Haberler

Hacıosmanoğlu : Kesinlikle Teknik Direktör Değişikliği Söz Konusu Değil

Son 4 lig maçında sadece 1 puan alabilen ve tek gol dahi atamayan Trabzonspor`da, taraftarların da sabrı taşarken, Antalya maçı sonrası yönetime protestolar arttı ve Ziya Doğan da ilk kez istifaya devam edildi. Trabzonspor Başkan Yardımcısı İbrahim Hacıosmanoğlu, teknik direktör değişikliğinin kesinlikle sözkonusu olmadığını söylerken, burnundaki kanama nedeniyle sahayı terkeden Ersen`in, Sivas maçında oynamak istemediği belirtildi. Bu arada takım otobüsünden taraftarlara el işareti yapan Musampa`nın bileti kesildi.

TARAFTARIN SABRI TAŞTI

Süper Lig` de Antalyaspor` dan önce oynadığı son 3 maçta Gençlerbirliği` ne 3 - 0, Ç. Rize` ye 1 - 0 ve Sakaryaspor` a 1 - 0 yenilen Trabzonspor` da, çıkış maçı olarak görülen Antalyaspor karşılaşmasının da golsüz eşitlikle tamamlanması taraftarın sabrını taşırdı. Maç sonunda uzun süre tribünleri terketmeyen, ¨Yönetim gelecek hesap verecek¨, ¨Ziya Doğan istifa¨ diye bağıran taraftarlar, takım otobüsüne binerken de futbolculara büyük tepki gösterdi. Taraftarların ilk kez Ziya Doğan aleyhine de tezahürat yapmaları dikkate çekerken, Başkan Nuri Albayrak ve yönetim kurulu üyeleri uzun süre stattan çıkmadı ve mini bir toplantı yaptı.

DOĞAN` A DESTEK

Trabzonspor Başkan Yardımcısı İbrahim Hacıosmanoğlu, takımın üzerinde bir olumsuzluk olduğunu belirterek, ¨Antalya karşısında takım iyi oynadı bir çok pozisyonumuz var, ama olmadı mı olmuyor. Takımın gole ihtiyacı vardı, gol atmadan galip gelemiyorsunuz. Çok da söylenecek bir şey yok. Trabzonspor bunlara layık değildir. Yönetici olarak bu şanssızlığı kırmanın çarelerine bakacağız. Kesinlikle teknik direktör değişikliği söz konusu değil. Önce şansızlığımızı kırmamız lazım. Bir sürü pozisyonlar var. İlk yarı iyi oynadık ikinci yarı Ersen çıktıktan sonra biraz dağınık oynadık. Düzelecek bu durum. Başka yolu yok yani. Taraftarın tepkisi var ve olacak tabi. Onlar bu takımın sahibi¨ dedi.

HACIOSMANOĞLU ATEŞ PÜSKÜRDÜ

Hacıosmanoğlu, dün oynanan Antalyaspor maçında hakem tarafından 3 puanlarının gasp edildiğini söyledi.

Federasyon seçimlerinde doğru bir çizgi çizdiklerini belirten Başkan Yardımcısı Hacıosmanoğlu, ¨Seçimlerde federasyona karşı tam destek verdik. Bu nedenle birçok maçta canımız yanmasına rağmen sesimizi çıkartmadık. Çünkü yanlış anlaşılabilirdi. Ancak dün yaşanan yan hakem rezaleti asla kabullenemez. Bizim bu zor günlerimizde 3 puanımızın gasp edilmesine asla müsamaha göstermeyeceğiz. Bu işi bilinçli veya bilinçsiz yapanlar bilsin ki, bu tip hatalarda şampiyonluk yarışındaki rakiplerimizden aldıkları tepkinin çok daha fazlasını Trabzonspor camiasından görürler. Antalyaspor maçında yaşananlar bizim için son halka olmuştur. Üzerine basarak söylüyorum, bundan sonra lehimize ve aleyhimize gelişecek en ufak olayda sebebiyet verenler Türkiye tarihinde görülmemiş tepki ve eylemi yaşayacaklar. Artık limit doldu. Bu büyük camiaya kimse haksızlık yapamaz. Haklarımızı sonuna kadar savuruz. Herkes kendisine çekidüzen versin. Bunun yanında kimseden olumlu yönde yanlı tutum beklemiyoruz. Sadece hakkımızı istiyoruz¨ dedi.

YAĞMUR YAĞDI BÖYLE OLDU

Trabzonspor Teknik Direktörü Ziya Doğan da, rakiplerinin kayıplarıyla umutlandıklarını ifade ederek, ¨Ama kazanamayınca hiçbir şey olmuyor. Diğer haftalara göre daha istekli ve coşkuluyduk. Ancak gol vuruşlarını yapamıyoruz. Bir çıkış yolu arıyorduk, olmadı, bulamadık. Üzgünüz. 2 yarıda rakip kapandı, ayrıca dünden bu yana yağan yağmur nedeniyle saha da ağırlaştı. Son bölümde oyuncularımın yorulduğunu kabul ediyorum. Eksiklerimiz var, kabul ediyorum. Bu eksiklerimizi gidermek de bizim görevimiz¨ dedi.

ERSEN FENER MAÇINI HEDEFLİYOR

Trabzonspor` un gol umudu olan ancak son haftalarda suskunluğunu koruyan Ersen Martin` in burnundaki sakatlığı sorun olmaya devam ediyor. Ç. Rize maçında burun kemiğinde çatlak olan ve Sakarya karşısında maske ile sahaya çıkan Ersen, Eskişehir kupa maçında da oyuna sonradan girmiş ve bir süre sonra maskesini çıkararak mücadele etmişti. Başarılı futbolcu maskesiz çıktığı Antalya maçının 72. dakikasında burnundaki kanamadan dolayı oyunu terkedince, bu halde oynatılıp oynatılmaması tartışılmaya başlandı. Trabzonsporn Sağlık Kurulu Başkanı Köksal Güney, Ersen` in burnundaki kanamanın, çatlakla ilgisi olmadığını belirtirken, ¨Yüzüne top çarptı ve burun damarlarından biri çatladı ve kanama yaptı¨ dedi. Ersen, Memorial Hastanesi` nde bugün kontrolden geçerken, bu oyuncunun Sivas maçında forma giymek istemediği ifade edildi. Ersen, ¨Tam hazır olmadan oynamak ileride daha büyük sorunlarla karşılaşmama heden olabilir. Ayrıca önümüzde öyle görünüyor ki bizim için çok önemli bir hale gelen Fenerbahçe maçı var. Bu maça tam olarak hazır çıkma açısından Sivas maçında oynamamam daha iyi olur. Bu konuyu hocamla da görüşeceğim. Memorial Hastanesi` ndeki kontrolün ardından belki gerek duyulursa Almanya` ya dra gidebilirim. Burnumdaki maskeyi çıkarıp oynamaya mecburdum. Çünkü o maske beni çok rahatsız ediyordu ve önümü göremiyordum¨ dedi. Bu arada Ersen Martin` e daha farklı bir maske arayışlarının sürdüğü, Hollandalı ünlü futbolcu Edgar Davids` in bir dönem taktığı şeffaf maskenin aynısının Ersen için de tasarlanması için çalışmalara başlandığı ifade edildi. Ersen` in, yeni maskesiyle 2 - 3 hafta sahada yer alması ve böylece tam iyileşme sürecini de tamamlanmasının planlandığı vurgulandı.

MUSAMPA` YA TEPKİ

Trabzonspor` un berabere tamamladığı Antalyaspor maçının ardından takım otobüsünün içinden kendilerine tepki gösteren taraftarlara el işareti yaptığı iddia edilen Musampa` ya tepki var. Trabzonspor` a geldiği günden bu yana istenlen performansa bir türlü ulaşamayan Musampa` nın, taraftarlarla girdiği polemik, Hollandalı oyuncunun biletinin kesilmesine de neden oldu. Taraftarlara orta parmağını gösterdiği ifade edilen Musampa` dan memnun olmayan Ziya Doğan` ın da, bu oyuncunun gitmemsi konusunda rapor vermesi halinde devre arasında tranfserin gerçekleşeceği belirtildi. Musampa` nın menaceri Mustafa Demir` in de, bir süre önce yönetimle görüşerek, transf1er teklifleri olduğunu ilettiği vurgulandı. Musampa` ya İspanya` nın Real Sociedad ve Tarragona kulüplerinin talip olduğu iddia edildi.

Bordo - mavili takım bugünü izinli olarak geçirirken, Sivasspor maçının hazırlıklarının yarın yapılacak antrenmanla başlayacağı ifade edildi.

Ömür AVCI/TRABZON, (DHA)

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Spor

Haberler

Bakmadan Geçme

Bitlis İl Emniyet Müdürü kimdir? Ortaç Şekerlioğlu kimdir? Bombacı Mülayim olayı ne, Bombacı Mülayim kim, adı ne? Bitlis, Bombacı Mülayim neden gözaltına alındı? Şans Topu sonuçları açıklandı mı? Şans Topu sonuçları ne zaman açıklanır? 17 Nisan 2024 Çarşamba Şans Topu sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 17 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! 17 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 17 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 17 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 17 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 17 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 17 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 17 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 17 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Bugün İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 17 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 17 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Akrep yenir mi? Akrep yemek helal mi, haram mı? DİYANET AÇIKLADI Servet Yardımcı hangi takımlı, Servet Yardımcıkimdir?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title