Haberler

Yusuf Demir neden yabancı statüsünde? Yusuf Demir hangi milli takımda? Yusuf Demir aslen nereli?

Güncelleme:

Yusuf Demir neden yabancı statüsünde? Transfer döneminde birçok yıldız oyuncuyu kadrosuna katan Galatasaray'da ses getiren bir isimde Yusuf Demir oldu. Galatasaray'a transferinden önce kiralık olarak Barcelona forması giyen Yusuf Demir'in transferi de tartışmaları beraberinde getirdi. Türk asıllı olmasına rağmen yabancı statüde sayılması üzerine futbolseverler konuya ilişkin araştırma yapmakta. Peki, Yusuf Demir neden yabancı statüsünde? Yusuf Demir hangi milli takımda? Yusuf Demir aslen nereli?

Transfer döneminin bitimine kısa süre kala transfer bombalarını patlatan Aslan, en önemli transferlerinden birisi de Yusuf Demir oldu. Genç yıldız transferiyle birlikte tartışmaları da birlikte getirdi. Türk asıllı olmasına rağmen yabancı statüsünde sayılmasından dolayı tartışmalar devam ediyor. Birçok futbolsever konuya ilişkin araştırma yaparken, konuyla ilgili en çok Yusuf Demir neden yabancı statüsünde? Yusuf Demir hangi milli takımda? Yusuf Demir aslen nereli? soruları araştırılıyor. Yusuf Demir ile ilgili merak edilen soruların cevapları haberimizde.

YUSUF DEMİR ASLEN NERELİ?

Aslen Trabzonlu olan Yusuf Demir, 2 Haziran 2003 yılında Wien, Avusturya doğumludur.

Yusuf Demir neden yabancı statüsünde? Yusuf Demir hangi milli takımda? Yusuf Demir aslen nereli?

YUSUF DEMİR HANGİ MİLLİ TAKIMDA?

Yusuf Demir'e hem Avusturya, hem de Türkiye milli takımından tercih için davet almış, ancak seçim hakkını Avusturya'dan yana kullanmıştır. Yusuf Demir 4 kez Avusturya milli takım formasını giymiştir.

Yusuf Demir neden yabancı statüsünde? Yusuf Demir hangi milli takımda? Yusuf Demir aslen nereli?

YUSUF DEMİR NEDEN YABANCI STATÜSÜNDE?

Yusuf Demir, Avusturya milli takımını tercih etmesinden dolayı Galatasaray'da yabancı statüsünde oynayacaktır. Yusuf Demir'in, Galatasaray'da yabancı statüsünde sayılmasının nedeni 2015-2016 sezonundan sonra milli takım tercihini başka bir ülkeden yana kullanmış olması.

2015-2016 sezonundan önce yapılan milli takım tercihlerinde Türk asıllı yabancı oyuncular, yerli statüde sayılıyordu.

Kaynak: Haberler.com / Gündem

Galatasaray Yusuf Demir Haberler

Bakmadan Geçme

ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title