Haberler

Yalnız Kurt konusu nedir? Kurtlar Vadisi'ne benziyor mu? Yalnız Kurt senaristi kimdir? Yalnız Kurt dizisi Kurtlar Vadisi'nin devamı mı?

Güncelleme:

ATV'nin yeni dizisi Yalnız Kurt bugün ekranlara gelecek. Dizinin başlamasıyla birlikte izleyiciler, Yalnız Kurt konusu nedir? Kurtlar Vadisi'ne benziyor mu? Yalnız Kurt senaristi kimdir? Yalnız Kurt dizisi Kurtlar Vadisi'nin devamı mı? merak etti. Peki, Yalnız Kurt ve Kurtlar Vadisi arasındaki farklar nedir? Kurtlar Vadisi ise benzer mi? Kurtlar Vadisi'nin devamı mı? İşte detaylar...

Yalnız Kurt, Sinegraf imzalı, ilk bölümü 28 Ocak 2022 tarihinde yayımlanacak olan, başrollerinde Hasan Denizyaran, Cihan Ünal ve Damla Colbay'ın yer aldığı Türk yapımı aksiyon ve dram türündeki televizyon dizisi. Yalnız Kurt konusu nedir? Kurtlar Vadisi'ne benziyor mu? Yalnız Kurt senaristi kimdir? Yalnız Kurt dizisi Kurtlar Vadisi'nin devamı mı?

YALNIZ KURT NE ZAMAN?

Dizinin ilk bölümü 28 Ocak Cuma günü ATV ekranlarına gelecek.

YALNIZ KURT KONUSU NE?

Yalnız Kurt, Sinegraf imzalı, Türk yapımı aksiyon ve dram türündeki televizyon dizisi. Dizi, Golyat'a karşı verilen mücadelenin destansı hikayesini ekrana taşıyor. Golyat, harita üzerinde ülkelerin sınırlarını değiştiren, ülkeleri küçük parçalara bölen, hükümetleri darbeyle devirip kendi yandaşı kukla hükümetler kuran, ekonomik tetikçilikyapan, etnik ayrımcılığı körükleyip iç karışıklıklar çıkaran, Allah adıyla insanları ağına düşürüp aldatan, terör örgütleri ve cemaatler kuran, var olan mevcut terör örgütlerini kendi amaçları doğrultusunda taşeron olarak kullanan küresel emperyal bir güçtür. Ayrıca dizi, Türkiye'nin geçmiş dönem darbeleri, cinayetleri, anarşi ve terör olaylarını ele alıyor. Toplumsal kırılmaların ışığında iyilerle kötüler arasında amansız mücadele ve yakın tarihteki dönüm noktaları da ekrana taşınacak.

YALNIZ KURT SENARİSTİ KİMDİR?

Osman Sınav imzalı atv'nin yeni dizisi Yalnız Kurt dizisinin kadrosunda, Cihan Ünal, Hasan Denizyaran, Damla Colbay, Murat Han ve Polat Bilgin gibi birbirinden başarılı isimler yer alıyor. Yönetmen koltuğuna Çağatay Tosun'un oturduğu, yapımını Sinegraf'ın, yapım süpervizörlüğünü Yusuf Ömer Sınav'ın üstlendiği, senaryosunu Murat Koca ve Ali Alper Erze'nin kaleme aldığı dizinin yapımcılığını Osman Sınav üstleniyor.

YALNIZ KURT VE KURTLAR VADİSİ BENZİYOR MU?

Birçok dizi yorumcusuna göre Yalnız Kurt dizisinin Kurtlar Vadisi'ne benzeyebileceği tahmin edildi. Yalnız Kurt dizisi konu bakımından geçmiş dönemde işlenen cinayetleri, darbeleri ve terör olaylarını ele alacak. Bundan dolayı dizinin Kurtlar Vadisi havasında olabileceği tahmin edilmektedir. Bazı izleyiciler yorum olarak "Kurtlar Vadisi 2 geliyor..." açıklamasında bulunmuştu.

YALNIZ KURT OYUNCULARI KİMLER?

Hasan Deniz Yaran - Altay Kurtoğlu

Kürşat Alnıaçık

Damla Colbay - Sare Türkmen

Murat Han - Doğan Sakınma

Polat Bilgin

Gökhan Soylu

Deniz Evin - Sefer

Cihan Ünal - Davut Bahadır

Yaprak Medine - Mira

Kaynak: Haberler.com / Gündem

Kurtlar Vadisi Damla Colbay Yalnız Kurt Cihan Ünal Dizi Gündem Magazin Haberler

Bakmadan Geçme

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title