Haberler

Zarlar Eğitim İçin Dönüyor

Muğla Lions Kulüp tarafından geleneksel hale getirilen ‘Altın Zar Tavla Turnuvası’nın bu yılki geliri eğitime harcanacak.

Muğla Lions Kulüp tarafından geleneksel hale getirilen 'Altın Zar Tavla Turnuvası'nın bu yılki geliri eğitime harcanacak. Her yıl geleneksel olarak düzenlenen 10'uncu Altın Zar Turnuvası CNS tesislerinde başladı. Üç gün sürecek turnuva sonunda final karşılaşmasında birinci olan yarışmacıya altın zar hediye edilecek.

Turnuva öncesi konuşan Muğla Lions Kulüp Dönem Başkanı Ahmet Zeybek, Lions Kulüp olarak eğitim, sosyal hizmetler ve sağlık alanlarında birçok sosyal etkinlik gerçekleştirdiklerini açıkladı. Zeybek, "Dönem içinde Muğla merkezde 25'ten fazla köyde genel sağlık taraması, göz, diş ve ortopedi taramaları yapıldı. Bugüne kadar 10'a yakın hastanın katarak ameliyatını yaptırarak görmesini sağladık. Kalbi delik bir kızımızın İstanbul'da ameliyatını yaptırdık. Eğitim konusu bizim en çok önem verdiğimiz bir konu. Üyelerimiz tarafından çok sayıda öğrenciye eğitim bursu veriliyor. Bu burslar bundan sonra da devem edecek. Kulübümüzün bursları ile eğitimlerini tamamlayan öğrencilerin birçoğu meslek hayatına atıldı. Muğla'daki değişim ilkokul ve ortaokul kütüphanelerine kitap, ansiklopedi ve eğitim malzemesi yaptık. Sosyal projelerimiz arasında camilerin çatısının aktarılması minarelerin yenilenmesi, Okulların Atatürk köşelerinin tanzimi, çeşme ve basketbol sahaları yapımı yer alıyor. Bizden daha az şanslı kişileri mutlu etmek için büyük bir özveri ile çalışmalarımızı sürdürüyoruz" dedi.

Bu yıl 10'uncusu düzenlenen Altın Zar Turnuvası için kur'a çekimlerinin ardından üç gün sürecek turnuva başladı. Turnuvada birinci olan yarışmacıya yarışma sonunda Altın Zar hediye edilecek. - MUĞLA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Muğla Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

19 Nisan 2024 Günlük Burç Yorumları: AŞK, EVLİLİK, SAĞLIK, KARİYER burç yorumları! 19 Nisan Cuma burç yorumları nedir? Sakla Beni CANLI İzle! Star TV Sakla Beni 24. Bölüm HD CANLI izleme linki! İnci Taneleri CANLI izle! 18 Nisan İnci Taneleri 11. Bölüm Kanal D Canlı HD izleme linki! Aldatmak canlı izle! 18 Nisan ATV Aldatmak 65. bölüm canlı izle! Aldatmak son bölümde neler oldu? ATV canlı izle! CANLI maç izle! (TÜM MAÇLAR) Canlı şifresiz donmadan HD maç izle! 18 Nisan günün maçları nereden izlenir? SURVIVOR NEDEN YOK? Bu akşam Survivor yok mu? Yeni bölüm ne zaman yayınlanacak? İbrahim Hacıosmanoğlu kimdir? TFF Başkan adayı İbrahim Hacıosmanoğlu kaç yaşında, nereli? Gelinim Mutfakta çeyrek altının kim aldı? 18 Nisan Gelinim Mutfakta kim kazandı? Puan durumu nedir? Gelinim Mutfakta Rabia Kimdir? Gelinim Mutfakta Rabia kaç yaşında, nereli? ERZURUM DEPREM SON DAKİKA | Erzurum'da deprem nerede oldu? Erzurum'da deprem kaç şiddetinde deprem oldu? Kate Middleton nerede? Kate Middleton tedavi görüyor mü, saraydan ayrılıyor mu? Fenerbahçe Beko - Beşiktaş Emlakjet Basket maçı hangi kanalda, saat kaçta? Fenerbahçe Beko - Beşiktaş Emlakjet Basket maçı ne zaman? Kızını taciz eden baba kim? Baba tutuklandı mı? Olay nerede oldu? İnstagram çöktü mü? İnstagram neden açılmıyor? 18 Nisan İnstagram'da sorun mu var, neden yüklenmiyor? Prens William ve Kate nerede yaşıyor? Kate Middleton yeni eve taşınıyor!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title