Haberler

Yenikapı CANLI YAYIN! Yenikapı canlı izle! 23 Haziran Demokrasi Şenliği Yenikapı canlı!

Güncelleme:

Yenikapı canlı yayın merak ediliyor. İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB), 23 Haziran 2019 seçimlerinin yıl dönümünü 'Demokrasi Şenliği' ile kutlayacak. İETT, Yenikapı'daki etkinlik alanında düzenlenecek şenliğe ulaşım için Yenikapı'ya ek seferler düzenleyecek. İşte, Yenikapı canlı yayın! Yenikapı canlı izle! 23 Haziran Demokrasi Şenliği Yenikapı canlı!

Yenikapı canlı yayın ile 23 Haziran Demokrasi Şenliği canlı takip edilmek isteniyor.İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB), 23 Haziran 2019 seçimlerinin yıl dönümünü 'Demokrasi Şenliği' ile kutlayacak. İETT, Yenikapı'daki etkinlik alanında düzenlenecek şenliğe ulaşım için Yenikapı'ya ek seferler düzenleyecek. İşte, Yenikapı canlı yayın! Yenikapı canlı izle! 23 Haziran Demokrasi Şenliği Yenikapı canlı haberimizde...

YENİKAPI CANLI YAYIN

Yenikapı canlı yayın linki haberimizin detaylarında yer almaktadır.

ŞENLİKLER GÜN BOYU SÜRECEK

23 Haziran saat 14.00'te kapıların açılacağı tören alanı, birbirinden renkli anlara sahne olacak. Gün boyunca açık alanda DJ performansı, kortej grubu, jonglör ve pandomim gösterileri misafirleri eğlendirecek. İstanbullular mandala, tuval boyama, rüzgar gülü yapımı atölyelerine katılacak.

Yenikapı CANLI YAYIN! Yenikapı canlı izle! 23 Haziran Demokrasi Şenliği Yenikapı canlı!

İBB'nin tüm iştirak ve birimleri şenliklerdeki yerini alacak. Şehir Hatları'nın ürettiği milli ve yerli deniz taksiler alanda meraklılarını bekleyecek. İETT tarafından alınan yeni yerli metrobüs araçları ile tarihi Kadıköy-Moda nostaljik tramvayı da alana gelenler için hazır bulunacak. Diğer yandan itfaiye eğitim aracı, son teknolojik temizlik araçları ve şehre hizmeteden çeşitli araçlar da tören alanında görülebilecek.

YENİKAPI CANLI İZLE

Yenikapı canlı yayın için tıklayınız.

2011 yılında kurulan Medya AŞ, İstanbul'un değişik noktalarında bulunan ekranlarında her gün, kültür-sanattan spora, finanstan yol ve hava durumuna, eğitimden çevre ve sağlık programlarına kadar farklı içerik ve formatlarda yayınlar yapmaktadır. Dünyanın ilk şehir televizyonu olan Medya AŞ, bilgi, haber ve enformasyon akışının dijital ekranlarda sunumu dışında radyoları aracılığıyla da İstanbullulara ulaşmaktadır.

3D YAZICIYLA GÜN BOYU CANLI ÜRETİM

İBB iştiraklerinden İSTON, teknolojide devrim yaratan 3D yazıcısıyla alanda gün boyu canlı üretim yapacak.BİMTAŞ iştiraki de ziyaretçilere Göbeklitepe, Yerebatan sarnıcı, Rumelihisarı gibi alanlara sanal gerçeklik ile gezi imkanı sunacak. Spor İstanbul ise uzman eğitilmenler eşliğinde çeşitli spor aktiviteleri ile güne renk katacak. Ağaç AŞ Bahçe Marketi, BELTUR karavanı, Halk Ekmek büfesi, Hamidiye su stantlarından alım yapabilmek mümkün olacak.

REYNMEN, DJ ERSİN, EDİS ve ÇOK DAHA FAZLASI

Yenikapı Etkinlik Alanı, her bir konserde ayrı coşku yaşayacak.DJ Ersin, alanı dolduran kalabalığı hareketlendirecek. Evdeki Saat ve Mavi Gri Grupları, en çok sevilen eserlerini hayranlarıyla paylaşacak. Ardından sahneye çıkacak Reynmen ve BEGE performanslarıyla keyifli vakit geçirtecek. Demokrasi Şenliği, ev sahibi İBB Başkan Ekrem İmamoğlu'nun İstanbullulara seslenişin ardından sevilen sanatçı Edis'in konseriyle devam edecek.

YENİKAPI ETKİNLİK ALANI KONSER PROGRAMI

  • 16.00 - Evdeki Saat
  • 17.30 - Mavi Gri
  • 19.30 - BEGE - Reynmen
  • 20.45 - DJ Ersin
  • 21.00 - Edis

Haberler.com / Onur Bayram - Gündem

Haberler

Bakmadan Geçme

26 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 26 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 26 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 26 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 26 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 26 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 26 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! 26 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 26 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! Galatasaray'ın Adana Demirspor kamp kadrosu! Kadroda kimler var? Hudutsuz Sevda nerede çekiliyor? Hudutsuz Sevda setleri nerede? Brighton Manchester City maç özeti ve golleri izle! (VİDEO) Brighton Manchester City maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Bahar Candan tutuklandı mı? Bahar Candan neden tutuklandı, suçu ne? Nihal Candan tutuklandı mı? Nihal Candan neden tutuklandı, suçu ne? Brighton Manchester City maçı kaç kaç, bitti mi? MAÇ SKORU! Brighton Manchester City maçı kaç kaç, canlı maç skoru! Ali Erbaş Arapça biliyor mu, Fransızca biliyor mu? Azem ne demek? Azem anlamı ne?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title