Haberler

Wordle İngilizce günün kelimesi nedir? 30 Mayıs Wordle İngilizce bugünkü kelime ne?

Wordle İngilizce bugünkü kelime ne? İngilizce 5 harfli kelimeler ve İngilizce'de t ile başlayan kelimeler merak ediliyor. Yeni nesil kelime oyunlarından olan Wordle Amerikalı Josh Wardle'nin yaptığı bir oyundur. Oyun son dönemlerde oldukça popüler hale geldi. Yabancı sitelerde tanıtımı yapıldı ve birçok ünlü tarafından oynandı. Peki, Wordle İngilizce günün kelimesi nedir? 30 Mayıs Wordle İngilizce günün kelimesi ne? Wordle İngilizce 30 Mayıs cevap ne? Wordle İngilizce bugünkü kelime ne? Wordle İngilizce Oyna! Wordle İngilizce cevabı! İşte Wordle İngilizce bugünkü kelime haberimizde...

WORDLE İNGİLİZCE GÜNÜN KELİMESİ NEDİR?

Wordle oyununda her gün yeni bir kelimeyi oyuncular bulmaya çalışıyor:

30 Mayıs Wordle İngilizce günün kelimesi: ATOLL

29 Mayıs Wordle İngilizce günün kelimesi: BAYOU

28 Mayıs Wordle İngilizce günün kelimesi: CREPT

27 Mayıs Wordle İngilizce günün kelimesi: TIARA

26 Mayıs Wordle İngilizce günün kelimesi: ASSET

25 Mayıs Wordle İngilizce günün kelimesi: VOUCH

24 Mayıs Wordle İngilizce günün kelimesi: ALBUM

23 Mayıs Wordle İngilizce günün kelimesi: HINGE

22 Mayıs Wordle İngilizce günün kelimesi: MONEY

21 Mayıs Wordle İngilizce günün kelimesi: SCRAP

20 Mayıs Wordle İngilizce günün kelimesi: GAMER

19 Mayıs Wordle İngilizce günün kelimesi: GLASS

18 Mayıs Wordle İngilizce günün kelimesi: SCOUR

17 Mayıs Wordle İngilizce günün kelimesi: BEING

16 Mayıs Wordle İngilizce günün kelimesi: DELVE

15 Mayıs Wordle İngilizce günün kelimesi: YIELD

14 Mayıs Wordle İngilizce günün kelimesi: METAL

13 Mayıs Wordle İngilizce günün kelimesi: TIPSY

12 Mayıs Wordle İngilizce günün kelimesi: SLUNG

11 Mayıs Wordle İngilizce günün kelimesi: FARCE

10 Mayıs Wordle İngilizce günün kelimesi: GECKO

9 Mayıs Wordle İngilizce günün kelimesi: SHINE

8 Mayıs Wordle İngilizce günün kelimesi: CANNY

7 Mayıs Wordle İngilizce günün kelimesi: MIDST

6 Mayıs Wordle İngilizce günün kelimesi: BADGE

5 Mayıs Wordle İngilizce günün kelimesi: HOMER

4 Mayıs Wordle İngilizce günün kelimesi: TRAIN

3 Mayıs Wordle İngilizce günün kelimesi: HAIRY

2 Mayıs Wordle İngilizce günün kelimesi: STORY

1 Mayıs Wordle İngilizce günün kelimesi: KOKOŞ

WORDLE NEDİR?

Wordle kelime oyunu 2021'in son aylarında çıkmıştır. Oyun 5 harfli bir kelime tahmin etme oyunudur. Oyunda maksimum 6 hakkınız oluyor ve 5 harfli kelimeyi sırasıyla tahmin etmeye çalışıyorsunuz. Oyunu sadece web site üzerinden oynayabilirsiniz. Şuanda mobil uygulaması bulunmamaktadır. Google arama motoruna Wordle İngilizce yazarak oyunun İngilizce versiyonunu oynayabilirsiniz.

WORDLE KELİME OYUNU NASIL OYNANIR?

Wordle oyununu günde sadece 1 kere oynayabilirsiniz. Yani oyun bağımlılık yapmaz. Günlük 1 bilme hakkınız ve en fazla 6 tahmin hakkınız bulunmaktadır.

Haberler.com / Onur Bayram - Gündem

Wordle Haberler

Bakmadan Geçme

Emekliye zam var mı? Emekliye zam yapılacak mı? Cumhurbaşkanı Erdoğan, Bakan Şimşek üzerinden emeklilere mesaj verdi! ZİRAAT BANKASI EMEKLİ PROMOSON ÖDEMESİ NE KADAR 2024? Ziraat Bankası, emekli promosyon ödemesi kaç TL oldu? 2024 YEREL SEÇİM OY KULLANMA SAATLERİ! 31 Mart oy kullanma saati ne zaman başlıyor, ne zaman bitiyor? Emeklilere promosyon ödemesi ne zaman yapılacak? Başvuru nereden yapılır? E- Devlet başvuru ekranı! Promosyon ödeme başvurusu nereden yapılır? Promosyon ödeme başvurusu nasıl yapılır? Yarın okullar tatil mi? 29 Mart Cuma günü okullar tatil edildi mi, kaç gün tatil edildi? SEÇİM GÜNÜ YASAKLARI 2024: Seçim yasakları nelerdir, ne zaman başlıyor, bitiyor? OY KULLANMAMA CEZASI! Yerel seçimde oy kullanmama cezası var mı, ne kadar? Seçim tarihi değişir mi? Seçim ertelenirse ne zaman, hangi tarihte yapılır? İptal durumunda yeni seçim tarihini duyuruldu! NİSAN AYI MEMUR MAAŞLARI ERKEN ÖDENECEK Mİ? 2024 Nisan ayı memur maaşları bayramdan önce yatar mı? 2024 seçim görevi iptal etme! Seçim sandık görevi iptal edilir mi? Sandık görevine gitmeyenlere ne ceza verilir? YKS BAŞVURU TARİHİ | YKS son başvuru tarihi ne zaman? YKS'ye nereden başvurulur? ÖSYM Başvuru ekranı! IC ENTERRA YENILENEBILIR ENERJI HALKA ARZ NE ZAMAN? Ic Enterra Yenilenebilir Enerji halka arz talep toplama başladı mı, ne zaman başlıyor? 2024 KPSS başvuruları ne zaman? Başvuru nereden yapılır? ÖSYM BAŞVURU EKRANI! Seçmen kağıdı olmadan oy kullanılır mı? Seçmen kağıdı, oy kullanırken gerekli mi? Oy kullanırken gereken belgeler neler?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title