Haberler

Yasak Elma CANLI izle! FOX TV canlı Yasak Elma 155. yeni bölüm izle! 21 Kasım Yasak Elma 155. full HD canlı izleme linki! Fox canlı izle!

Güncelleme:

FOX TV'de yayınlanan ve büyük beğeni toplayan Yasak Elma dizisi canlı olarak FOX TV canlı yayını üzerinden ekranlara geliyor. FOX TV Yasak Elma canlı izle bölümü için Yasak Elma dizisi izleyicileri Yasak Elma canlı izle! FOX Yasak Elma canlı izle! Yasak Elma yeni bölüm izle! araştırması yapıyorlar. Ayrıca bu akşam Yasak Elma'nın 155. bölümü yayınlanacağı için Yasak Elma 155. bölüm izle! Yasak Elma yeni bölümde neler olacak? Yasak Elma 155. bölüm izle araştırması da yapılmakta.

Yasak Elma canlı izle linki araştırılıyor. FOX TV'de yayınlanan ve büyük beğeni toplayan Yasak Elma dizisi canlı olarak FOX TV canlı yayını üzerinden ekranlara geliyor. FOX TV Yasak Elma canlı izle bölümü için Yasak Elma dizisi izleyicileri Yasak Elma canlı izle! FOX Yasak Elma canlı izle! Yasak Elma yeni bölüm izle! araştırması yapıyorlar. Ayrıca bu akşam Yasak Elma'nın 155. bölümü yayınlanacağı için Yasak Elma 155. bölüm izle! Yasak Elma yeni bölümde neler olacak? Yasak Elma 155. bölüm izle araştırması da yapılmakta. Yasak Elma donmadan HD kalite ile full izlemek isteyenler için Yasak Elma full hd izle haberimizde. İşte, Yasak Elma dizisinin bu akşamki bölümü!

YASAK ELMA İZLE!

Yasak Elma yeni bölüm izlemek isteyenler Yasak Elma'nın 155. bölümüne haberimizin detaylarındaki bağlantı üzerinden ulaşabilirler. İyi seyirler...

YASAK ELMA YENİ BÖLÜMDE NELER OLACAK?

Doğan ve Ender, Zeynep ve Engin'in nişanlanmasının şaşkınlığını yaşarlarken Ender, Yıldız'ın yalanını ortaya çıkarmaya çalışır. Kumru yeni tanıştığı doktor Selim'i beğenerek, kendini farklı biri gibi gösterir. Ender, Doğan'ı kazanmak için nihai çözümü bulur.

YASAK ELMA CANLI İZLE!

Yasak Elma canlı izlemek için YASAK ELMA CANLI İZLE'ye tıklayınız.

YASAK ELMA SON BÖLÜMDE NELER OLDU?

Yıldız, Doğan ve Ender'den aldığı darbeden sonra intikam planlarını devreye sokar ve Doğan'la Ender'e hayatı zehir eder. Herkesin Yıldız'dan beklediğini yapmayarak akıllıca bir ters köşeyle Doğan ve Ender'i şoke eder.

YASAK ELMA KONUSU NE?

Yıldız'ın hayatı Ender Argun'la tanışınca değişir. Ender'in amacı Halit'ten boşanma planına Yıldız'ı alet etmektir. Ender'in ahlaksız teklifiyle ne yapacağını bilemeyen Yıldız, hayatının kararını vermek zorunda kalır. Kardeşi Zeynep ise Halit'in ortağı Alihan'ın şirketinde işe başlar. Yıldız hayallerine kavuşmanın peşindeyken, Zeynep hiç hayal etmediği olaylarla karşılaşacağı başlangıçlara yelken açar…

Ender Yıldız'ı kocası Halit Argun'dan (Talat Bulut) kurtulmak için kullanmaya karar vermiş ve Yıldız'a hayatının teklifini sunmuştur.

Yıldız'ın hayatında bunlar olurken, Zeynep'in çalıştığı firma Alihan Taşdemir (Onur Tuna) tarafından satın alınır. Alihan son derece kibirli, ukala, zengin bir iş adamıdır. Zeynep ve Alihan'ın zıtlıkları kısa zamanda bir etkileşime dönüşür. Zeynep'in bilmediği şey ise Alihan'ın Halit'in ortağı ve ikinci karısının kardeşi olmasıdır. Yıldız'ın vereceği karar sadece kendini değil Zeynep'i de etkileyecektir.

YASAK ELMA OYUNCULARI

Ender Çelebi, (Şevval Sam), (1-): Halit, Alihan ve Kaya'nın eski eşi; Çağatay'ın nişanlısı, Doğan ve Sinan'ın eski sevgilisi, Erim ve Yiğit'in annesi, Caner'in ablası. Kuyu Holding'in ortağı ve Ceo'sudur. Güçlü ve cesaretli bir kadındır. İşinde çok başarılıdır. Para ve güç olmazsa olmazıdır ve çok bencildir. Gençliğinden beri Kaya'ya âşıktır.

Yıldız Yılmaz Yıldırım, (Eda Ece), (1-): Zeynep'in kardeşi, Halitcan'ın annesi, Asuman ve Mustafa'nın kızı, Doğan'ın eşi, Halit, Kemal ve Çağatay'ın eski eşi, Nadir'in eski nişanlısı ve Kerim'in eski sevgilisi. Hep mutlu olmaya çalışan, sevecen ancak bir o kadar da intikamcı bir kadındır. Bursalıdır. Ailesinin maddi durumu çok iyi olmadığı için gençliğinden beri hep zengin olmayı hayal etmiştir ve hep sosyete ve lükse ilgi duyar.

Çağatay Kuyucu, (Berk Oktay), (86-): Yıldız'ın eski eşi, Ender'in nişanlısı, Hasan Ali ve Feride'nin oğlu, Ahu'nun kardeşi ve Feyza ve Kumru'nun eski sevgilisi, Atlas'ın öz ve Halitcan'ın manevi babası. Yakışıklı, çalışkan ve iyi eğitimli bir adamdır.

Kumru Yıldırım, (Biran Damla Yılmaz), (111-): Doğan ve Handan'ın kızı, Çağatay ve Ömer'in eski sevgilisi. Dünyaca ünlü sosyete güzelidir.

Doğan Yıldırım, (Murat Aygen), (111-): Yıldız'ın eşi, Kumru'nun babası, Handan'ın eski eşi, Ender ve Arzu'nun eski sevgilisi. Kuyu Holding'in yeni ortağıdır. Çok zengin bir iş adamıdır. Toskana'dan dönmüştür. Geçmişten beri Sami Önder'le arasında büyük bir düşmanlık bulunmaktadır.

Haberler.com / Onur Bayram - Gündem

Yasak Elma Fox Tv Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title