Haberler

Hacıosmanoğlu: "Canaydın İstifa Etmelidir"

Trabzonspor Kulübü Başkan Yardımcısı İbrahim Hacıosmanoğlu, Kulüpler Birliği Başkanı Özhan Canaydın'ın İstifa Etmesi Gerektiğini Öne Sürdü.

Trabzon spor Kulübü Başkan Yardımcısı İbrahim Hacıosmanoğlu, Kulüpler Birliği Başkanı Özhan Canaydın'ın istifa etmesi gerektiğini öne sürdü.

Hacıosmanoğlu, kulüpler birliğinin en son yapılan toplantısında, 1.5 ay önce alınan kararın aksine Futbol Federasyonu'nun olağanüstü genel kurula gitmesi yönünde tavsiye kararı aldığını hatırlatarak, ''Haluk Ulusoy'u maligenel kurulun seçimli yapılması konusunda ikna etmiştik. Bunu kulüpler birliğine söyledik. Türk futbolunun 3-4 ayını sıkıntılı geçirmek yerine, çatışma ortamında uzak olmak, futbolu daha iyi noktaya getirmek adına böyle birşey yaptık. Bu konuda tavsiye kararı çıkartıp, mali genel kurula seçim maddesi alınması için teklif sunduk'' diye konuştu.

Kulüpler Birliği Başkanı Canaydın'ın bunu ısrarla istemediğini ifade eden Hacıosmanoğlu, şöyle konuştu:

''Bu öneriyi birliğin genç üyesi olarak bizim yerimize kendisinin getirmesi lazımdı. Tüm ısrarlarımıza rağmen yapmadı. Aksine seçim istemesi bir kaos oluşturacak. Bu kaosun sorumlusu da Özhan Canaydın'dır.''

Hacıosmanoğlu, Spordan Sorumlu Devlet Bakanı Mehmet Ali Şahin'in, devlet bakanlığı konusunda başarılı olduğunu, ancak spor bakanlığı konusunda aynı başarıyı gösteremediğini öne sürerek, ''Spor Bakanlığı görevinden ayrılmalıdır'' diye konuştu.

Kaynak: AA / Güncel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title