Haberler

Hadise, 200 Kişi Arasından Yakışıklı Model Petar Rasic'i Seçti

Güncelleme:

Aşk Dediğin isimli şarkısına klip çeken şarkıcı Hadise, 300 bin TL'ye mal olan klibinde kendisine partner olarak Sırp oyuncu Petar Rasic'i seçti. Rasic, 200 model arasından seçildi.

'Aşk Dediğin' isimli şarkısına klip çeken şarkıcı Hadise, 300 bin TL'ye mal olan klibinde kendisine partner olarak Sırp oyuncu Petar Rasic'i seçti. Rasic, 200 model arasından seçildi.

RTÜK CEZA VERMİŞTİ

RTÜK (Radyo ve Televizyon Üst Kurulu) klibi, erotik filmin bir tık altı olarak değerlendirmiş, yayınlayan kanallara ceza vermişti. Hadise sert tepki göstermiş, "Bu duruma boyun eğmeyeceğim. Bir kadın olarak savaşmaya, sanatımı özgürce yapmaya, yaşamaya devam edeceğim" açıklamasını yapmıştı.

Hadise, 200 Kişi Arasından Yakışıklı Model Petar Rasic'i Seçti

300 BİN TL HARCADI

Hadise bu kez 'Aşk Dediğin' şarkısına klip çekti. Sırbistanlı manken-oyuncu Petar Rasic ile Yeniköy'deki Sait Halim Paşa Yalısı'nda kamera karşısına geçti. Şenol Korkmaz yönetti. Görüntü yönetmenliğini Michel Dierickx yaptı. 4 yabancı modelin rol aldığı klip 2 günde tamamlandı. Hadise sadece Sait Halim Paşa Yalısı için 100 bin lira verdi. Klibin toplam maliyeti 300 bin lira oldu.

Hadise, 200 Kişi Arasından Yakışıklı Model Petar Rasic'i Seçti

Hadise, 200 Kişi Arasından Yakışıklı Model Petar Rasic'i Seçti

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Radyo Haberler

Bakmadan Geçme

Dün gece deprem oldu mu? İzmir'de, İstanbul'da, Ankara'da deprem mi oldu? 25 Nisan dün gece deprem mi oldu? ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi!
500

Yorumlar (50)

Çekiç:

Çirkin ördek Hadise defol git ülkene yeter artık

21
8
yanıtYanıtla
suat:

türkıyeden para kazanacan sırplıyı oynatacan yazıklar olsun sen zaten türk deyılsın hadı naş naş

21
4
yanıtYanıtla
BİRSEN:

özgürce sanatımı yapacağım derken sanat anlayışın çok önemli git ozaman porno yıldızı ol şarkı söyleme illa biyerlerini açman sanat anlamına gelmez

21
3
yanıtYanıtla
.:

bedavadan para kazanıyolar bızde acımızdan ölelım aldıgımız asgarı ucrete razı gelelım ses desen yok bunlara prım vermeyın bu yapmıs oldugu klıp parasıyla kac aıle doyardı be. ! yazzık

18
1
yanıtYanıtla
Asya:

Midem bulanıyor böyle insanlar dan sayenizde ne eşim ne çocuklarım şarkı dinlemez olduk aile huzurunu bile kaçırıyorsunuz hakkımız haram olsun

16
3
yanıtYanıtla
Anlaşılan:

Et ithalatı devam ediyor

19
0
yanıtYanıtla
Fulya oktay:

İnsanlara bu eleştiriyi yapınca rahatlıyormusunuz anlayamıyorum kadın işini yapıyor size ne? Eleştirilmesi gereken okadar iğrençlik varken siz işini yapan bir insanı eleştirince noluyor ne geçiyor elinize

3
14
yanıtYanıtla
Hulk:

İşini yapiyor dediğiniz soyunmakmı?

yanıt0
yanıt0
yeniçeri:

Bu ülkede, esas sanat ve ustalık asgari ücretle geçinebilmektir, . Sanat ve sanatçıya bakın ???

16
1
yanıtYanıtla
FANİ:

Cok mühim haber

15
1
yanıtYanıtla
Tüm 50 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title