Haberler

Valencia'nın sakatlığı son durum ne, sakatlığı ne zaman geçecek? Valencia sahalara ne zaman dönecek, ne zaman iyileşecek?

Süper Lig'in 26'ncı haftasında Fenerbahçe, Alanyaspor deplasmanından 3-1 galip ayrıldı. Sarı-Lacivertliler, Enner Valencia'nın sakatlandığını açıkladı. Peki, Valencia'nın sakatlığı son durum ne, sakatlığı ne zaman geçecek? Valencia sahalara ne zaman dönecek, ne zaman iyileşecek?

Valencia ne zaman iyileşecek? Süper Lig'in 26'ncı haftasında Fenerbahçe, Alanyaspor deplasmanından 3-1 galip ayrıldı. Sarı-Lacivertliler, Enner Valencia'nın sakatlandığını açıkladı. Peki, Valencia'nın sakatlığı son durum ne, sakatlığı ne zaman geçecek? Valencia sahalara ne zaman dönecek, ne zaman iyileşecek? Detaylar...

VALENCİA'NIN SAKATLIĞI NE DURUMDA?

3-1 kazanılan Alanya maçında sakatlık geçiren Enner Valencia'da diz travmasına bağlı iç menisküs yaralanması tespit edildi. Yıldız futbolcunun dönüşü 3-4 haftayı bulacak. Beşiktaş derbisinde riske edilmesi beklenmeyen Ekvadorlu futbolcunun durumu taraftarı endişeye sürükledi.

DİZ TRAVMASI

Joshua King'de hamstring kas yaralanması, Jayden Oosterwolde'de aşil tendinopatisi ve Enner Valencia'da diz travmasına bağlı iç menisküs yaralanması tespit edildi. Joshua King ve Oosterwolde'nin dönüşü 1 ayı bulacak. Enner Valencia için de 3-4 haftalık bir süre konuşuluyor.

EKVADOR KAMPINA KATILMADI

Tedavisine başlanan Enner Valencia, son halini paylatşı. Yıldız futbolcudaki ödemin geçmesi için kompresyon cihazıyla tedavi uygulanıyor. Ekvador Milli Takımı'na katılamayan 33 yaşındaki forvet, "Takımımda olmayı çok isterdim. Ancak dizimdeki rahatsızlık nedeniyle size eşlik edemeyeceğim. Bol şanslar" açıklamasını yaptı.

Valencia'nın sakatlığı son durum ne, sakatlığı ne zaman geçecek? Valencia sahalara ne zaman dönecek, ne zaman iyileşecek?

BEŞİKTAŞ MAÇI BÜYÜK RİSK

Enner Valencia'nın geri dönüşünün minimum 3 haftayı bulabileceği ifade ediliyor. Yıldız futbolcunun Beşiktaş derbisinde sahada olma ihtimali az da olsa var. Ancak sahaya çıkması büyük risk taşıyor. Teknik ekip, sezonun geri kalanını düşünerek Valencia'yı riske atmak istemiyor.

Haberler.com / Onur Bayram - Gündem

Enner Valencia Fenerbahçe Valencia Gündem Spor Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title