Haberler

Yürek Çıkmazı 20.bölüm CANLI İZLE! 18 Nisan Yürek Çıkmazı yeni bölüm İZLE! Yürek Çıkmazı dizisi FULL HD İZLE!

Güncelleme:

TRT 1'in sevilen dizisi Yürek Çıkmazı yeni bölümleriyle seyirciyi ekranlara kitliyor. Konusu ve oyuncu kadrosuyla dikkat çeken Yürek Çıkmazı dizisinin yeni bölüm linki merak konusu oldu. Peki, Yürek Çıkmazı son bölüm ne oldu? Detaylar haberimizde...

Yürek Çıkmazı CANLI İZLE! Başrolünde Ayça Bingöl, Alp Navruz ve İrem Helvacıoğlu'nun yer aldığı Yürek Çıkmazı TRT1 ekranlarında seyirciyle buluşuyor. Konusu ve oyuncu kadrosuyla dikkat çeken Yürek Çıkmazı'nın yeni bölümü merak uyandırdı. Yürek Çıkmazı dizisinin yeni bölüm izleme linki izleyiciler tarafından aratılan konular arasında yer alıyor. Yürek Çıkmazı son bölümde neler oldu? İşte, Yürek Çıkmazı yeni bölüm izleme linki!

YÜREK ÇIKMAZI SON BÖLÜM NE OLDU?

Cenazenin ardından; acısını bir nebze olsun unutmak ve Ali Fuat'a verdiği sözü yerine getirmek isteyen Halil, gece gündüz çalışarak kulübü açılışa hazır hale getirir.Ali Fuat'ın vasiyetinin açıklanmasını ardından tüm mirasın Halil'e kaldığı öğrenilir.Gerçekleri kendisinden sakladığı için Halil'e mesafeli duran Zeynep ve Halil'in arası vasiyet yüzünden tekrar gerilir.Halil, Ali Fuat'ın da arzu ettiği gibi Zeynep'le evlenerek babasının tüm variyetini Zeynep'in üzerine geçirmek ister. Bu Ali Fuat'ın ondan son isteğidir. Zeynep ise soyadını alamadığı bir babanın malını da reddeder.Artık evliliklerinin önündeki en önemli engel bu mirastır.

Yılmaz adım adım kızını boşanmaya doğru sürüklerken, kendisi de Kader ile yeni bir hayat kurmanın derdindedir. Ancak Kader'in Yılmaz için bambaşka planları vardır.Yılmaz'ın hak ettiği cezayı alması için ilk adımı atar ve Zeynep'in telefonuna sesli bir mesaj bırakır.

YÜREK ÇIKMAZI CANLI İZLE!

Yürek Çıkmazı dizisinin yeni bölümü merak konusu oldu. İzleyiciler, Yürek Çıkmazı 20.bölüm izleme linki araştırılıyor. Yürek Çıkmazı yeni bölümü TRT 1 ekranlarından canlı olarak yayınlanmaktadır.

Haberler.com / Zehra Aygör - Gündem

Gündem Magazin Haberler

Bakmadan Geçme

Irak'taki Şii Milis Gücü Haşdi Şabi'ye Hava Saldırısı Düzenlendi E Devlet çöktü mü Son Dakika? E Devlet'te sorun mu var 20 Nisan Cumartesi 2024 20 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 20 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 20 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 20 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 20 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 20 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 20 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 20 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! 22 Nisan Pazartesi günü okullar tatil mi, yarım gün mü? 20 Nisan Cumartesi Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Sadettin Saran kimdir, serveti ne kadar? Sadettin Saran aday mı? Sadettin Saran Fenerbahçe başkanlığına aday oldu mu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title