Haberler

Vali Yolcuları Tek Tek Dolaşıp Kitap Dağıttı

Vali yolcuları tek tek dolaşıp kitap dağıttıBAYBURT - Bayburt Valisi Ali Hamza Pehlivan, "Yol arkadaşım kitap olsun" kampanyası kapsamında şehirlerarası otogarda otobüs içerisinde seyahat edecek yolculara kitap dağıttı.

Vali yolcuları tek tek dolaşıp kitap dağıttı

BAYBURT - Bayburt Valisi Ali Hamza Pehlivan, "Yol arkadaşım kitap olsun" kampanyası kapsamında şehirlerarası otogarda otobüs içerisinde seyahat edecek yolculara kitap dağıttı.

Bayburt Valiliği ve İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından halkın okuma alışkanlığı kazanmasına katkı sağlamak amacıyla yürütülen "Yol arkadaşım kitap olsun" projesi kapsamında şehir terminalinde etkinlik gerçekleştirildi.

Bayburt Valisi Ali Hamza Pehlivan, İl Milli Eğitim Müdürü Soner Can ve milli eğitim personelinin hazır bulunduğu etkinlikte Vali Pehlivan otogardaki firma yetkilileriyle bir araya gelerek vatandaşların kitap okuma alışkanlığı edinmesini amaçlayan "Yol arkadaşım kitap olsun" kampanyası kapsamında yolculara kitap dağıtacaklarını söyledi. Vali Pehlivan, daha sonra teker teker il dışına gidecek olan otobüsleri gezerek burada bulunan yolculara iyi yolculuklar temennisinde bulunarak kitap dağıttı.

Burada gazetecilere açıklamalarda da bulunan Vali Pehlivan, çok güzel bir çalışmanın startını verdiklerini ifade etti. Vali Pehlivan,

"Bu çalışmamızın başlığı 'Yol arkadaşınız kitap olsun." Tabi kitap okumak çok önemli. Kitapla yarenlik edilmesi, dostluk kurulması çok önemli. Bu kampanya ile hem seyahat eden, seyahatte okumaya zamanı olacağını düşündüğümüz vatandaşlarımıza hediye vermek suretiyle kitaplarımızı yolcularımıza hediye ettik." dedi.

Bayburt'tan İstanbul, Ankara, Antalya gibi şehirlere seyahat eden vatandaşların bu sırada kitap okumaya fırsat bulabileceklerini vurgulayan Pehlivan şunları kaydetti: "Yolcularımıza hediye takdim etmek ve onların yol boyunca elbette ki yanındakilerle muhabbette edeceklerdir ama okumaya da zaman ayırmalarını teşvik etmek ve bu vesileyle de gençlerimize özellikle çocuklarımıza yolculuk eden yetişkinler aracılığıyla mesaj ulaştıracak olan bu kitapları belki de torunlarına çocuklarına hediye edecek olan büyükleri aracılığıyla da onlara bir mesaj ulaştırmak istiyoruz."

Kitaplar aracılığıyla gurbetteki hemşehrilerine selam gönderdiklerini de ifade eden Vali Pehlivan şunları söyledi: "Kitaplar aracılığıyla da selamını oraya iletmek bu vesileyle herkesi kitap okumaya davet ediyoruz. Özellikle geçlerimizi çocuklarımız inşallah büyüklerimiz bu konuda ellerinde kitaplarla onlara örnek olacaklardır. Örnek olmalarını biz arzu ediyoruz. Çünkü toplumumuz inşallah bugün Bayburt'tayız yurdumuzun her kesiminde okumaya ne kadar ağırlık verirsek ilime, bilime, teknolojye ne kadar ağırlık verirsek inanıyoruz ki toplumumuzda gelişim yolunda hızlı adımlarla ilerleyecektir. Çok şükür ülkemiz koşar adımlarla hedeflerine doğru ilerliyor. ve bunu kültür ve eğitim alanındaki çalışmalarla da donatırsak yapılan işler atılan adımlar çok daha kalıcı olacaktır. ve geleceğe inşallah çok daha emin adımlarla ilerlemek nasip olacaktır."

Hediyelerini alan yolcular ise yürütülen kampanyadan duydukları memnuniyeti dile getirdi.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Genel

Milli Eğitim Müdürlüğü Bayburt Ali İl Genel Haberler

Bakmadan Geçme

OKC Thunder NO Pelicans NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 25 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! Survivor Düello oyununu kim kazandı? 24 Nisan Çarşamba 2024? Survivor kim elendi? 24 Nisan Çarşamba Survivor'da kim elendi? Survivor eleme adayları kim? 24 Nisan Çarşamba Survivor potada kimler var? #129300 Kaç öğretmen atanacak? Atanacak öğretmen sayısı belli oldu mu? Bakan Tekin duyurdu Survivor kim kazandı? 24 Nisan Çarşamba Mavi Takım mı kazandı, Kırmızı Takım mı kazandı? BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 24-25 Nisan 2024 Bursa su kesintisi listesi! KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 24-25 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! Görümce nerede çekildi? Görümce filmi konusu nedir, oyuncuları kimlerdir? Görümce hangi il ve ilçede çekildi? ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 24-25 Nisan 2024 Antalya su kesintisi listesi! Görümce filmi konusu nedir? Görümce filmi oyuncuları ve Görümce özeti! Kuruluş Osman CANLI izle! ATV Kuruluş Osman 157. bölüm canlı izle! Kuruluş Osman yeni bölümde neler olacak? ATV canlı izleme linki! 24 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Şans Topu sonuçları açıklandı mı? Şans Topu sonuçları ne zaman açıklanır? 24 Nisan 2024 Çarşamba Şans Topu sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 24 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 24 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title