Haberler

Yalı Çapkını Pelin'in annesi kimdir, Zerrin kim? Toprak Sağlam kimdir? Yalı Çapkını Pelo'nun annesini kim canlandırıyor?

Güncelleme:

Star Tv ekranlarında yayınlanan Yalı Çapkını dizisi yeni bölümleriyle ekrana kilitliyor. Diziye yeni dahil olan Pelin'in annesi merak konusu oldu. Peki, Yalı Çapkını Pelin'in annesi kimdir, Zerrin kim? Toprak Sağlam kimdir? Yalı Çapkını Pelo'nun annesini kim canlandırıyor? İşte detaylar...

Başrollerinde Afra Saraçoğlu ve Mert Ramazan Demir'in yer aldığı Yalı Çapkını dizisi yeni bölümleriyle adından söz ettirmeye devam ediyor. Diziye yeni katılan Pelin'in annesi izleyiciler tarafından araştırılan konular arasında yer alıyor. Pelin'in annesi rolünü canlandıran ünlü isim merak konusu oldu. Peki, Yalı Çapkını Pelin'in annesi kimdir, Zerrin kim? Toprak Sağlam kimdir? Yalı Çapkını Pelo'nun annesini kim canlandırıyor? Detaylar haberimizde...

YALI ÇAPKINI SON BÖLÜM NE OLDU?

Seyran duyduklarından sonra çok öfkelenir ve Ferit ile arasında soğuk rüzgarlar esmeye başlar. İfakat; Suna'ya kendi uygun gördüğü bir talip (Saffet) bulurken Suna'yı Seyran ve Ferit'le beraber Saffet'le akşam yemeğine çıkması için ikna eder. Bu durum Abidin'in de Suna'nın da hoşuna gitmez. Öte yandan İfakat Latif'le ilgili planlarını hayata geçirmek için de Sultan'la işbirliği yapmaya devam eder. Zerrin'in hedefinde ise bu kez Seyran vardır.

YALI ÇAPKINI PELİN'İN ANNESİ KİMDİR?

Yalı Çapkını dizisinde Pelin'in annesi rolünü Toprak Sağlam canlandırmaktadır. Toprak Sağlam 9 Ekim 1985'te İstanbul'da doğdu. Müjdat Gezen Sanat Merkezi (MSM) Konservatuvarı tiyatro bölümünden birincilikle mezun oldu. 11 yıl halk dansları yapmış halen dansla uğraşmakta. Ayrıca yıllardır gitar çalıp şarkı söyleyerek müzikle olan bağını sürdürmektedir.

Yalı Çapkını Pelin'in annesi kimdir, Zerrin kim? Toprak Sağlam kimdir? Yalı Çapkını Pelo'nun annesini kim canlandırıyor?

Haberler.com / Zehra Aygör - Gündem

Toprak Sağlam Yalı Çapkını Star Tv Star Gündem Magazin Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title