:

nereye kadar milleti sömürecekler

2
2
yanıtYanıtla
enver mercancı:

çok önemli bi haber. zina yapmak sosyeteye değer katıyor.

2
1
yanıtYanıtla
Tüm 23 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title