Haberler

Zonguldak: Tuğamiral Akın'dan Vali Erkmen'e Veda Ziyareti

Karadeniz Bölge Komutanlığı'ndan İstanbul Boğaz Komutanlığı'na atanan Tuğamiral İbrahim Akın, Zonguldak Valisi Yavuz Erkmen'i makamında ziyaret etti.

Vali Yavuz Erkmen, makamında kabul ettiği Tuğamiral İbrahim Akın'a çalışmalarından dolayı teşekkür ederek, yeni görevinde başarılar diledi. Akın'a asaletin ve bölgenin simgesi olan dünyaca ünlü Devrek Bastonu ile kömür saat hediye eden Vali Erkmen, "Komutanımızla birlikte 1 yıl boyunca beraber çalıştık. Bu zamanda bölgemiz ve ülkemiz için çok başarılı çalışma ve etkinliklerine tanık olduk. Bölgemizde yaptığı hizmetler nedeniyle bizi ve bölgemizi hatırlaması dileğiyle kendisine bölgemizin ve asaletin simgesi olan bastonumuzu ve kömürden yapılmış saat hediye ediyorum" dedi.

Görev süresince verdiği desteklerden ötürü Vali Erkmen'e teşekkür eden Akın, Çarşamba günü Zonguldak'tan ayrılacağını söyledi. Vali Erkmen'e komutanlığa ait şapka ve kupa bardak hediye eden Akın, "Ben de sizinle birlikte Karadeniz Ereğli'de Bölge Komutanlığı yapmaktan onur duydum. Sizinde bölge adına büyük hizmetlerde bulunduğunuzu biliyorum. Yeni projelerinizi de bizimle paylaştınız. Bunların hepsini hayata geçireceğinize inanıyorum. Bize sağladığınız destek için ve ordu millet bütünleşmesi amacıyla yaptığınız katkılar nedeniyle şükranlarımızı sunuyorum" diye konuştu.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title