Haberler

Valimiz Hulusi Şahin'in Öğretmenler Günü Kutlama Mesajı.

Güncelleme:

A'dan Z'yeseviyoruz.

A'dan Z'ye

seviyoruz…

Dünya'nın en kutsal ve en fazla sorumluluk gerektiren mesleğini ifa eden öğretmenlerimizin 24 Kasım Öğretmenler Günü kutlu olsun…

Her birimizin üzerinde büyük emeği bulunan öğretmenlerimiz, tarihimizin her döneminde toplumumuzda büyük değer görmüştür. Kalemin kılıçtan keskin olduğunu düşünen ve beşikten mezara kadar ilim tahsil etmeyi buyuran, "Bana bir harf öğretenin kırk yıl kölesi olurum" diyen bir medeniyetin temsilcileri olarak bugün de öğretmenlerimize duyulan saygı ve güven en yüksek noktadadır.

Büyük Atatürk'ün "Yeni nesil sizin eseriniz olacaktır" sözü de bu güvenin en güzel ifadelerinden olmuştur.

Öğretmen; öğreten, bilgiyi aktaran kişi olmasının yanında yetiştiren, eğiten, ahlak yükleyen, öğrencisinin içindeki cevheri çıkarıp sabırla işleyen kişidir. Bilgi, tecrübe ve irfanla çocuklarımızı geleceğe hazırlama sorumluluğunu üstlenmiştir.

Bu yönüyle her biri istikbalimizin mimarlarıdır.

Toplumumuza ve idarecilerimize düşen de öğretmenlerimize her dönem hak ettikleri değeri vermek, fedakarlıkları karşısında ahde vefa göstermek ve yaşam koşullarının daha iyi noktalara taşınabilmesi için çaba harcamaktır.

Bizler bu anlayıştan hareketle eğitim-öğretim olanaklarını geliştirebilmek, öğretmenlerimizin iş ve yaşam kalitesini artırabilmek için gayret içindeyiz ve daima bu anlayışla çalışmalarımızı sürdüreceğiz.

Gazi Mustafa Kemal Atatürk'e Başöğretmenlik unvanının verildiği bu anlamlı gün vesilesiyle bir kez daha bu kutsal ve mesuliyeti ağır mesleğin sahibi olan öğretmenlerimize şükranlarımı sunuyorum.

Batman'da görev yaparken karanlık odakların hedefi olan Şehit Öğretmen Şenay Aybüke Yalçın şahsında tüm şehit öğretmenlerimizi saygı ve minnetle anıyor, ebediyete irtihal eden tüm öğretmenlerimiz için Allah'tan rahmet niyaz ediyorum.

Yıllarca büyük fedakarlık ve hassasiyetle öğrenci yetiştirip artık emekli olan öğretmenlerimize de sağlıklı ve uzun ömürler diliyorum.

Biliyoruz ki, A'dan Z'ye hepimiz öğretmenlerimizi seviyoruz…

24 Kasım Öğretmenler Günü kutlu olsun.

Hulusi ŞAHİN

Batman Valisi

Kaynak: Habermetre / Toplum

Mustafa Kemal Atatürk Öğretmenler Günü Haberler

Bakmadan Geçme

Hande Sarıoğlu ve Yağmur Çevik canlı yayında neden kavga etti? Kavganın sebebi ne? Borsa bugün kapalı mı? 24 Nisan Çarşamba bugün borsa açık mı, saat kaçta açılacak? Semih Kılıçsoy, Fenerbahçe derbisinde oynayacak mı? Semih'in sakatlığı bitti mi? Elif Aslı Yıldız Tunaoğlu'nun yüksek lisansı sahte çıktı! Elif Aslı Yıldız istifa etti mi? Yüksek lisansı sahte mi çıktı? Erinç Sağkan kimdir? Halk Tv konuğu Erinç Sağkan kaç yaşında, nereli? Erinç Sağkan biyografisi! Elif Aslı Yıldız Tunaoğlu kimdir? Patiswiss CEO'su Elif Aslı Yıldız istifa etti mi? Elif Aslı Yıldız kaç yaşında, nereli? Hıdırellez nedir? Hıdırellez günü ne yapılır? Hıdırellez kutlamak günah mı? Üsküdar - Samandıra Metro Hattı'nda ne oldu? Metrolar çalışıyor mu? İSKİ BARAJ DOLULUK ORANI 2024: İstanbul barajlarında son durum nedir? Baraj doluluk oranı seviyesi yüzde kaç? Kocasını terk edip üvey oğluyla kaçtı! Üvey oğluyla kaçan kadın ne dedi, olay ne? KURBAN BAYRAMINA KAÇ GÜN KALDI 2024: Kurban bayramı ne zaman, hangi tarihe denk geliyor? 24 NİSAN TV YAYIN AKIŞI | Bugün hangi diziler var? Kanal D, Star TV, TRT1, ATV, TV8, Show TV, NOW TV Hıdırellez ritüelleri nedir 2024? Hıdırellez ne zaman, hangi tarihte kutlanır? Hıdırellez dileği nasıl yapılır? Bu akşam Survivor var mı? Bu akşam Survivor All Star yeni bölüm yayınlanacak mı? 24 Nisan Çarşamba Survivor yeni bölüm! Gelinim Mutfakta CANLI YAYIN | 24 NİSAN GELİNİM MUTFAKTA PUAN DURUMU! Gelinim Mutfakta yeni bölüm İZLE!
title