Haberler

Üç Kuruş Korkmaz kimdir? Mehmet Bozdoğan kimdir, kaç yaşında? Mehmet Bozdoğan dizileri ve filmleri

Güncelleme:

Ay Yapım imzalı, ilk bölümü 1 Kasım 2021 tarihinde yayınlanan, yönetmenliğini Sinan Öztürk'ün üstlendiği, senaryosunu Damla Serim ve Eset Akçilad'ın kaleme aldığı aksiyon, dram ve polisiye türündeki Türk yapımı televizyon dizisi Üç Kuruş'ta Korkmaz kimdir? Mehmet Bozdoğan kimdir, kaç yaşında? Mehmet Bozdoğan dizileri ve filmleri

Üç Kuruş Korkmaz kimdir sorusunun yanıtı merak edilen konular arasında yer alıyor. Show TV'nin Ay Yapım imzalı ilgiyle izlenen dizisi 'Üç Kuruş'ta dün akşam sürpriz gelişmeler yaşandı.

ÜÇ KURUŞ KONUSU

Çaka ailesinin büyük oğlu Kartal'ın yönettiği Çıngıraklı mahallesinde üst üste İrfan adlı bir seri katil tarafından cinayetler işlenmektedir. Kartal katili bulmak için Organize Şube'nin Komiseri Efe ile işbirliği yapar ve katili yakalamaya çalışırlar.

ÜÇ KURUŞ KORKMAZ KİMDİR?

Üç Kuruş dizisinde Korkmaz karakterini Mehmet Bozdoğan'dır.

MEHMET BOZDOĞAN KİMDİR?

Mehmet Bozdoğan, 4 Haziran 1977 yılında Almanya Berlin'de dünyaya gelmiştir. Almanya'da başlayan oyunculuk eğitimlerine Türkiye de devam eden Mehmet Bozdoğan, Türkiye'de kameralar karşısına 2010 yılında yayınlanan Öyle Bir Geçer Zaman ki dizisi ile geçti. Koyu Kırmızı, Karadayı, Ağır Roman, Wolfs Revier, Der Kriminalist dizilerinde yer alan Mehmet Özdoğan, şimdilerde Kanal D ekranlarında yayınlanan Leke dizisinde Birkan Atılgan karakterine hayat vermektedir. Mehmet Bozdoğan, 1.83 metre boyunda, 77 kilo ve İkizler burcudur.

DİZİ VE FİLMLERİ

  • 2019 – Leke (Birkan) (TV Dizisi)
  • 2019 – Vurgun (Rasih) (TV Dizisi)
  • 2018 – Çukur (Serdar) (TV Dizisi)
  • 2017 – Payitaht Abdülhamid (Mehmed Paşa) (TV Dizisi)
  • 2017 – Sevda'nın Bahçesi (Hamdi) (TV Dizisi)
  • 2015 – Macho Man (Sinema Filmi)
  • 2015 – Kurtlar Vadisi Pusu
  • 2012-2015 – Karadayı (Berdan)
  • 2012 – Gözetleme Kulesi (Şef) (Sinema Filmi)
  • 2012 – Koyu Kırmızı (Hasan)
  • 2012 – Ağır Roman Yeni Dünya (Haldun) (TV Dizisi)
  • 2012 – Zenne (Sinema Filmi)
  • 2007 – Der Kriminalist
  • 2010 – Öyle Bir Geçer Zaman ki (Ekber)
Şimal Güdüm
Haberler.com - Gündem

Üç Kuruş Dizi Gündem Magazin Haberler

Bakmadan Geçme

Üsküdar- Samandıra metro hattında arıza! M5 METRO ARIZALI MI? Üsküdar metrosunda ne arıza var, ne zaman giderilecek? AK PARTİ'DEN VEKİLLERE UYARI! AK Parti, vekillerini neden uyardı, olay ne? 23 NİSAN BANKALAR AÇIK MI? 23 Nisan Salı günü bankalar çalışıyor mu? Ziraat, Vakıf, Halkbank, Akbank... BUGÜN (23 Nisan) KARGOLAR AÇIK MI? 23 Nisan'da kargolar çalışıyor mu? PTT, MNG, SÜRAT, TRENDYOL EXPRESS... BORSA BUGÜN KAPALI MI? Borsa, 23 Nisan Salı günü açık mı kapalı mı? Borsa tatil mi? İSTANBUL 23 NİSAN ÜCRETSİZ ETKİNLİKLER! İstanbul'da 23 Nisan etkinlikleri nerede, saat kaçta? 23 NİSAN NEDEN KUTLANIR? 23 Nisan'ın anlamı ne? Serenay Sarıkaya ve Mert Demir sevgili mi? EL ELE GÖRÜNTÜLENDİLER! TBMM ne zaman açıldı? 23 Nisan 1920'de açılan TBMM'nin ilk başkanı kimdir? TBMM nerede ve ne zaman açılmış? TBMM'yi ilk kim açtı? TBMM nedir? 23 NİSAN HASTANE VE ECZANELER AÇIK MI? Bugün eczaneler, sağlık ocakları, hastaneler yarım gün mü? Milli Bayramlar: Milli Bayramlarımız nelerdir? Milli bayramlarımız kaç tanedir, hangileridir? Milli bayramların isimleri ve tarihleri! Hal Ekleri nelerdir? İsmin hal ekleri nelerdir? Hal ekleri cümle içerisinde örnekler ve konu anlatımı! Kaç tane hal eki var? Hacet duası okunuşu! Hacet namazı duası nasıl okunur? Hacet duası nasıl yapılır? Hacet duası Arapça ve Türkçe yazılışı! Galatasaray'ın kaç şampiyonluğu var? Galatasaray en son ne zaman şampiyon oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title