Haberler

Venom 2 ne zaman çıkacak Türkiye? Venom 2 ne zaman çıkıyor? Venom Let There Be Carnage ne zaman çıkacak? Venom 2 çıktı mı?

Serinin ikinci filmi olan Venom Zehirli Öfke, ilk filmin aksine daha büyük bir beklenti yaratıyor. Tom Hardy'nin Venom karakterini canlandıracağı serinin ikinci filmi internette en çok merak edilen konular arasına girdi. Venom 2 ile ilgili araştırma yapan sinema severler "Venom 2 ne zaman çıkacak? Venom Zehirli Öfke 2 oyuncuları kimler? Venom 2 ne zaman sinemalarda? Venom 2 konusu ne? İşte Venom 2 Fragmanı!" sorularını araştırmakta. IMAX 3D alternatifiyle vizyona girecek olan film ile ilgili detaylı bilgilere ve filmin fragmanına haberimizin devamından erişebilirsiniz.

VENOM 2 NE ZAMAN ÇIKACAK?

Venom serisinin ikinci filmi" Let There Be Carnage" türkçe adıyla"Zehirli Öfke" fimininAmerika Birleşik Devletlerinde vizyona çıkış tarihi daha önce 17 Mayıs 2021 olarak belirtilmiş ancak Covid-19 nedeniyle askıya alınmıştı. Filmin ABD resmi çıkış tarihi 1 Ekim 2021 olarak belirlendi. Venom Let Ther Be Carnage Türkiye'de 15 Ekim Cuma günü yayına girecek

Venom 2 ne zaman çıkacak? Venom 2 ne zaman çıkar? Venom Zehirli Öfke 2 oyuncuları kimler? Venom 2 konusu ne? Venom 2 ne zaman? İşte Venom 2 Fragmanı!

VENOM 2 OYUNCULARI KİMLER?

Venom Zehirli Öfke filminin oyuncuları arasında beklendiği gibi Venom ve Eddie Brock karakterlerini Tom Hardy oynayacak. Cletus Kasady ve Carnage karakterlerine ise Hollywood'un ünlü ve sevilen isimlerinden Woody Harrelson hayat verecek. Michelle Williams, Anne Weying rolüyle Eddie Brock'un yani Tom Hardy'nin eski nişanlısı, Naomie Harris, Shriek rolüyle Cletus Kasady'nin aşık olduğu kişi rollerine hayat verecek. Filmde ayrıca Stephen Graham, Sean Delaney, Reid Scott gibi isimlerinde rol alacağı duyurulmuştu.

VENOM2'NİN KONUSU NEDİR?

Çizgi romanlarda Carnage karakteri ilk kez The Amazing Spider-Man ile ortaya çıkmıştı. Woody Harrelson'ın canlandırdığı Carnage, Türkçe adıyla Kandöken olarak bilinmektedir. Tom Hardy'nin canlandırdığı Venom'un çok daha karanlık versiyonu olarak yaratılan Carnage, psikopat, yani duygulara sahip olmadığı biliniyor. Bu nedenle büyükannesini iterek öldürdüğü, annesinin köpeğine işkence ettiği, gönderildiği çocuk esirgeme kurumunun müdürünü öldürdüğü gibi çocukluk detaylarına çizgi romanlarda yer veriliyor. Sonunda bir seri katile dönüşen Kasady, Eddie Brock ile aynı hapishaneye atılır. Brock'tan kopan bir symbiote parçasının Kasady'ye tutunması sonucu da ortaya süper kötü kahraman Carnage çıkar. Cizgi roman evreninde Carnage o kadar güçlüdür ki, Spiderman onu yenmeyi başaramadığı için Venom ile işbirliği yapar. Ayrıca Tom Hardy'nin, Ağustos 2018'de üçüncü bir Venom filminde rol alması için imza attığını doğrulamasının ardından vizyona girmesi beklenen Spider-Man: No Way Home filminden sonra Venom'un 3. filmiyle birleşebileceği iddiaları bulunmakta.

İŞTE VENOM 2 FRAGMAN!

VENOM 2 TRAİLER 2 İZLE!

Kaynak: Haberler.com / Gündem

Marvel Characters Tom Hardy Tom Hardy Tom Hardy Marvel Sony Haberler

Bakmadan Geçme

Abdülkerim Akkaya kimdir? Memleket Partisi Artvin Arhavi Belediye Başkan Adayı Abdülkerim Akkaya Kaç yaşında, nereli? Adil Gürbüz kimdir? Memleket Partisi Artvin Ardanuç Belediye Başkan Adayı Adil Gürbüz Kaç yaşında, nereli? Turgay Şirin kimdir? Memleket Partisi Ardahan Çıldır Belediye Başkan Adayı Turgay Şirin Kaç yaşında, nereli? Yıldırım Öztuğ kimdir? Memleket Partisi Afyonkarahisar Dazkırı Belediye Başkan Adayı Yıldırım Öztuğ Kaç yaşında, nereli? Hüseyin Yakaryılmaz kimdir? Memleket Partisi Adıyaman Yaylakonak Belediye Başkan Adayı Hüseyin Yakaryılmaz Kaç yaşında, nereli? Hayriye Yıldız kimdir? Zafer Partisi Isparta- Atabey Belediye Başkan adayı Hayriye Yıldız kaç yaşında, nereli? Berat Doğan kimdir? Zafer Partisi Isparta- Aksu Belediye Başkan adayı Berat Doğan kaç yaşında, nereli? Oğuz Emre Gökal kimdir? Zafer Partisi Hatay- Yayladağı Belediye Başkan adayı Oğuz Emre Gökal kaç yaşında, nereli? Akaryakıt fiyatları 3 haneli rakamlara mı çıkıyor? Cumhurbaşkanlığı ne dedi? Suphi Yıldız kimdir? Zafer Partisi Hatay- Samandağ Belediye Başkan adayı Suphi Yıldız kaç yaşında, nereli? Salih Savaşlı kimdir? Zafer Partisi Hatay- Reyhanlı Belediye Başkan adayı Salih Savaşlı kaç yaşında, nereli? Abdullah Kadayıf kimdir? Zafer Partisi Hatay- Payas Belediye Başkan adayı Abdullah Kadayıf kaç yaşında, nereli? Serhan Yıldırımhan kimdir? Zafer Partisi Hatay- Kırıkhan Belediye Başkan adayı Serhan Yıldırımhan kaç yaşında, nereli? Cengiz Kırgın kimdir? Zafer Partisi Hatay- İskenderun Belediye Başkan adayı Cengiz Kırgın kaç yaşında, nereli? SURİVOR KİM ELENDİ? Survivor All Star 2024 adaya kim veda etti?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title