Haberler

Vuslat 22. yeni bölüm fragmanı yayınlandı! Vuslat 21. son bölüm izle

Güncelleme:

Vuslat 21. son bölümü ile dün akşam TRT 1 ekranlarına geldi. Başrollerinde Kadir Doğulu, Devrim Özkan ve Mehmet Özgür'ün dizi 2. Sezonu başladı. Son bölümden sonra Vuslat 22. yeni bölüm fragmanı yayınlandı. Aziz ile Nehir'in nişanlandığını göre Feride yıkılır. Vuslat yeni bölüm fragmanı ve son bölüm tamamı haberimizde.

Vuslat 2. sezon ilk bölümü izleyicisi ile TRT 1'de buluştu. Kadir Doğulu, Devrim Özkan ve Mehmet Özgür'ün başrollerini paylaştığı dizinin son bölümü sonrasında Vuslat 22. yeni bölüm fragmanı yayınlandı. Kaza sonrası hafıza kaybı yaşayan Aziz'in bu durumundan faydalanıp Nehir ile nişanlanması sağlanır. Bu sırada canlı yayında bu anı izleyen Feride yıkılır. Acaba Aziz numara mı yapıyor, Nehir'e tuzak mı kuruyor? Finalde Aziz, ismimin anlamını herkese göstereceğim diyerek yemin ediyor. Vuslat son bölümü aşağıdaki bağlantıdan izleyebilirsiniz.

VUSLAT SON BÖLÜMDE NELER OLDU?

Visal'e giden yolculuğunda Aziz, ölümle karşı karşıya kalmıştı. Aziz ve Feride birçok engeli aştığı gibi bunu da aşıp sürpriz bir şekilde bir araya gelirler fakat artık hiçbir şey eskisi gibi olmayacaktır. Aziz bütün gemileri yakmak için hazırlanırken, Feride'ye beklenmedik bir davetiye gelir.

Aziz ve Feride'nin zehirlendiği, Kerem'in vurulduğu ve Tahsin'in polisle burun buruna geldiği gecenin sabahında hem Korkmazer Ailesi hem de Çağlar Ailesi büyük kayıplar vermişti. İki ailenin bir araya gelmesi her şeyi değiştirir. Sırlar bir bir açığa çıkmaya başlar.

Vuslat 22. yeni bölüm fragmanı yayınlandı! Vuslat 21. son bölüm izle

Holdingdeki dengeleri korumak için işlerin başına geçmek zorunda kalan Sultan, bir Korkmazer olmasından dolayı gerektiğinden erken büyümek zorunda kalır. Nehir perde arkasında şirketin tek patronudur, ancak holdingin zorlu sürecinde Feride'den kurtulmak istemesine rağmen, Feride'yle birlikte çalışmak zorunda kalmıştır.

Vuslat 22. yeni bölüm fragmanı yayınlandı! Vuslat 21. son bölüm izle

Kerem geçmişine dair ipuçları bulmak için Alice'in ve kendine verilen anahtarın peşine düşmüş, her bulduğu bilgiyle resmin tamamına daha da yaklaşmıştır.

Vuslat 22. yeni bölüm fragmanı yayınlandı! Vuslat 21. son bölüm izle

Satranc-ı Urefa'da ise Salih Baba bir yandan Yolcu'nun geri dönüşünü beklerken bir yandan da Çarkıfelek yerine Kader'in neler getireceğini bekleyecektir.

Kaynak: Haberler.com / Gündem

Kadir Doğulu Mehmet Özgür Haberler

Bakmadan Geçme

Buket Dereoğlu kimdir? Aramızda Kalmasın konuğu Buket Dereoğlu kaç yaşında, nereli? Buket Dereoğlu biyografisi! Sandık Kokusu kadrosuna hangi isim katıldı? Kadroya dahil olan isim kim? Hande Sarıoğlu ve Yağmur Çevik canlı yayında neden kavga etti? Kavganın sebebi ne? Borsa bugün kapalı mı? 24 Nisan Çarşamba bugün borsa açık mı, saat kaçta açılacak? Semih Kılıçsoy, Fenerbahçe derbisinde oynayacak mı? Semih'in sakatlığı bitti mi? Elif Aslı Yıldız Tunaoğlu'nun yüksek lisansı sahte çıktı! Elif Aslı Yıldız istifa etti mi? Yüksek lisansı sahte mi çıktı? Erinç Sağkan kimdir? Halk Tv konuğu Erinç Sağkan kaç yaşında, nereli? Erinç Sağkan biyografisi! Elif Aslı Yıldız Tunaoğlu kimdir? Patiswiss CEO'su Elif Aslı Yıldız istifa etti mi? Elif Aslı Yıldız kaç yaşında, nereli? Hıdırellez nedir? Hıdırellez günü ne yapılır? Hıdırellez kutlamak günah mı? Üsküdar - Samandıra Metro Hattı'nda ne oldu? Metrolar çalışıyor mu? İSKİ BARAJ DOLULUK ORANI 2024: İstanbul barajlarında son durum nedir? Baraj doluluk oranı seviyesi yüzde kaç? Kocasını terk edip üvey oğluyla kaçtı! Üvey oğluyla kaçan kadın ne dedi, olay ne? KURBAN BAYRAMINA KAÇ GÜN KALDI 2024: Kurban bayramı ne zaman, hangi tarihe denk geliyor? 24 NİSAN TV YAYIN AKIŞI | Bugün hangi diziler var? Kanal D, Star TV, TRT1, ATV, TV8, Show TV, NOW TV Hıdırellez ritüelleri nedir 2024? Hıdırellez ne zaman, hangi tarihte kutlanır? Hıdırellez dileği nasıl yapılır?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title