Haberler

Yaprak Dökümü oyuncuları... Yaprak Dökümü kaç bölüm? Yaprak Dökümü dizisi oyuncuları kimdir?

Güncelleme:

4,5 yıl süren ve bir fenomen haline gelen Yaprak Dökümü, Bennu Yıldırımlar'ın "O bizim babamız Ali Rıza Tekin, temiz ismini miras olarak bırakıp sonsuzluğa yattı.. Bir istasyonda başlayan İstanbul maceramız yine bir istasyonda son buldu..." sözleriyle arşivlerdeki yerini aldı. Peki, Yaprak Dökümü kaç bölüm? Yaprak Dökümü dizisi oyuncuları kimdir?

YAPRAK DÖKÜMÜ OYUNCULARI KİMDİR?

Reşat Nuri Güntekin'in aynı adlı eserinden günümüze uyarlanan Yaprak Dökümü, değerlerine bağlı bir ailenin sosyal ve ekonomik şartlara direniş öyküsünü ekranlara taşıyor.

HALİL ERGÜN (ALİ RIZA TEKİN)

Çocuklarına temız bir isim bırakmanın her şeyden önemli olduğuna inanan bir baba. Aile değerlerini ve dürüstluğünü her şeyin önüne koyuyor.

GÜVEN HOKNA (HAYRİYE TEKİN)

Pek çokları gibi çocuklarıyla eşi arasında kalan bir anne. Alı Rıza Bey'in takıntı derecesinde gördüğü dürüstlüğune anlam veremese de onu seviyor. Ali Rıza Bey kadar bilinçli değil.

BENNU YILDIRIMLAR (FİKRET TEKİN)

Ailenin büyük kızı. Babasının bir tanesı. Sonsuz bir sabır ve tevekkül sahibi. Her şeyi görüp anlayan ama anlatmayan bir karekter. Fikret, Ali Rıza Bey'in deyimiyle bir mücevher. Yalnızca anlayana verebilir ışığını. Nihayet mutlu evliliği yaşıyor.

GÖKÇE BAHADIR (LEYLA TEKİN)

Ailenin üçüncü çocuğu. Babasının umutlarla büyüttüğü bir diğer kız. O da kardeşleri gibi Anadolu'da büyümüş. İstanbul'a ve burdaki yeni hayata o da hazır değildi. Bu büyük şehirde şanssızlıklar Leyla'yı bırakmayacak.

FAHRİYE EVCEN (NECLA TEKİN)

Tekin ailesinin dördüncü çocuğu. Akıllı, çalışkan bir kız. Cem'le evlenerek elde ettiği varlıklı yaşam, onu fazlasıyla büyüledi. Hayatta pek çok şeyin kıymetini bilemeyecek kadar toy.

DENİZ ÇAKIR (FERHUNDE KARA)

Tekin ailesinin eski gelini.Kötü geçmiş bir çocukluğun izlerini üzerinden atamıyor.Hayatta tutunabilmek ve kendini güvende hissetmek için kötülük yapmaktan çekinmeyen bir karakter.en büyük amacı sınıf atlamak ve daha iyi yaşamak.Şimdi,varlıklı biri olan Mithat'la evlenerek bunu başarmış gibi görünüyor.

TOLGA KAREL (OĞUZ AYHAN)

Ali Rıza Bey'in hayatta karşı çıktığı ne varsa onda. Bır an önce zengin olmak, ama bunun için her şeyi göze almak var yapısında. Ama hayat ona da bir şeyler ögretmiş belli ki; Oğuz, geçmişinden kopup iyi bir insan olma yolunda.

HASAN KÜÇÜKÇETİN (ŞEVKET TEKİN)

Ailenin tek oğlu. En büyük umudu. Hayata karşı çok toy. Bu tecrübesizlik başına işler açtı. Ancak bunları sindirerek, anlayarak, öğrenerek atlattı. Ferhunde ile olan geçmişinin yarattığı yaralardan, hırstan yeni yeni aranıyor.

SEDA DEMİR (SEDEF)

Genç, masum bir kız.Hem hayattaki ideallerinin hem de duygularının peşinde.Sessiz görünse de kararlı,kolay vazgeçmeyecek bir karakterde.Başarılı iş yaşantısıyla geleceğe dair.Hayallerini bir bir gerçekleştiriyor.

YAPRAK DÖKÜMÜ KONUSU

Yaşamını biri erkek olan beş çocuğuna iyi fikirler ve temiz kişilik vermeye adayan "Ali Rıza Bey", yaşadığı bir olayda haksızlığa göz yumması istenince kaymakamlık görevinden istifa eder. Kızı "Necla" da İstanbul'da üniversite eğitimi kazanınca, ailece İstanbul'a, kendilerine ait eski bir konağa taşınırlar. "Leyla"'nın üniversiteye hazırlık kursu, "Necla" ve "Ayşe"'nin ise okul masrafları aileyi sıkıntıya sokar ve "Ali Rıza Bey" yeniden çalışmaya başlar. Yeni işinde de ilkelerinden ödün vermesi istenince yine istifa eder.

Şartlar artık daha zor olduğu için, anne "Hayriye Hanım" eşinin işten çıkma kararını desteklemez ve evde huzursuzluklar başlar. Askerden dönen "Şevket" bir bankada çalışmaya başlayınca Ali Rıza Bey'in yükü hafifler. Ama Şevket gönlünü evli bir kadın; "Ferhunde"'ye kaptırır ve "Ferhunde" kısa zamanda dizginleri ele alır, evin bütün düzenini değiştirir. Oğuz adlı kişinin de aileye sinsice girmesiyle beraber olaylar yavaş yavaş kötüye gider. Yine "Ferhunde"'nin bitmek tükenmek bilmeyen oyunları, "Şevket"'in, karısının isteklerine boyun eğişi, "Leyla" ve "Necla"'nın davranışları, "Hayriye'nin evi idare edemeyişi aileyi zor duruma düşürür. Ali Rıza Bey tüm olanlara direnmeye çalışsa da ömrünün sonuna dek seyretmeye mahkûm olduğu "Yaprak Dökümü" artık başlamıştır.

YAPRAK DÖKÜMÜ KAÇ BÖLÜM SÜRDÜ?

Yaprak Dökümü, senaryosu Reşat Nuri Güntekin tarafından yazılan Türk yapımı aile ve dramatik türdeki televizyon dizisidir. Dizinin başlangıcından sonuna kadar yönetmen koltuğunda Mesude Erarslan oturdu. Kanal D'de yayımlanan dizi, 174 bölüm olarak planlandı ve planlandığı gibi 174 bölüm sonunda sona erdi.

Kaynak: Haberler.com / Gündem

Reşat Nuri Güntekin Yaprak Dökümü İstanbul Gündem Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! Kül Masalı 10. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Kül Masalı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Survivor kim kazandı? 25 Nisan Perşembe Mavi Takım mı kazandı, Kırmızı Takım mı kazandı? ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Antalya su kesintisi listesi! Survivor CANLI izle! 24 Nisan Perşembe TV8 Survivor HD izleme linki! Euro ne kadar, 1 Euro kaç TL? Euro yükseliyor mu? 25 Nisan Euro kaç lira? İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 İstanbul su kesintisi listesi! İnci Taneleri CANLI izle! 24 Nisan İnci Taneleri 12. Bölüm Kanal D Canlı HD izleme linki! İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 İzmir su kesintisi listesi! Aldatmak canlı izle! 25 Nisan ATV Aldatmak 66. bölüm canlı izle! Aldatmak son bölümde neler oldu? ATV canlı izle! GÜNCEL DOLAR KURU! Dolar ne kadar, 1 Dolar kaç lira? Bugün (25 Nisan) Dolar ne kadar oldu? ASKİ Ankara su kesintisi: Ankara'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Ankara su kesintisi listesi! Kül Masalı CANLI izle! Kül Masalı 9. Bölüm TRT 1 CANLI izle! Zorunlu karşılık faiz oranı ne kadar oldu? Merkez Bankası'ndan yeni karar 26 Nisan Cuma 2024 Günlük Burç Yorumları! AŞK, EVLİLİK, SAĞLIK, KARİYER burç yorumları! 26 Nisan burç yorumları nedir?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title