Haberler

Hacılar'da Güç Birliği

Hacılar Dağcılık ve Kış Sporları Merkezi (Hadak) ile Hacılar Belediyespor Kulübü (Habesk) Hafta Sonunda Yapılan Kongrede Birleşti.

Hacılar Dağcılık ve Kış Sporları Merkezi (HADAK) ile Hacılar Belediyespor Kulübü (HABESK) hafta sonunda yapılan kongrede birleşti.

HADAK binasında gerçekleştirilen olağanüstü kongre öncesi bir konuşma yapan Yönetim Kurulu Başkanı Neşet Somtaş, merkezin dünü ve bugünü hakkında bilgiler verdi. Birlikten kuvvet doğacağına işaret eden Somtaş, “HADAK ve HABESK’i aynı çatı altında toplamak için bir karar aldık. El ele verirsek daha güçlü olacağımıza inandık ve bu birleşme kararını aldık. Amacımız Hacılar’ın kazanması ve başarılı olmasıdır” dedi.

Hacılar Belediye Başkanı Ahmet Herdem de, birlikten kuvvet doğacağına inandığının altını çizerek, sporun bir mücadele gücü ve yarış olduğuna değindi. Kulüplerin tek merkezde olmasıyla daha güçlü ve başarılı sonuçlar alınacağına inandığını ifade eden Herdem, “Spor alanında mevcut bir potansiyelimiz var ve bu mevcut potansiyeli iyi değerlendirmemiz gerektiğine inanıyorum. Sonuç olarak yönetici arkadaşlarla birlikte birleşmekten yana ortak bir karar alındı. Tek merkezde toplanmakla çok başarılı bir kulüp olacağımızı düşünüyor, alınan birleşme kararının hayırlı ve uğurlu olmasını diliyorum” dedi.

Ahmet Herdem’in yeni Yönetim Kurulu’nda başkan olduğu HADAK’ın Onursal Başkanlığı’na Hacı Boydak seçilirken, Onur Kurulu üyeliklerine ise Saffet Aslan, Şükrü Boydak, Halit Özkaya ve Mehmet Yayla seçildi.

(SE-SE-Y)

17.09.2007 14:31 TSİ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title