Haberler

Yalova: Yalova Valiliği'nden 2 Özürlüye Sakat Arabası

- Yalova Valiliği Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Tarafından Özürlü 2 Vatandaşa Akülü Sakat Arabası Hediye Edildi.

- Yalova Valiliği Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı tarafından özürlü 2 vatandaşa akülü sakat arabası hediye edildi.

Yalova Valiliği bünyesinde hizmet veren Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı yardımlarına devam ediyor. Özellikle son dönemde özürlülere yönelik vatandaşlara yönelik yardımları ile göz dolduran vakıf 2 özürlüyü daha mutlu etti. Vakfa baş vurarak sakat arabası talebinde bulunan İnci Özbay ve Ali Erginer isimli vatandaşların taleplerini yerinde bulan vakıf mütevelli heyeti derhal istenen sakat arabalarının alınması için harekete geçti. Kısa süre içerisinde satın alınan arabalar törenle ihtiyaç sahibi özürlü vatandaşlara hediye edildi.

Yalova Valiliği önünde düzenlenen törende arabalarını Vakıf Başkanı ve Yalova Vali Yardımcısı İsmail Akman'ın elinden alan özürlü vatandaşlar duygulandı. Amaçlarının ihtiyaç sahiplerine ellerinden geldiğince destek olmak olduğunu belirten Vali Yardımcısı İsmail Akman, "Bu vakıf adından da anlaşıldığı gibi yardımlaşma ve dayanışma esasından yola çıkılarak kuruldu. Yaptığımız çalışmalarla ihtiyaç sahibi olan vatandaşlarımıza bu desteği sağlayabilmenin gururunu yaşıyoruz" dedi. Akülü sakat arabalarını alan vatandaşlar ise emeği geçen herkese teşekkür ettiler.

(SÇ-MŞ)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title