Haberler

ÜNİVERSİTE TERCİHİ YAPARKEN MİHMANDAR AKADEMİ YANINIZDA

Güncelleme:

Eklenme tarihi 5 Ağustos 2021ABONE OL ÜNİVERSİTE TERCİHİ YAPARKEN MİHMANDAR AKADEMİ YANINIZDA Eğitim hayatına üniversitede devam edecek gençlerimizin üniversite tercihi yapma süreci başladı.

Eklenme tarihi 5 Ağustos 2021

ABONE OL ÜNİVERSİTE TERCİHİ YAPARKEN MİHMANDAR AKADEMİ YANINIZDA Eğitim hayatına üniversitede devam edecek gençlerimizin üniversite tercihi yapma süreci başladı. Bu dönemde Esenler Belediyesi de gençlerimize destek olmaya devam ediyor.

Alanında uzman ekipler, üniversite yolunda en doğru tercihleri yapmaları için İstanbul'un her yerinden gelen gençlere yardımcı oluyor.

ÜNİVERSİTE TERCİH VE DANIŞMA MERKEZLERİ Dörtyol Meydanı'nda kurulan Üniversite Tercih ve Danışma Merkezleri'nde kafalarındaki tüm sorulara yanıt buluyorlar ve tercihlerini yapıyorlar.

Tecrübeli isimlerle, en doğru tercihleri yapmak isteyen öğrenciler, 5-20 Ağustos tarihlerinde, her gün, 10. 00-19. 00 saatleri arasında Esenler Dörtyol Meydanı'ndaki 'Tercih Çadırları'nı ziyaret edebilirler.

ESENLER'DE EĞİTİME DESTEK BİTMİYOR Esenler Belediyesi, eğitimlerinin her aşamasında gençlerin yanında olduğunu hissettiriyor. Anaokulundan üniversite çağına kadar gençlerimiz, Esenler Belediyesi'nin bünyesinde organize edilen ve uzman eğitmenlerin eşliğinde verilen nitelikli kurslarda sürekli eğitim alabiliyor, kendilerini geliştirmeye devam edebiliyorlar.

Onlar Bizim Baş Tacımız Esenler Belediyesi, bilgi, birikim ve tecrübeleriyle geçmişimizin şahidi geleceğimizinse ışık kaynağı olan büyüklerimizi 1 Ekim Dünya Yaşlılar Günü'nde...

Aslanhan: Çocuklarınızı Başınızdan İndirin ESAYDAM'da seminer veren kişisel gelişim uzmanı Sıtkı Aslanhan, "Bizi babalarımız dizlerine almadı. Biz de şimdi çocuklarımızı başımızın üstünden...

EROKSPOR 7 BİTİRDİ! Misli. com 3. Lig 3. Grup'ta mücadele eden Esenler Erokspor, Cizre Spor'u konuk etti. Vefa Stadı'nda gerçekleşen karşılaşma hızlı...

Gençler Kendilerini Keşfediyorlar Esenler Belediyesi Sanat Evi (ESEV)'nin düzenlediği yılsonu gösterilerine katılan Esenler Belediye Başkanı M. Tevfik Göksu, ESEV'in verdiği kapsamlı...

Kaynak: Habermetre / Toplum

İstanbul Esenler Toplum Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title