Haberler

    Üç Kuruş 20. Bölüm 2. Fragman

    Güncelleme:

    Bu dizi ve çok daha fazlası puhutv'de › https://puhutv.com/uc-kurus-detay'utm_medium=referral&utm_source=youtube&utm_campaign=uc_kurus&utm_content=detayÜç Kuruş'a Abone Olmak İçin › https://bit.

    Bu dizi ve çok daha fazlası puhutv'de › https://puhutv.com/uc-kurus-detay'utm_medium=referral&utm_source=youtube&utm_campaign=uc_kurus&utm_content=detay

    Üç Kuruş'a Abone Olmak İçin › https://bit.ly/uc-kurus-dd-sub

    Kendine has karakterleri ve sert kurallarıyla renkli bir Roman mahallesi olan Çıngıraklı'nın "koruyucusu" konumundaki mafya lideri Kartal ile Organize Büro'nun gözü kara ve kural tanımaz komiseri Efe'nin arasındaki kovalamaca oyunu bir cinayet vakasıyla ters yüz olur. Katili yakalamak için girdikleri yollar onları hiç tahmin etmeyecekleri bir ismin karşısına çıkaracaktır.

    Yönetmen : Sinan Öztürk

    Senaryo: Damla Serim, Eset Akçilad

    Yapımcı: Kerem Çatay

    İdari Yapımcı: Cem Özkan, Yamaç Okur

    Müzik: Toygar Işıklı

    Kurgu Yönetmeni: Serdar Çakular

    2. Yönetmen: Barbaros Bilgin

    Görüntü Yönetmeni: Tolga Kutluay

    Sanat Yönetmeni: Gülay Doğan

    OYUNCULAR

    Kartal: Uraz Kaygılaroğlu

    Efe: Ekin Koç

    İrfan: Diren Polatoğulları

    Bahar: Nesrin Cavadzade

    Leyla: Aslıhan Malbora

    Neriman: Nursel Köse

    Baybars: Kadir Çermik

    Çetin: Bora Akkaş

    Azade: Sezin Akbaşoğulları

    Oktay: Civan Canova

    Ruşen: Mustafa Kırantepe

    Şesu: Uğur Yıldıran

    Korkmaz: Mehmet Bozdoğan

    Şahin: Umutcan Ütebay

    Halide: Damla Makar

    Nesrin: Melissa Yıldırımer

    Batu: Aytaç Uşun

    Semiha: Süreyya Kilimci

    Mesut: Cenk Kangöz

    Konyalı: Alişan Uğur

    Bülent: Burak Altay Sahir: Muttalip Müjdeci

    Peri: Asena Girişken

    Hazal: Tuğçe Yolcu

    Aysel: Goncagül Sunar

    Adnan: Cüneyt Yalaz

    Yeşim: Canan Atalay

    Neşe: Aylin Engör

    Kamil: Volkan Kıran

    Ahmet: Özkan Özipek

    Seco: Ömer Çobanoğlu

    #ÜçKuruş

    Kaynak: DailyMotion.com / TV

    Yönetmen Üç Kuruş TV Haberler

    Bakmadan Geçme

    Amasya'da deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Amasya'da deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Yozgat'ta deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Yozgat'ta deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Muğla'da deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Muğla'da deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Sivas'ta deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Sivas'ta deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Tokat'ta deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Tokat'ta (Sulusaray) deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Şampiyonlar Ligi finali ne zaman, nerede oynanacak? 18 Nisan 2024'te Konya'da Elektrik Kesintisi 18 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 18 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 18 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 18 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 18 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 18 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Bugün İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 18 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 18 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Yaman elendi mi? Survivor Yaman elendi mi?
    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title