Haberler

Şehit Ömer Halisdemir için uçtular

Güncelleme:

Aksaray'da devam eden Yamaç Paraşütü Mesafe Türkiye Şampiyonasına katılan sporcular Şehit Ömer Halisdemir anısına özel uçuş gerçekleştirdi.

Aksaray'da devam eden Yamaç Paraşütü Mesafe Türkiye Şampiyonasına katılan sporcular Şehit Ömer Halisdemir anısına özel uçuş gerçekleştirdi.

Aksaray Hasan Dağı yamaç paraşütü atlama alanından havalanan 15 sporcu 15 Temmuz 2016'da hain darbe girişiminde şehit edilen Ömer Halisdemir için uçtu.

2 saat süren uçuşlarını Niğde'nin Çukurkuyu Beldesine iniş yaparak tamamlayan sporcular Şehit Ömer Halis Demir'in mezarını ziyaret ederek dua ettiler.

Türkiye Hava Sporları Federasyonu Yamaç Paraşütü Branş Başkanı Abdullah Kahraman yaptığı açıklamada Aksaray Hasan Dağı'nda düzenlenen şampiyona kapsamında sporcuların özel ve anlamlı bir uçuş gerçekleştirdiğini söyledi. Kahraman, Hasan Dağı'ndan havalanan 15 sporcunun şehit Ömer Halisdemir anısına uçtuğunu, yaklaşık 2 saat süren uçuşun Niğde'nin Çukurkuyu beldesinde tamamlandığını belirtti. Uçuşa katılan sporcular Aksaray'da düzenlenen şampiyona kapsamında şehit Ömer Halisdemir ve tüm şehitler için anlamlı bir uçuş gerçekleştirdiklerini belirttiler.

Kahraman ve sporcular Şehit Ömer Halisdemir'in mezarını ziyaret ederek dua ettiler. Şehit Halisdemir'in babası Hasan Hüseyin Halisdemir ile bir süre sohbet eden sporcular daha sonra Aksaray'a hareket ettiler.

Kaynak: Habermetre / Toplum

Ömer Halisdemir Aksaray Toplum Yaşam Spor Güncel Haberler

title