Haberler

Uğur Aslan kimdir? Şarkılar Bizi Söyler konuğu Uğur Aslan kaç yaşında, nereli?

Güncelleme:

Bugün Kanal D ekranlarında yayınlanacak olan Şarkılar Bizi Söyler Yılbaşı programı konuğu Uğur Aslan kimdir? Şarkılar Bizi Söyler konuğu Uğur Aslan kaç yaşında, nereli? Uğur Aslan şarkıları!

Ünlü sanatçıların sunumuyla ekrana gelecek olan Şarkılar Bizi Söyler izleyicilerin ilgi odağı oldu. Program hakkında detaylar merak edilirken Şarkılar Bizi Söyler programı konuğu Uğur Aslan kimdir? Şarkılar Bizi Söyler konuğu Uğur Aslan kaç yaşında, nereli? Uğur Aslan şarkıları araştırıldı.

UĞUR ASLAN KİMDİR?

Uğur Aslan (d. 9 Şubat 1972, Hatay), Türk dizi, sinema, tiyatro oyuncusu ve müzisyen. Ay Yapım'ın yapımcılığını üstlendiği Yargı dizisindeki Komiser Eren rolü ile tanınmaktadır.

Uğur Aslan 9 Şubat 1972'de Hatay'ın Reyhanlı ilçesine bağlı Melekli köyünde dokuz çocuklu bir ailenin en küçüğü olarak doğdu. İlk ve orta öğrenimini Reyhanlı Devlet Parasız Yatılı Okulunda, liseyi ise Antakya Ticaret Lisesinde tamamladı. Ankara Üniversitesi Dil ve Tarih-Coğrafya Fakültesi'nin Tiyatro bölümüne bağlı oyunculuk ana sanat dalından lisans derecesi ile mezun oldu.

Aslan, oyunculuk kariyerine lisede okurken oynadığı tiyatro oyunları ile başladı. Hatay Kültür Tiyatro Topluluğunun dikkatini çekti ve ilk oyunculuk deneyimine Turgut Özakman'ın Bir Şehnaz Oyun adlı oyunu ile adım attı.[2] Oyunculuk dışında müzik ile de ilgilendiğini ve boş vakitlerinde keman ve ney çaldığını belirten Aslan, "Afara: Bir Arabesk Müzikali" adlı müzikal tiyatro performansı ile seyirci karşısında yer aldı. Ayrıca özel bir üniversitede oyunculuk dersi vermektedir. 1999 yılından beri senarist Sema Ergenekon ile evli olan Uğur Aslan'ın ikisi kız biri erkek olmak üzere üç çocuğu bulunmaktadır.

Osman Demir
Haberler.com - Gündem

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title