Haberler

Uçak seferleri iptal mi? Son dakika 2022! İstanbul uçak seferleri ertelendi mi? THY, Pegasus uçuşları iptal mi? İptal olan seferler

Güncelleme:

Ülke genelinde yaşanan olumsuz hava koşulları nedeniyle vatandaşlardan meteorolojik uyarıları takip ederek zorunlu olmadıkça yola çıkmamalarını istedi. Kar yağışının akşam saatlerinde etkisini artırdığı İstanbul'da bazı önlemler alındı. Uçak seferleri iptal mi? İstanbul uçak seferleri ertelendi mi? Son dakika uçak seferleri 2022!

Uçak seferleri iptal mi? İstanbul uçak seferleri ertelendi mi? sorularının yanıtı merak ediliyor. Çeşitli sebeplerle seyahat etmesi gereken vatandaşlar sabah saatlerinden itibaren "24-25 Ocak 2022 bugün ve yarın Pegasus, THY uçak seferleri iptal mi oldu, ne zaman başlayacak?" soruları yanıt aramaya başladı. THY be Pegasus'tan konuyla ilgili son dakika açıklamaları peş peşe geldi.

UÇAK SEFERLERİ İPTAL Mİ?

Türk Hava Yolları(THY), İstanbul'da etkili olan şiddetli kar yağışı nedeniyle İstanbul Havalimanı'ndaki operasyonların yarın sabah saat 04.00'e kadar durdurulduğunu duyurdu.

İstanbul'da üç günden beri etkili olan kar yağışı bugün öğle saatlerden itibaren şiddetini arttırdı. Bu kapsamda İstanbul Havalimanı'ndaki uçuşlar saat 18.00'e kadar durduruldu. Şiddetli yağış devam ederken bir açıklama da Türk Hava Yolları'ndan geldi. Bu doğrultuda THY'nin İstanbul Havalimanı'ndaki operasyonları yarın sabah saat 04.00'e kadar durduruldu.

Konuya ilişkin sosyal medya hesabından paylaşımda bulunan Türk Hava Yolları Basın Müşaviri Yahya Üstün, "Olumsuz hava koşullarının İstanbul'da etkisini bir süre daha göstermesi bekleniyor. Türk Hava Yolları olarak İstanbul Havalimanı operasyonlarımızı seyahat güvenliği ve misafirlerimizin mağduriyet yaşamaması için 25 Ocak saat 04.00'e kadar durdurma kararı aldık" açıklamasında bulundu.

PEGASUS'TAN AÇIKLAMA!

"Olumsuz Hava Koşulları Sebebiyle İptal Olan Seferlerimiz

Değerli misafirlerimiz,

Sabiha Gökçen Havalimanı Meteorolojik Acil Durum Komitesinin, beklenen olumsuz hava koşulları nedeniyle uçuş sayısına getirdiği kısıtlama doğrultusunda aşağıdaki uçuşlarımız iptal edilmiştir.

Ücretsiz bilet değişikliği veya iptali yapmak isterseniz; https://www.flypgs.com/bilet-islemleri ve mobil uygulamamız aracılığıyla ya da çağrı merkezimiz üzerinden ücretsiz olarak yapabilirsiniz."

İptal olan seferleri görmek için tıklayınız.

Şimal Güdüm
Haberler.com - Gündem

Pegasus Haberler Son Dakika

Bakmadan Geçme

26 Nisan Cuma Hutbesi yayınlandı! 26 Nisan Cuma Hutbesi tam metni! 25-26 Nisan hava bugün ve yarın nasıl olacak? HAVA DURUMU! İstanbul'da yarın hava nasıl olacak, yağış var mı? Zaha neden yok? Adana Demirspor maçında Zaha neden yok, sakat mı, cezalı mı, yedek mi? Orlando Magic Cleveland Cavaliers NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 26 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! LA Lakers Denver Nuggets NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 26 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Bursa su kesintisi listesi! Hudutsuz Sevda 30. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Hudutsuz Sevda yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? İnci Taneleri 13. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan İnci Taneleri yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Aldatmak 67. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Aldatmak yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! Kül Masalı 10. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Kül Masalı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Survivor kim kazandı? 25 Nisan Perşembe Mavi Takım mı kazandı, Kırmızı Takım mı kazandı? ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Antalya su kesintisi listesi! Survivor CANLI izle! 24 Nisan Perşembe TV8 Survivor HD izleme linki! Euro ne kadar, 1 Euro kaç TL? Euro yükseliyor mu? 25 Nisan Euro kaç lira?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title