Haberler

Yılbaşı Hediyeleri ile Yeni Yılda Çalışanlarınızı Mutlu Edin!

ilandır
Güncelleme:

Yılbaşı, yılın en özel zamanlarından biri. Yeni bir yılın başlangıcının arifesi olan bu özel gün, şirketlerin yeni yılda gösterecekleri performans ve verimlilik üzerinde son derece etkilidir. Özellikle küçük, orta ya da büyük ölçekli şirketler çalışanlarına verecekleri yılbaşı hediyeleri ile yeni yılın çok daha verimli ve başarılı geçmesini sağlayabilirler.

Çünkü bir şirketin çalışanlarına yapacağı küçük bir jest bile ekibin motivasyonu ve performansına etki etmektedir. Motive edilmemiş bir çalışan becerilerini tam anlamıyla sergileyemez ve üretmek istemez.

Motivasyon; çalışanın etkili performans göstermesini, yaratıcılığını ön plana çıkarmasını, sorumluluk almasını ve en önemlisi de işini istekle yapmasını sağlar. Dolayısıyla küçük, orta ya da büyük ölçekli bir şirket olmanız önemli değil. Eğer sektörde varlığınızı korumak ve büyüyerek devam etmek istiyorsanız çalışanlarınızı özel günlerde küçük hediyelerle ödüllendirmeli ve onların motivasyonunu yükseltmelisiniz.

Ancak kurumsal yılbaşı hediyeleri hazırlamak şirketin; iş gücü, zaman ve bütçe anlamında büyük bir fedakarlık yapmasına sebep olabilir. Eğer süreci en az iş gücüyle ve bütçeyle zaman kaybetmeden yönetmek istiyorsanız Muhiku'nun kurumsal hediye hizmetinden faydalanabilirsiniz.

Muhiku'nun profesyonellerden oluşan kurumsal hediye ekibi sizin için tüm süreci yönetir. Böylece siz de kendi işlerinizi sekteye uğratmadan süreci en iyi şekilde yönetebilirsiniz.

Muhiku'nun kataloğunda şirket hiyerarşisine uygun seçebileceğiniz yenilikçi hediye fikirleri yer alıyor. Bunların yanı sıra firmanızın logosuyla kişiselleştirebileceğiniz ve şirket kültürünüzü yansıtabileceğiniz yenilikçi hediye fikirleri de bulunuyor.

Şimdiye kadar 3500'den fazla şirketle iş birliği yapan ve onların kurumsal hediyeleşme sürecini psrofesyonelce yöneten Muhiku'yla siz de ekip motivasyonunu arttırabilirsiniz. Yeni yılda sektörde bir adım öne çıkmak, şirket kültürünüzü yansıtan en özel hediyeyi hazırlamak için Muhiku'yla iletişime geçebilirsiniz.

170 TL Altına Alabileceğiniz 5 Sevgililer Günü Hediyesi

Dünyanın her yerinde aşkın ve aşıkların günü olarak kutlanılan 14 Şubat, ülkemizde de büyük bir heyecanla beklenmektedir. Hatta bu özel gün birçok çiftin birlikteliklerinde de yeni bir yola adım attıkları bir gündür. Dolayısıyla 14 Şubat'ta partnerinize unutamayacağı bir Sevgililer Günü hediyesi verebilirsiniz.

İyi hoş da her şey ateş pahası, diye düşünebilirsiniz. Ancak sizin için seçtiğimiz uygun fiyatlı birbirinden şık ve romantik hediyeler sayesinde 14 Şubat yaklaştıkça strese girmeyeceksiniz. Çünkü günler öncesinden hediyenizi en uygun fiyata almış olacaksınız.

Muhiku'nun farklı konseptlerle hazırladığı özel hediye seçenekleri arasında 14 Şubat özelinde hazırlanan bir koleksiyonda bulunuyor. Muhiku, koleksiyonunda her zevke ve bütçeye hitap eden seçeneklere yer veriyor. Ancak biz bu seçenekler arasından sizin için en uygun fiyatlı setleri seçtik.

O zaman 14 Şubat'ta sevgilinize en romantik sürprizi en uygun fiyatlarla hazırlayabileceğiniz 5 farklı seti hep birlikte keşfedelim.

Aşk Esintisi Hediye Kutusu

Aşka dair küçük detayların en hoş kombinasyonuyla hazırlanan Aşk Esintisi Hediye Kutusu'yla partnerinize romantik bir 14 Şubat hediyesi verebilirsiniz. Kalp şeklindeki çikolataların, özel tasarım baskılı kupanın ve Lady Grey çayının yumuşacık aromasının renk kattığı bu kutuyla sevgilinize 14 Şubat'a dair tatlı bir anı bırakabilirsiniz.

Tatlı Başlangıçlar Hediye Kutusu

İlişkinizin daha başlarındasınız ve nasıl bir hediye alacağınız konusunda kararsızlık yaşıyorsanız bu kutu tam sizlik. Partnerinizin güne tatlı bir başlangıç yaparken sizi anımsayabileceği bu özel kutu; çikolatanın, kahvenin ve mumun eşsiz uyumuyla hazırlanmış. Kutunun içinde yer alan Yade kibrit de bu keyfi tamamlayan en şık detaylar arasında yer alıyor.

Love Dream Hediye Kutusu

Muhiku'nun Sevgililer Günü hediyesi koleksiyonundaki en romantik hediyelerden biri de Love Dream Hediye Kutusu olsa gerek. Her bir detayı romantizmle renklenen bu özel kutu, aşıklara romantik bir kutlama vadediyor.

Love Dream Hediye Kutusu'nun içinde; kalpli çikolata, 14 Şubat'a özel hazırlanan kupa ve mum yer alıyor. Tabii bu kutu yine yöresel bir kahve çeşidiyle zenginleştirilmiş.

Love & Coffee Hediye Kutusu

Muhiku'nun bütçe dostu 14 Şubat hediyelerinden biri de Love and Coffee Hediye Kutusu. Love tasarımlı kupa ve bardak altlığıyla hazırlanan bu kutuya; mini kalp lamba ve kahve de ilave edilmiş. 14 Şubat'ta bu minik ve romantik setle kendinizi zorlamadan sevgilinize romantik bir hediye verebilirsiniz.

Moon Love Hediye Kutusu

Uygun fiyatlı 14 Şubat hediyeleri arasında yer alan Moon Love Hediye Kutusu, özellikle erkeklere hitap ediyor. Erkek arkadaşınıza bu 14 Şubat'ta ne alacağınızı bilemiyorsanız bu seçeneği değerlendirebilirsiniz.

Şık bir davette, işte ya da toplantıda takabileceği kravatın yanı sıra kahveye ve kupaya yer veren bu kutuyla en özel zamanların yanı sıra sıradan rutinlerde bile partnerinize eşlik edebilirsiniz.

Yukarıda sıraladığımız 5 farklı hediye fikrinden birini ya da diğer seçenekleri incelemek için Muhiku'yu ziyaret edebilirsiniz.

Bütçeniz için En Şık ve Kaliteli Hediyeler Muhiku'da!

Geçinmenin giderek zorlaştığı ve her şeyin fiyatının arttığı şu günlerde ne yazık ki hediyeleşmek pek çok kişi için lüks haline geldi. Ancak biz geçmişten beri hediye almayı ve vermeyi seven bir milletiz. Bu bizi birbirimize bağlayan en önemli davranışlardan biri.

, geniş hediye çeşitliliği içinde her bütçeye hitap eden seçeneklere sahip. Yediden yetmişe her kesime hitap eden hediyeler arasında kendi bütçeniz için en şık ve en kaliteli hediyeyi bulabilirsiniz.

Sevdiklerinize hediye almak için illa büyük bütçeler ayırmanıza gerek yok. Muhiku ile sevdiklerinize mutluluğu en uygun fiyatlarla tattırabilirsiniz. Erkeğe ve kadına özel hazırlanan hediye koleksiyonları içinden herkese hitap edecek bir hediye bulabilirsiniz.

Sevdiklerinizin yüzünde kocaman bir tebessüm oluşturacak o hediyeyi almak için şimdi Muhiku internet sitesini ziyaret edebilirsiniz.

Sevgililer Günü Haberler

title