Haberler

Habermetre, 22 - 24 Mart tarihleri arası yerli ve yabancı medyadaki uzaktan eğitim haberlerini analiz etti!

Koronavirüs nedeniyle MEB, EBA TV üzerinden uzaktan eğitime geçti. Türkiye'nin yanı sıra dünya genelinde birçok ülkede de uzaktan eğitim sistemi uygulanmaya başladı. Habermetre, 22 - 24 Mart arası EBA ve uzaktan eğitim hakkında yapılan haber sayılarını, okunma oranlarını, haberlerin popüler yayıncılardaki durumunu analiz etti.

Habermetre, 22 - 24 Mart tarihleri arasında uzaktan eğitim hakkında yapılan haberleri inceledi. Avrupa başta olmak üzere, Türkiye de kısa süre önce uzaktan eğitime başladı. TRT ve Milli Eğitim Bakanlığı işbirliği ile başlayan uzaktan eğitim, coronavirüs salgınının artmasıyla birçok ülke tarafından uygulanmaya konmuştu. İşte, Eğitim Bilişim Ağı (EBA) ile uzaktan eğitim haberlerinin yerli ve yabancı medyadaki durumu...

EBA, YERLİ BASINDA 13 MİLYON OKUNMAYA ULAŞTI

22 - 24 Mart Habermetre analiz raporlarına göre; 98 Habermetre skoru yakalayan EBA ile ilgili yerli basında 6 bin 151 haber yapıldı. Haberler 206 sitede, bin 295 saat menşette yer alırken, 917 haberle de 4 bin 841 saat anasayfada göründü. Yapılan haberler 13 milyon 120 bin 622 okunma elde ederken, 2 milyon 33 bin 983 dolar reklam değerine ulaştı. EBA içerikleri 350 defa Twitter'da paylaşıldı.

Habermetre, 22 - 24 Mart tarihleri arası yerli ve yabancı medyadaki uzaktan eğitim haberlerini analiz etti!

Habermetre, 22 - 24 Mart tarihleri arası yerli ve yabancı medyadaki uzaktan eğitim haberlerini analiz etti!Popüler haberler ve okunma oranları

Habermetre, 22 - 24 Mart tarihleri arası yerli ve yabancı medyadaki uzaktan eğitim haberlerini analiz etti!

DÜNYA ÜLKELERİNDE UZAKTAN EĞİTİM HABERLERİ

Uzaktan eğitim dünya basınında nasıl yer buldu? Habermetre, dünya ülkelerinin uzaktan eğitim haberlerini analiz etti. Elde edilen verilere göre; uzaktan eğitim haberleri 94 Habermetre skoruna ulaştı. Konuyla alakalı 4 bin 778 haber yapıldı, 494 sitede toplam 4 bin 531 saat anasayfada kaldı. Yapılan haberler 4 milyon 633 bin 303 defa okundu ve 507 bin 777 dolar reklam değeri elde etti.

Habermetre, 22 - 24 Mart tarihleri arası yerli ve yabancı medyadaki uzaktan eğitim haberlerini analiz etti!

Uluslararası çapta uzaktan eğitim haberinin en çok okunduğu popüler yayıncı, 682 bin 478 oranla Stuff.co.nz olarak belirlendi. Hemen ardından Cnet.com 433 bin 469 okunma ile ikinci sırada yer alıyor.

Habermetre, 22 - 24 Mart tarihleri arası yerli ve yabancı medyadaki uzaktan eğitim haberlerini analiz etti!

Habermetre, 22 - 24 Mart tarihleri arası yerli ve yabancı medyadaki uzaktan eğitim haberlerini analiz etti!Okunma oranlarına göre popüler haberler

Kaynak: Haberler.com / Gündem

Eğitim Bilişim Ağı Türkiye Haberler

Bakmadan Geçme

ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title