Haberler

Hacısalihoğlu: Yelen'in Transfer Olasılığı Yüksek

Trabzonspor Kulübü Asbaşkanı Hayrettin Hacısalihoğlu, Hansa Rostock Kulübü'nde Forma Giyen Zafer Yelen'in Transferinin Gerçekleşme Olasılığının Yüksek Olduğunu Söyledi.

Trabzonspor Kulübü Asbaşkanı Hayrettin Hacısalihoğlu, Hansa Rostock Kulübü'nde forma giyen Zafer Yelen'in transferinin gerçekleşme olasılığının yüksek olduğunu söyledi.

Hacısalihoğlu, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Hansa Rostock Kulübü'nden haber beklediklerini belirterek, ''Bizim istediğimiz rakama 'Evet' derlerse transfer olacak. Aramızda büyük bir fark yok. Zannediyorum onlar da bugün, yarın olumlu cevap verirler. Zaten futbolcu ile prensip anlaşmasına vardık, gelmeyi çok istiyor. Transferin gerçekleşme olasılığı yüksek'' dedi.

Fransa'nın Lille takımından ön sözleşme imzalanan, ancak daha sonra transferinde sorun çıkan kaleci Tony Sylva'nın durumu konusunda herhangi bir gelişme olmadığını kaydeden Hacısalihoğlu, ''Sylva, kulübüyle bonservis sorununu hallederse gelecek. Zaten birçok itilaflı dosya kulüpte var. Bu transferde beklemedeyiz'' diye konuştu.

Kaynak: AA / Güncel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title