Haberler

    Üç Kuruş 14. Bölüm 2. Fragman

    Güncelleme:

    Kendine has karakterleri ve sert kurallarıyla renkli bir Roman mahallesi olan Çıngıraklı'nın "koruyucusu" konumundaki mafya lideri Kartal ile Organize Büro'nun gözü kara ve kural tanımaz komiseri Efe'nin arasındaki kovalamaca oyunu bir cinayet vakasıyla ters yüz olur.

    Kendine has karakterleri ve sert kurallarıyla renkli bir Roman mahallesi olan Çıngıraklı'nın "koruyucusu" konumundaki mafya lideri Kartal ile Organize Büro'nun gözü kara ve kural tanımaz komiseri Efe'nin arasındaki kovalamaca oyunu bir cinayet vakasıyla ters yüz olur. Katili yakalamak için girdikleri yollar onları hiç tahmin etmeyecekleri bir ismin karşısına çıkaracaktır.

    Yönetmen : Sinan Öztürk

    Senaryo: Damla Serim, Murat Uyurkulak, Eset Akçilad

    Yapımcı: Kerem Çatay

    İdari Yapımcı: Cem Özkan, Yamaç Okur

    Müzik: Toygar Işıklı

    Kurgu Yönetmeni: Serdar Çakular

    2. Yönetmen: Barbaros Bilgin

    Görüntü Yönetmeni: Tolga Kutluay

    Sanat Yönetmeni: Gülay Doğan

    OYUNCULAR

    Kartal: Uraz Kaygılaroğlu

    Efe: Ekin Koç

    İrfan: Diren Polatoğulları

    Bahar: Nesrin Cavadzade

    Leyla: Aslıhan Malbora

    Neriman: Nursel Köse

    Oktay: Civan Canova

    Nezih: Zafer Algöz

    Ruşen: Mustafa Kırantepe

    Şesu: Uğur Yıldıran

    Şahin: Umutcan Ütebay

    Halide: Damla Makar

    Nesrin: Melissa Yıldırımer

    Batu: Aytaç Uşun

    Semiha: Süreyya Kilimci

    Mesut: Cenk Kangöz

    Konyalı: Alişan Uğur

    Bülent: Burak Altay Sahir: Muttalip Müjdeci

    Peri: Asena Girişken

    Hazal: Tuğçe Yolcu

    Attila: Emrullah Çakay

    Mirsad: Erkan Üçüncü

    Neşe: Aylin Engör

    Kamil: Volkan Kıran

    Ahmet: Özkan Özipek

    Seco: Ömer Çobanoğlu

    Hüseyn: Ömer Civan Şit

    #ÜçKuruş

    Kaynak: DailyMotion.com / TV

    Murat Uyurkulak Kerem Çatay Yönetmen TV Haberler

    Bakmadan Geçme

    Dilan Polat ve Banu Parlak davası ne oldu? Dilan Polat ile Banu Parlak duruşmasında karar belli oldu mu? Öğrencisine taciz iddiasıyla tutuklanan öğretmen kim? Olay ne, nerede oldu? Dilan Polat çıkıyor mu? Dilan Polat, Banu Parlak duruşmasında ağladı mı? Nilda Polat'a dokunmak istedi, eşinin elini tuttu... 22 Nisan hangi burç? 22 Nisan'da doğanlar hangi burç oluyor? 22 Nisan tarihi hangi burç olur? 25 Nisan 2024 Yemekteyiz yarışmacısı Ahmet Can kimdir? Ahmet Can Altıntaş kaç yaşında, nereli? Ahmet Can puan aldı? Çorlu tren kazasında kaç kişi öldü? Çorlu tren kazası ne zaman, kaç yılında oldu? Ehliyet alımında yeni bir karar! Kimler ehliyet alamayacak? Ehliyet alabilmenin şartları neler? 1 Mayıs resmi tatil mi? 1 Mayıs Çarşamba günü tam gün mü, yarım gün mü tatil olacak 2024? ADET GECİKMESİ NEDEN OLUR? Adet gecikmesinin en yaygın sebebi ne? Çorlu tren kazası duruşması ne zaman? Çorlu tren kazası davası ne oldu? 25 Nisan 2024 Yemekteyiz yarışmacısı Bilge Can kimdir? Bilge Can kaç yaşında, nereli? Bilge kaç puan aldı? Demet Akalın ve kiracı olayı ne? DEMET AKALIN kiracısı ile kriz mi yaşadı? Demet Akalın, evini ne kadara kiraladı, olay ne? Sevda Türküsev kimdir? Aramızda Kalmasın konuğu Sevda Türküsev kaç yaşında, nereli? Sevda Türküsev biyografisi! Kilis Belediyesi hangi parti? Kilis Belediye başkanı hangi partiden seçilmiştir? FAİZ ARTTI MI? Merkez Bankası Nisan ayı faiz kararı ne oldu?
    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title