Haberler

Yalvaç İlçesi Ziyaret Edildi

Güncelleme:

Vali Ömer Seymenoğlu, her ay düzenli olarak gerçekleştirdiği ilçe ziyaretleri kapsamında Yalvaç ilçesine giderek bir dizi inceleme ve ziyarette bulundu.

Vali Ömer Seymenoğlu, her ay düzenli olarak gerçekleştirdiği ilçe ziyaretleri kapsamında Yalvaç ilçesine giderek bir dizi inceleme ve ziyarette bulundu.

Yalvaç'ta ilk olarak Kaymakamlığı ziyaret eden Vali Seymenoğlu, burada yeni konsept projesi kapsamında yenilenen İlçe Nüfus Müdürlüğü'nde incelemelerde bulundu, ardından Kaymakam Haluk Şimşek ile görüşerek ilçede yürütülen çalışmalar hakkında bilgiler aldı.

Kaymakamlığın ardından ilçede faaliyet gösteren başarılı kadın kooperatiflerinden Yalvaç Pisidia Antiokheia Kadın Girişimciler Kooperatifi ziyaret edildi. Vali Seymenoğlu burada kadınların el birliği ile ürettiği ve satışa sunduğu birbirinden lezzetli doğal gıda ürünleri ile el emeği göz nuruyla üretilen birbirinden güzel hediyelik eşyaları yerinde inceleme fırsatı buldu.

Ardından Yalvaç'ta Tarım ve Kırsal Kalkınmayı Destekleme Kurumu (TKDK) destekleriyle kurulan modern süt besihanesi ve süt paketleme tesisinde incelemede bulunan Vali Seymenoğlu; hayvanların yemlenmesinden sağılmasına sonrasında sütün paketlenmesine kadar tamamı robotlar ve otomatik makinalarla yapılan tesis hakkında işletme sahiplerinden bilgi alarak böylesine modern bir tesis kurdukları için yatırımcılara teşekkür etti.

Vali Seymenoğlu daha sonra ilçede yapımı büyük oranda tamamlanan yeni Emniyet Müdürlüğü binasında incelemelerde bulunarak yüklenici firma yetkililerinden inşaatla ilgili bilgi aldı.

Yalvaç'ın 20 yıllık hayali olan ve bu yıl Nisan ayında yapım çalışmalarına başlanan Organize Sanayi Bölgesi'nde de incelemelerde bulunan Vali Seymenoğlu çalışmalarda gelinen aşamayla ilgili yetkililerden bilgi aldı. Organize Sanayi Bölgesi tamamlandığında ise Yalvaç ekonomisine büyük katkılar sunacak.

Vali Seymenoğlu son olarak Hüyüklü Belediyesi'ni ziyaret ederek Belediye Başkanı Hasan Yıldız'dan beldede yürütülen çalışmalar hakkında bilgi alarak görüş alış verişinde bulundu.

HABER VİDEOSU

Kaynak: Habermetre / Toplum

Ömer Seymenoğlu Haluk Şimşek Hisarcık Yalvaç Haberler

Bakmadan Geçme

Üsküdar- Samandıra metro hattında arıza! M5 METRO ARIZALI MI? Üsküdar metrosunda ne arıza var, ne zaman giderilecek? AK PARTİ'DEN VEKİLLERE UYARI! AK Parti, vekillerini neden uyardı, olay ne? 23 NİSAN BANKALAR AÇIK MI? 23 Nisan Salı günü bankalar çalışıyor mu? Ziraat, Vakıf, Halkbank, Akbank... BUGÜN (23 Nisan) KARGOLAR AÇIK MI? 23 Nisan'da kargolar çalışıyor mu? PTT, MNG, SÜRAT, TRENDYOL EXPRESS... BORSA BUGÜN KAPALI MI? Borsa, 23 Nisan Salı günü açık mı kapalı mı? Borsa tatil mi? İSTANBUL 23 NİSAN ÜCRETSİZ ETKİNLİKLER! İstanbul'da 23 Nisan etkinlikleri nerede, saat kaçta? 23 NİSAN NEDEN KUTLANIR? 23 Nisan'ın anlamı ne? Serenay Sarıkaya ve Mert Demir sevgili mi? EL ELE GÖRÜNTÜLENDİLER! TBMM ne zaman açıldı? 23 Nisan 1920'de açılan TBMM'nin ilk başkanı kimdir? TBMM nerede ve ne zaman açılmış? TBMM'yi ilk kim açtı? TBMM nedir? 23 NİSAN HASTANE VE ECZANELER AÇIK MI? Bugün eczaneler, sağlık ocakları, hastaneler yarım gün mü? Milli Bayramlar: Milli Bayramlarımız nelerdir? Milli bayramlarımız kaç tanedir, hangileridir? Milli bayramların isimleri ve tarihleri! Hal Ekleri nelerdir? İsmin hal ekleri nelerdir? Hal ekleri cümle içerisinde örnekler ve konu anlatımı! Kaç tane hal eki var? Hacet duası okunuşu! Hacet namazı duası nasıl okunur? Hacet duası nasıl yapılır? Hacet duası Arapça ve Türkçe yazılışı! Galatasaray'ın kaç şampiyonluğu var? Galatasaray en son ne zaman şampiyon oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title