Haberler

YouTuberlar ne kadar kazanıyor? İşte YouTuberların gelirleri!

Güncelleme:

YouTuberlar ne kadar kazanıyor? sorusu her zaman merak edilmiştir. YouTube'da 2021'in en çok kazanan içerik üreticileri açıklandı. Geçtiğimiz yılda toplam kazançları 300 milyon dolar olan YouTuber'ların en küçüğü 7 yaşında. Peki, YouTuberlar ne kadar kazanıyor? YouTuberların aylık kazancı nedir? YouTuberlar ayda ne kadar kazanıyor? İşte YouTuberların gelirleri!

Amerikan iş dünyası dergisi Forbes'un YouTube'dan en çok kazananları sıraladığı listesindeki ilk 10 YouTuber, 2021'de platformdan toplam 300 milyon dolar gelir elde etti. YouTuberlar ne kadar kazanıyor? İşte Youtuberların gelirleri haberimizde...

YOUTUBERLAR NE KADAR KAZANIYOR?

Preston Arsement, birkaç kanalı birden yönetmesine rağmen, topluluğunu büyük ölçüde Minecraft odaklı videolar sayesinde büyüttü. Bu listede düzenli olarak yer alan oyuncu, 2021'de tahmini 16 milyon dolar kazandı. Bu, altıncı sırada yer aldığı önceki yıla göre biraz daha düşük bir sayıydı.

Youtuberlar ne kadar kazanıyor? İşte Youtuberların gelirleri!Preston Arsement

Tartışmalı boksör ve vlogger Logan Paul, 2017'de ilk 10'da sonuncu sıradaydı. 2021'de 18 milyon dolar kazandı.

Youtuberlar ne kadar kazanıyor? İşte Youtuberların gelirleri!Logan Paul

Komedi şakacıları Dude Perfect, 2020'de listede üçüncü sıradaydı. Geçen yıl 20 milyon dolar kazandılar.

Youtuberlar ne kadar kazanıyor? İşte Youtuberların gelirleri!Dude Perfect

Dünyanın en ünlü oyuncak eleştirmeni Ryan Kaji listenin zirvesinden yedinci sıraya geriledi. 2021'de oyuncak incelemeleri, eğitici videolar ve aile vlog'larından oluşan karışımı 27 milyon dolar kazanmasına yardımcı oldu.

Youtuberlar ne kadar kazanıyor? İşte Youtuberların gelirleri!Ryan Kaji

Listenin şaşırtıcı üyelerinden biriyse 7 yaşındaki Nastya. Yedi yaşındaki Rus içerik üreticisinin YouTube'da yaklaşık 90 milyon abonesi var. Nastya, oyuncak kutularını açarak başladı ancak şimdi vlog'ları ve müzik videolarının popülaritesi artıyor. Kazancı 2021'de 28 milyon dolara yükseldi.

Youtuberlar ne kadar kazanıyor? İşte Youtuberların gelirleri!Nastya

Listeye yeni bir giriş yapan Unspeakable, Minecraft oyunlarını on yıldır YouTube'a yüklüyor. Arka kataloğunun haklarını geçen yıl Spotter şirketine sattı ve bu da 28.5 milyon dolarlık kazancına katkıda bulundu.

Youtuberlar ne kadar kazanıyor? İşte Youtuberların gelirleri!Unspeakable

YouTube'un en çok kazananlar listesinin değişmeyen ismi olan geek sohbet programı Good Mythical Morning'in sunucuları 2021'de 30 milyon dolar kazandı.

Youtuberlar ne kadar kazanıyor? İşte Youtuberların gelirleri!Good Mythical Morning sunucuları

Bir başka düzenli oyun içerikleri üreticisi Markiplier, ticari zekasını başarılı bir ürün markası yaratmak için kullandı ve geçen yıl 38 milyon dolar kazandı.

Youtuberlar ne kadar kazanıyor? İşte Youtuberların gelirleri!Markiplier

Jake Paul, boks alanına girerek kendini tekrar ilk 10'da buldu. Amerikalı karma dövüş sanatları organizasyonu Ultimate Fighting Championship (UFC) yıldızlarına karşı yüksek profilli dövüşleri, 2021'de 45 milyon dolar kazanmasına yardımcı oldu. 2022 için yeni boks maçları planlarını halihazırda yapmış olan Paul'un gelecek yılki listede YouTube'un seçkinleri arasındaki yerini koruduğunu görmek sürpriz olmaz.

Youtuberlar ne kadar kazanıyor? İşte Youtuberların gelirleri!Jake Paul

Listenin zirvesinde MrBeast var. YouTube'un en çok kazananı, kitlesini memnun etmek için gösteriler ve şakalar yapan bir içerik üreticisi. Geçen yıl, kanalında Netflix'in popüler Squid Game dizisinin unsurlarını yeniden kurguladı, 80 bin kişilik bir stadyumda saklambaç oynadı ve yeraltına gömüldü. MrBeast burger restoranları zincirinin yanı sıra, 10 milyar görüntülemeye ulaşan içerikleriyle Jimmy Donaldson, 2021'de gelirini neredeyse ikiye katladı. Donaldson, geçen yıl bu listede ikinci sıradaydı. Kaynak: BBC

Youtuberlar ne kadar kazanıyor? İşte Youtuberların gelirleri!MrBeast

--

Haberler.com / Onur Bayram - Gündem

Sosyal Medya Haberler

Bakmadan Geçme

ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title