Haberler

Utah Jazz, Clıppers'ı 112-90 Yendi

ABD Profesyonel Basketbol Ligi'ne (Nba), Tsi Bu Sabaha Karşı Yapılan 8 Maçla Devam Edildi.

ABD Profesyonel Basketbol Ligi'ne (NBA), TSİ bu sabaha karşı yapılan 8 maçla devam edildi.

Mehmet Okur, takımı Utah Jazz'ın Los Angeles Clippers'ı 112-90 yendiği karşılaşmada, sahaya ilk 5'de çıkarak 30 dakikada 27 sayı, 4'ü hücum 2'si savunma olmak üzere 6 ribaunt, 3 asist ve 1 blok istatistiğiyle oynadı. Maçın en skorer ismi olan ve takımını galibiyete taşıyan Okur, 2 sayılık atışlarda 14'de 10, 3 sayılık atışlarda 2'de 1 ve serbest atışlarda 5'de 4 isabet buldu.

Utah'ta bulunan Delta Center'da yapılan ve 16 bin 852 kişinin izlediği karşılaşmada, Matt Harpring 22, Deron Williams ve Carlos Boozer da 16'şar sayıyla galibiyete katkıda bulundu. Jazz'da, sakatlığı bulunan Andrei Kirilenko forma giymedi.

Konuk ekip Clippers'da ise, Cuttion Mobley'nin 18, Corey Maggette'ın 17, Elton Brand'in 16, Sam Cassel ile Tim Thomas'ın da 12'şer sayısı, yenilgiyi engellemek için yeterli olmadı.

Ligde, Özbek asıllı Türk vatandaşı olan Ersan İlyasova'nın takımı Milwaukee Bucks, deplasmanda Gürcü asıllı Türk vatandaşı Zaza Pachulia'nın takımı Atlanta Hawks'ı 103-101 yendi. Son 4 maçından yenilgiyle ayrılan Bucks, bu galibiyetle yenilgi serisine son verdi.

Philips Arena'da yapılan ve 14 bin 265 kişinin izlediği karşılaşmada, Ersan İlyasova, maça yedek kulübesinden katılarak 14 dakika forma giydi. İlyasova, bu süre içinde 7 sayı üretti ve 2'si savunma, 2'si hücum olmak üzere 4 ribaunt aldı. NBA'e bu sezon katılan Türk oyuncu, 1 kez denediği 2 sayılık atışta başarılı olamadı, ancak 3 sayılık atışlarda 2'de 1 ve serbest atışlarda 6'da 4 isabet buldu.

Bucks'da Michael Redd, 30 sayı ve 7 ribauntla maçın en skorer ismi olurken, Ruben Patterson 16, Maurice Williams 15, Andrew Boggut 13, Charlie Villanueva da 12 sayı üretti.

Üst üste 3. yenilgisini alan ev sahibi ekip Hawks'da ise, Zaza Pachulia, ilk 5'de çıktığı karşılaşmada 27 dakika forma giydi. Pachulia, 8 sayı, 1'i hücum 3'ü savunma olmak üzere 4 ribaunt, 2 asist ve 1 top çalmalık performans sergiledi. Pachulia, 2 sayılık atışlarda 6'da 3 ve serbest atışlarda 2'de 2 isabet buldu.

Öte yandan 29'ar sayı üreten Joe Johnson ve Tyronn Lue ile 21 sayı üreten Josh Childress'ın çabaları galibiyet için yeterli olmadı.

Kaynak: AA / Güncel

Haberler

Bakmadan Geçme

Semih Kılıçsoy, Fenerbahçe derbisinde oynayacak mı? Semih'in sakatlığı bitti mi? Elif Aslı Yıldız Tunaoğlu'nun yüksek lisansı sahte çıktı! Elif Aslı Yıldız istifa etti mi? Yüksek lisansı sahte mi çıktı? Erinç Sağkan kimdir? Halk Tv konuğu Erinç Sağkan kaç yaşında, nereli? Erinç Sağkan biyografisi! Elif Aslı Yıldız Tunaoğlu kimdir? Patiswiss CEO'su Elif Aslı Yıldız istifa etti mi? Elif Aslı Yıldız kaç yaşında, nereli? Hıdırellez nedir? Hıdırellez günü ne yapılır? Hıdırellez kutlamak günah mı? Üsküdar - Samandıra Metro Hattı'nda ne oldu? Metrolar çalışıyor mu? İSKİ BARAJ DOLULUK ORANI 2024: İstanbul barajlarında son durum nedir? Baraj doluluk oranı seviyesi yüzde kaç? Kocasını terk edip üvey oğluyla kaçtı! Üvey oğluyla kaçan kadın ne dedi, olay ne? KURBAN BAYRAMINA KAÇ GÜN KALDI 2024: Kurban bayramı ne zaman, hangi tarihe denk geliyor? 24 NİSAN TV YAYIN AKIŞI | Bugün hangi diziler var? Kanal D, Star TV, TRT1, ATV, TV8, Show TV, NOW TV Hıdırellez ritüelleri nedir 2024? Hıdırellez ne zaman, hangi tarihte kutlanır? Hıdırellez dileği nasıl yapılır? Bu akşam Survivor var mı? Bu akşam Survivor All Star yeni bölüm yayınlanacak mı? 24 Nisan Çarşamba Survivor yeni bölüm! Gelinim Mutfakta CANLI YAYIN | 24 NİSAN GELİNİM MUTFAKTA PUAN DURUMU! Gelinim Mutfakta yeni bölüm İZLE! MÜGE ANLI CANLI İZLE! 24 Nisan Müge Anlı Canlı İzleme Linki! Müge Anlı son bölüm neler oldu? Şevket Çoruh Arka Sokaklar dizisinden neden ayrıldı? Mesut Komiser Arka Sokaklar'a dönecek mi?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title