Haberler

Yarın İstanbul'da lodos mu var? Hafta sonu fırtına mı, dolu yağacak mı?

Güncelleme:

Meteoroloji Genel Müdürlüğü (MGM), Marmara Bölgesi için lodos fırtınası uyarısı yaptı. MGM İstanbul Bölge Tahmin ve Erken Uyarı Merkezi'nce yapılan açıklamada; rüzgarın; Marmara Bölgesi'nde (İstanbul, Edirne, Kırklareli, Tekirdağ, Kocaeli, Sakarya ve Yalova) yarın, güney (lodos) yönlerden fırtına (50-70 km/saat), hamleli kuvvetli fırtına (70-90 km/saat), yüksek kesimlerde hamleli tam fırtına (90-100 km/saat) şeklinde esmesinin beklendiği bildirildi. Yarın İstanbul'da lodos mu var? Yarın fırtına mı, dolu yağacak mı?

YARIN FIRTINA MI VAR?

Yetkililer, ağaç ve direk devrilmesi, çatı uçması, ulaşımda aksamalar, soba ve doğal gaz kaynaklı baca zehirlenmeleri gibi olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunması konusunda uyardı.

AFAD'DAN İSTANBULLULARA UYARI MESAJI

AFAD, vatandaşlara gönderdiği uyarı mesajında, "Meteoroloji'ye göre yarın İstanbul'da kuvvetli lodos ve yağış bekleniyor. Baca zehirlenmesi, ulaşımda aksamalar ve çatı uçmasına karşı dikkatli olun" ifadelerini kullandı.

Osman Demir
Haberler.com - Gündem

Meteoroloji Genel Müdürlüğü Kırklareli Tekirdağ İstanbul Fırtına Sakarya Kocaeli Yalova Edirne AFAD Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title