Haberler

Uğur Güneş ile birlikte olduğu öne sürülen Reyhan Cansu kimdir?

Güncelleme:

Bir Zamanlar Çukurova dizisinin başrol oyuncusu Uğur Güneş'in, şarkıcı Reyhan Cansu ile birlikte olduğu iddia edildi. Sanatçı Onur Akay'ın bir yazısında yer verdiği konuda, Uğur Güneş ile Reyhan Cansu'nun aşk yaşadığını dile getirdi. Peki, Reyhan Cansu kimdir, kaç yaşında?

Reyhan Cansu nereli? Bir dönem teknik adam Levent Eriş ile evli olan Reyhan Cansu, Onur Akay'ın iddialarına göre, oyuncu Uğur Güneş ile aşk yaşıyor. Reyhan Cansu oğlu kim? Reyhan Cansu yaş, biyografisi, hayatı haberimizde…

REYHAN CANSU KİMDİR?

İzmirli olan Reyhan Cansu, dokuz yaşında bale eğitimi almaya başladı. 11 yaşına geldiğinde Dokuz Eylül Üniversitesi devlet konservatuarı yetenek sınavlarını kazandı ve eğitim aldı. Küçük yaşta başlayan eğitimlerine sahne sanatları, görsel sanatlar ve özel Türk müziği dersleri alarak devam etti.

Uğur Güneş ile birlikte olduğu öne sürülen Reyhan Cansu kimdir?

Cansu, bir dönem televizyonlarda oğlunun kaybolduğu haberleriyle gündeme gelmişti. Ünlü şarkıcı, 2008 yılında ünlü futbol antrenörü Levent Eriş ile evlendi ve 2014 yılında evlilikleri son buldu. Ünlü ismin bir de oğlu bulunuyor. Şarkıcının; Adam Mısın Sen 2015, Zannettim ki 2015, Kadehinde Zehir Olsa 2015, Kumanda 2018 adında şarkıları bulunuyor.

Uğur Güneş ile birlikte olduğu öne sürülen Reyhan Cansu kimdir?

Kaynak: Haberler.com / Gündem

Uğur Güneş Onur Akay Haberler

500

Yorumlar (4)

dr:

yaş nerde bu haberi yapmak için gazeteci olmaya lüzum yok

2
0
yanıtYanıtla
SARI NURİ:

hangi şarkıyı söylüyor

0
0
yanıtYanıtla
hafizenur özpeker:

çok hoş kadın birbirlerine yakışmışlar hilal altınbilekten daha diri

0
0
yanıtYanıtla
Gülşan aykur:

Reyhan cansunun yaşını neden saklıyor?

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title