Haberler

Hacı Olamadan Kalbine Yenik Düştü

Gaziantep'te Hac'ca Gitmeye Hazırlanan Bir Vatandaş, İşlemlerini Yapmak İçin Evden Ayrıldıktan Sonra Kalp Krizi Geçirerek Hayatını Kaybetti.

Gaziantep'te Hac'ca gitmeye hazırlanan bir vatandaş, işlemlerini yapmak için evden ayrıldıktan sonra kalp krizi geçirerek hayatını kaybetti.

Edinilen bilgiye göre, Hac hazırlıklarını tamamlamak için evinden ayrılan Mehmet Zahit Ateşsönmez (59), Çukur Mahallesi Hakim Mehmet Uygun Caddesi'nde bir bankaya gelerek işlem yapmak isterken aniden fenalaştı. Bankanın önünde kalp krizi geçiren Ateşsönmez, çevredeki vatandaşlar tarafından olay yerine çağrılan ambulansla Gaziantep Avukat Cengiz Gökçek Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Ateşsönmez, burada yapılan bütün müdahalelere rağmen kurtarılamadı.

Kalbine yenik düşen Mehmet Zahit Ateşsönmez'in uzun süredir Hac'ca gitmek için hazırlık yaptığı öğrenildi. Babalarının ölüm haberiyle sarsılan çocukları, hastanede gözyaşlarına boğuldu. Ailesi tarafından Devlet Hastanesi morgundan alınan Mehmet Zahit Ateşsönmez'in cenazesi, Asri Mezarlık'ta toprağa verilmek üzere götürüldü.

(HD-ST-GS-Y)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title