Haberler

Hacer Nine İçin Seferberlik Sürüyor, Fakat Sonuç Alınamıyor

Güncelleme:

Uşak'ın Banaz ilçesinin Susuz köyünde 4 aydır kendisinden haber alınamayan Hacer Cengiz'i arama çalışmalarına özel eğitimli köpeklerle devam edildi.

Uşak'ın Banaz ilçesinin Susuz köyünde yaklaşık 4 aydır kendisinden haber alınamayan 83 yaşındaki Hacer Cengiz'i arama çalışmalarına özel eğitimli köpeklerle devam edildi.

Uşak Jandarma ekipleri dün edinilen istihbarat üzerine Cumhuriyet savcılığı, Emniyet Genel Müdürlüğü Kriminal Daire Başkanlığı'ndan özel eğitimli kadavra arama köpeği ile Hacer Cengiz'in Susuz köyündeki evinde ve çevresinde arama gerçekleştirildi. Uşak İl Jandarma Komutanlığı, Banaz İlçe Jandarma Komutanlığı ve Uşak İl Afet ve Acil Durum Müdürlüğü (AFAD) ekiplerinin de katıldığı tüm gün süren çalışmalarda sonuç vermedi. Bunun üzerine Susuz köyüne yaklaşık 6 kilometre uzaklıktaki Çubuk mevkiindeki tarlada köpeklerle yapılan aramada da sonuç alınamadı. Son olarak, gelen ihbara göre 8 metrelik su kuyusunda aramaya devam edildi. Banaz Belediyesi'nden kepçe istenip, kuyunun yanında kazı çalışmasına başlandı. Kepçe yardımı ile çevresi açılan kuyudan da sonuç alınamazken ekipler akşam saatlerinde arama çalışmalarına son verdi. - UŞAK

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Emniyet Genel Müdürlüğü Banaz Uşak Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title